Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyim cok sukur 1 hafta tatilim vardi tanidiklarla kahvaltilara felan gittim.yarinda bende toplanacagiz hazirlik felan yapacagim.
portakalcigim bende haftaya gidecegim tekrardan sonrada rahim filmi gunumu bekleyecegim insallah dedigin gibi bos yere beklemek cok zor insallah bu sefer hersey istedigimiz gibi olur.yarin bana bir suru cocuklu arkadas gelecek gelde uzulme ah dunya iste:gitme:
Senin için yorucu bir gün olacak,kolay gelsin şimdiden cnm
İnşallah rahim filmi de temiz çıkar canım,böylece bir basamak daha ilerleyip tedaviye geçersiniz.Bişeyler yapmak insanı biraz daha umutlandırıyor,sanki bebeğe bir adım daha yaklaşıyormuş gibi hissettiriyor.
İnşallah hepimiz için herşey güzel olacak.

iyidir canım bildiğin gibiyim işteopuyorumnanaktan cumartesi yine dr var yarım doz daha keseceğiz sanırım bakalım ne film çevireceğiz yine ama oskarlık performans olur kesinkaydirigubbakcemile3toparlanmana çok sevindim canım mutlu sonla biten ne hikayeler görüyoruz duyuyoruz tatlım onları dinleyince bayağı topluyorum kendimi moral oluyor yolun sonu varmış gibi geliyor o zamanboshayallersmile
Onu bilmem ama çalışmalara bi başlasan kesin oskarlık bi performans sergilersin sonrada hediyen göbüşüne konar diye düşünüyorum.Az daha sabır canım.
Biz de başarı hikayeleri yazacağız inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
selammmm. a.s. .
Selam canım,nasılsın?

selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedi doktorum:nazar:'7.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZim olacakmisbir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoo.
Selam canım okuyunca çok sevindim.
Zaten başından beri diyorum ya sana bi cimcime gelecek bak görürsün diye..
İnşallah tahminleirmizde yanılmayız sende gönlündeki prensese kavuşursun.Berrak gibi cicili bicili neler neler giydirirsin ona kim bilir. bayanssulusmile
Hayırlısı olsun :Saruboceq:
Adını rozi mi koymak istiyor ege?Anlamadım ondan mı rozi kardeş geliyo dedin bilmiyorumkismile

selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedi doktorum:nazar:'7.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZim olacakmisbir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoo.

oh oh maşallah herşey gayet iyiyimiş çok sevindim canım senin adına:nazar:gerçi eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun o ayrı da Allah oğlunun dualarını kabul eder inşallah:Saruboceq:

oskarlık performans diyorsun ilahi portakal ne güldüm ama :1:Allah da senin yüzünü güldürsün canım benim:Saruboceq:gerçekten bir bitseydi şu ilaçlar millete daral geldi bu muhabbettenakannehir

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
Senin için yorucu bir gün olacak,kolay gelsin şimdiden cnm
İnşallah rahim filmi de temiz çıkar canım,böylece bir basamak daha ilerleyip tedaviye geçersiniz.Bişeyler yapmak insanı biraz daha umutlandırıyor,sanki bebeğe bir adım daha yaklaşıyormuş gibi hissettiriyor.
İnşallah hepimiz için herşey güzel olacak.

Onu bilmem ama çalışmalara bi başlasan kesin oskarlık bi performans sergilersin sonrada hediyen göbüşüne konar diye düşünüyorum.Az daha sabır canım.
Biz de başarı hikayeleri yazacağız inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Selam canım,nasılsın?

Selam canım okuyunca çok sevindim.
Zaten başından beri diyorum ya sana bi cimcime gelecek bak görürsün diye..
İnşallah tahminleirmizde yanılmayız sende gönlündeki prensese kavuşursun.Berrak gibi cicili bicili neler neler giydirirsin ona kim bilir. bayanssulusmile
Hayırlısı olsun :Saruboceq:
Adını rozi mi koymak istiyor ege?Anlamadım ondan mı rozi kardeş geliyo dedin bilmiyorumkismile

bende cok sevindim:teytey:evt sen cimcime demistin canim:ecrin_bebek:insallah yanilmayiz:Saruboceq:canim rozi bir cizgi film var caillou diye duymusundur belki o caillounun kiz karde$inin ismi bizede kiz karde$ gelsin diyecegine rozi gelsin diyoo:)) bundan ibaret rozimiz

oh oh maşallah herşey gayet iyiyimiş çok sevindim canım senin adına:nazar:gerçi eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun o ayrı da Allah oğlunun dualarını kabul eder inşallah:Saruboceq:

sagol canim..amin insallah eli ayagi düzgün olsunda,dedigin gibi insallah dualarimiz kabul olmustur.kiz dedi doktor hayirlisi bakalim:ecrin_bebek:

Selam iyi akşamlar kızlar a.s.
bende cok sevindim:teytey:evt sen cimcime demistin canim:ecrin_bebek:insallah yanilmayiz:Saruboceq:canim rozi bir cizgi film var caillou diye duymusundur belki o caillounun kiz karde$inin ismi bizede kiz karde$ gelsin diyecegine rozi gelsin diyoo:)) bundan ibaret rozimiz

sempatiksalakcinni Çizgi film demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay yerim onu ya baksana nasıl bi bağlantı kurmuş :))

Bu arada yeri gelmişken sorayım,aklınızda isim var mı prenses için?

