- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.601
:92: heyoooooooooo burdayım kimse yokmuuuuuuuu
:92:
:79:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki yine denkleşemedik
porticim naber canım nasıl gidiyo bakalım hamişlik
ayy sölemesi bile güzel hadi bakalım 5 gün sonra bütün kk halay çekeriz inşlhhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
ay evt cnm nihayet denk geldik yav napıon hayatım keyfin nasıl yormuyosun deme kendini?![]()
porti naptın kaç gün kaldı merak ettim şimdi çıkmamlazım ama hadi kendinize iyi bakın
iyi geceler kizlar yarin rahim filmine gircem dualarinizi eksik etmeyin lutfen.insallah hersey yolunda gider. aysencigim allah razi olsun dualarindan hepimizi eksik etmedigin icin
selam cancağazlarım nasılsınız bakalım
bende kahvemi aldım sigaramı yaktım bakayım birileri varmı dedim ama yine kimseye denk gelmedim tabi
zorum yazmışsın msn den iyi gezmeler namaza başlamanada çok sevindim gerçekten rabbim daim etsin inşlhhh
porti taze annem sen nasılsın bakalım yiğen nasıl daha fındık olma yolunda ama olsun şimdiden çok seviyorum onu
gece müsait olursanız msn ye gelin zorada dedim özledim valla yaaa
bugün kuran okuduktan sonra herkese dua ettim
zorum
portim (sıkı sıkı tutunması için :92:)
cicvir
tancredi
flay
prenses
hepicinize teker teker ettim
rabbim kabul etsin vesile etsin inşlhhhhh
öpüyorum hepinizi![]()
bendetam bilmiyorum haberleri ama porti aşılama yaptırmış onun haberini bekliyoruzflancım sanada geçmiş olsun
NAber portakalcımmm,sonucu ne zaman öğrenicezzzzz?![]()
Kızımın son halini ekliyim şimdilik, msn de karşılaşırsak kamera açarımmmm
![]()
çok sağol canım geçti şükür yinede ufak tefek artçıları oluyorda onlar aşılabilecek şeyler şükür sen nasılsın?![]()
iyi akşamlarrrrrrr kızlarrrrrr off misafir gelicek gelmeden bakayım dedim bide girilmiyodu zaten
princess cnm çok sevindim tüplerini açık çıktığına eh biraz acı oluyo ama boşver sonucu ii ya inşallah hemen bebeğin gelir hemen.şimdi doktorun seni biraz bekletir belki filmden sonra gebelik riski artıyor die sonra bakarsınız cnm öpt
portakalım sen napıon hayatım iisin deme az kaldı heyecan artıo valla cumartesiyi dört gözle bekliyorum kuşum:82::92:
aysencim sen naptın geziyon tabi ohh attın kendini dışarı bak keyfine can öpt senide
sezencim sen napıon cnm biz bildiğin gibi demirbaşlar bekliyoruz hala hayatım ama portakal sanırım demirbaş listeinden çıkıcak inşallah sen nasıslsın oğluşun nasıl dua et bize cnm öpt
flancım ilaca birazdaha devammış boşver ya hayırlı bir zamanda olsun cnm keyfine bak üzülme
ekocum sen nasılsın cnm oğlun nasıl cnmmmmmm![]()
kızlar hepinizi öpt kaçtım şimdi gelirler misafirler :79: