teşekkürler canım,dileğim isteyen herkesin en kısa zamanda pozitifi görmeleri,evet maddi manevi yıpratıcı bi dönem,bir arkadasım hep der,bu hastalık zengin hastalıgı diye.gerektende öyle.gercekten şimdiye kadar bir tüp parası harcamısım gercekten.tekrar asılama denemk istemedim canım,gerci bu farklı olucaktı inelerle ama yinede tüpte sansım daha cok,en azından ilkinde tutmasada dondurulmuslarla ikinciyide deneyebilirim biraz toparlandıktan sonra hem maddi hem manevi.cok arastırdım bu hbastaneyi,hep aklımın bir köşesindeydi.hep sanki oraya gitmek istiyordum.bilmiyorum beni cekiyor orası.nasip be tatlım bakalım rabbim nerden güldürcek yüzümüzü.tedaviler için karar vermekte zor.nerde yaptırsam,neresi daha iyidir?diye bu sorular beynimizi alt üst etti.
bide insanların,işte surda yap orda tutuyo,burası daha iyi fazla paran gitmez.ikinciyide dene belki orda tutar.aaaaaaaaaaaaaaaaa en sonunda sıyırcam.önceden kimse bilmiyodu daha iyiydi,şimd,ii herkes birşey söylüyolar.ya bilinçli olsalar dinlemeye hazırım,hep birseylerin peşinde kosuyoruz 4 yıl oldu.bilen yasayan insanlardan herseyi paylasabilirim.ya diyorumki burasının laboratuvarları daha iyiymiş,veya doktorları iyiymiş diye,ne dese begenirsin,yok yok üniversite daha iyi.ya iyide neyi iyi,bazı insanlar bu durumlarda hiç bişey bilmeyip yorum yapıyorlar.bide deli eden inatla konusuyorlar,bide kayınvalidem var.kadın sabırla her seferinde bukmadan,kızım bizim bir tanıdık su hastaneye gitmiş bir ilaç vermişler hemen hamile kalmıs,(nasıl oluyosa biz okadar ilaç içiyoz yıllardır hiç bişe olmuyo :)) ) neymiş biri bu hastaneye gitmiş asılaması tutmus.anlatamıyosunki onlarda işe yaramıs olması bendede olucak anlamına gelkmez dimi ama

.benim bi kaç tanıdıgımda burda bi hastanede asılama yaptırdı tuttu,gittim aynı yerde ikinciyi denedim olmadı.ne yani herkesin hamile kaldıgı hastanelerimi gezicez.ama portim ben bastan biraz cahil davrandım,ben üniversite hastanesindede aynı klomenle yumurta geliştiriyolar sanıyodum.bilseydim böyle oldugunu ikisinide orda denerdim.okadar okuyorum arastırıyorum yok görmedim duymadım.hee işte bu bos konusanlar bunu bilseydide deselerdi bari.bir işe yarardı konusması.duydugum kadarıyla inelerle daha fazla yumurta gelişiyormus,ve hapa nazaran kaliteleride daha iyiymiş.biraz daha uygun olsaydı belkide denerdim.ama zaten benim eşimin spremlerinde hareketsizlik sorunu var.şimdilik bildiimiz kadarıyla baska bir sorun olmadıgına göre mikro enjeksiyonla sans daha yüksek
ee portim tahlil günün ne zman?dilerim pozitif haberi verirsin bizede buyuk umut olursun arkadasım.