Selam iyi akşamlar kızlar a.s.

sempatiksalakcinni Çizgi film demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay yerim onu ya baksana nasıl bi bağlantı kurmuş :))

Bu arada yeri gelmişken sorayım,aklınızda isim var mı prenses için?

henüz bir isim yok canim bir isim listelerine bakayimda liste yaparim artik e$imle ortakla$a bir isim buluruz egeyide öyle koymustuk ikimizde ayni anda ayni ismi düsünmüstük:))

ben geldim nasılsınız güzel bayanlar?opuyorumnanaktanbu arada ben bugün dr gidemiyorum çünkü acil bir iş için şehir dışına çıktı benim iş pazartesine kaldı dedim tel de söyleyin yapacağım birşey varsa yapayım yok dedi seni görmeden yönlendiremem tamam dedim bende :çok üzgünüm:bir de sanırım yine pazartesi işinde çok başarılı bir prof amcamız var onun yanına gideceğiz bildiği iyi bir kadın doğumcu varsa ona da gidip randevu almayı düşünüyoruz kaçarı göçeri yok o masaya çıkma zamanım yaklaşıyor galibaeyvahedigeldismile

slm canlarrrrrrrrrrrrrr napıyosunuzzzzzzzzzz keyifler nasıl kızla hepiniz iyisiniz umarım ben aynıyım hiç keyfim yok çalışmada yok bebkte yok tabi normal olarak neyse napalım üzülmüyorum açıkçası...

skorpion cnmmmm hyaılrısı olsun sağlklı olsun en önemlisi ama gönlünden geçen olmuş kızın geliyomuş sağlıklı uzun ömürler inşallahhhhhhh cnmm

flancım cnm bebekler gelsinde biz masalara çıkmya razıyız cnm nolucak ya boşverrrrrrrrrrrr ay biz alıştık herhalde bana hiç koymuyo masamış şeymiş alışltımmı nesempatiksalakcinni

portakalım napıonnnnnnnnn kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın hayatım keyfin yiyidir umarım

aysen sen naptın can ya annen nasıl oldu merak ettim umarım iisn sende testmi yapıcaktın sen en son geçmişte öyle bişiler yazıodu ama kız yoksa hamilesinde hbr vermeyimi unuttun ah keşke olsada hbr vermesen neyse çpt can

kızalr yazmadığım kşm varsa hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

esselam canlar nasılsınız kaç gündür giremiyodum
skorcum hade gözün aydın ben tahmin etmiştim kız olacağını :ecrin_bebek: sağlıkla gelsin prensesimiz
portalım naber canım nasılsın moraller iyidir inşlh
zorum denk gelemedik bu gece açmışsın ama :(
flancım sağol canım annem aynı bekliyoruz sabırla düzelmesini
test mest yapmadım kafam o kadar karışıkki onu düşünemedim bile
berrakçım sen ve minişimizde iyidir inşlhh
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

Zorxx ve Aysen_34 cok sagolun kizlar tesekkür ederim ikinizede ayri ayri..opuyorumnanaktansagliklica ve hayirlisiyla kucagima almak nasip olsun insallah.:Saruboceq:darisi en yakin zamanda hepinizin ba$ina insallah:Saruboceq:amin.

selam üreme insanları:)umarım herkes iyidir tanımayanlar için ben bu topiğin eski manyağıyım ve bu topik bana çok uğurlu gelmişti oldumu olmadımı,o pozisyondu,yumutrlama günüydü derken o ay hamile kalmıştım...darısı size olsun inşallah...ama asıl önemlisi allah o yavruyu sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
yeni çalışmalara ocak ayında başlıycam inşallah bakalım bu sefer napacaz:))portim öptüm seni ayrıca:)

günaydıııın :71:zor nerelerdesin bacım ya özlettin kendini hayırdır niye çalışma yapmıyorsun?niye küstün hayat canısı?:5:aysenciğim annene tekrar acil şifalar diliyorum ara ara haber ver merak ediyoruz gülüm bu arada test yapmamışsın inan merek ediyorum de test yap da diyemiyorum sen kendini ne zaman hazır hissdersen o zaman yap canım:34:portakalcığım tedavi ne aşamada var mı yeni gelişmeler?:31:

selam üreme insanları:)umarım herkes iyidir tanımayanlar için ben bu topiğin eski manyağıyım ve bu topik bana çok uğurlu gelmişti oldumu olmadımı,o pozisyondu,yumutrlama günüydü derken o ay hamile kalmıştım...darısı size olsun inşallah...ama asıl önemlisi allah o yavruyu sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
yeni çalışmalara ocak ayında başlıycam inşallah bakalım bu sefer napacaz:))portim öptüm seni ayrıca:)

selam canım :48:

Back
X