- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.321
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
İnşallah rahim filmi de temiz çıkar canım,böylece bir basamak daha ilerleyip tedaviye geçersiniz.Bişeyler yapmak insanı biraz daha umutlandırıyor,sanki bebeğe bir adım daha yaklaşıyormuş gibi hissettiriyor.
İnşallah hepimiz için herşey güzel olacak.
Biz de başarı hikayeleri yazacağız inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Zaten başından beri diyorum ya sana bi cimcime gelecek bak görürsün diye..
İnşallah tahminleirmizde yanılmayız sende gönlündeki prensese kavuşursun.Berrak gibi cicili bicili neler neler giydirirsin ona kim bilir. bayanssulusmile
Hayırlısı olsun :Saruboceq:
Adını rozi mi koymak istiyor ege?Anlamadım ondan mı rozi kardeş geliyo dedin bilmiyorumkismile
Senin için yorucu bir gün olacak,kolay gelsin şimdiden cnmgunaydin kizlar nasilsiniz ben iyim cok sukur 1 hafta tatilim vardi tanidiklarla kahvaltilara felan gittim.yarinda bende toplanacagiz hazirlik felan yapacagim.
portakalcigim bende haftaya gidecegim tekrardan sonrada rahim filmi gunumu bekleyecegim insallah dedigin gibi bos yere beklemek cok zor insallah bu sefer hersey istedigimiz gibi olur.yarin bana bir suru cocuklu arkadas gelecek gelde uzulme ah dunya iste:gitme:
İnşallah rahim filmi de temiz çıkar canım,böylece bir basamak daha ilerleyip tedaviye geçersiniz.Bişeyler yapmak insanı biraz daha umutlandırıyor,sanki bebeğe bir adım daha yaklaşıyormuş gibi hissettiriyor.
İnşallah hepimiz için herşey güzel olacak.
Onu bilmem ama çalışmalara bi başlasan kesin oskarlık bi performans sergilersin sonrada hediyen göbüşüne konar diye düşünüyorum.Az daha sabır canım.iyidir canım bildiğin gibiyim işteopuyorumnanaktan cumartesi yine dr var yarım doz daha keseceğiz sanırım bakalım ne film çevireceğiz yine ama oskarlık performans olur kesinkaydirigubbakcemile3toparlanmana çok sevindim canım mutlu sonla biten ne hikayeler görüyoruz duyuyoruz tatlım onları dinleyince bayağı topluyorum kendimi moral oluyor yolun sonu varmış gibi geliyor o zamanboshayallersmile
Biz de başarı hikayeleri yazacağız inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Selam canım,nasılsın?selammmm. a.s. .
Selam canım okuyunca çok sevindim.
selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedi doktorum'7.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZim olacakmisbir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoo.
Zaten başından beri diyorum ya sana bi cimcime gelecek bak görürsün diye..
İnşallah tahminleirmizde yanılmayız sende gönlündeki prensese kavuşursun.Berrak gibi cicili bicili neler neler giydirirsin ona kim bilir. bayanssulusmile
Hayırlısı olsun :Saruboceq:
Adını rozi mi koymak istiyor ege?Anlamadım ondan mı rozi kardeş geliyo dedin bilmiyorumkismile