Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar
destek mailleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yıkılıp bir şekülde toparlanıyoruz işte. cuma akşam berbat haldeydim etrafıma da pek belli etmem onlar da üzülmesin diye. koca anlıyo tabi yüzümden. o da üzülüyor. mecburen toparlanmak zorunda hissediyorum kendimi. hafta sonu da kayınvalide- anne ziyaretleri yapınca kafam dağıldı. Çarşamba doktordan randevu aldım.bakalım rahmin durumu iyiyse tüp bebek yapalım diycem. Allahtan hayırlısı.

CANIM TABİİKİDE TOPARLANICAZ BİZİM VELETLER ÖYLE NAZLILARKİ BİLSELER ONLARI BU KADAR ZAHMETLE SEVGİYLE BEKLİYORUZ,GELMEDİKLERİNDE KAHROLUYORUZ.......AMA HAYIRLISI İŞTE CANIM,ZMANINI BEKLİYORLAR,İNŞALLAHJ DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GELİRLER.BELKİDE TÜPE GEREK KALMAZ ARKADASIM....AMA GEREK KALIRSADA UMARIM İLK DENEMENDE GELİR BEBEİN İLKİ SEBEB OLUR...

hadi hayırlısı olsun canım heyecanlandım şimdi okuyunca 24 tane müthiş maşallah pco mu var sende? iyi haberlerini bekliyoruz.

VALLAHİ TATLIM PKOMU VAR NE VAR BİLMİYOM AMA COK İĞNE KULLANDIM ONDAN OLSA GEREK İNŞALLAH TUTUNUR BEBEGİM.

İ

sevtapcım hayırlı olsun canım çok sevindim,24 tane yumurta maşallah.Bu ay kesinlikle senden hamile haberi gelecek,biz tüp tedavisine çok güveniyoruz.

PORTİM DENK GELEMİYORUZ HİÇ,ASLINDA BEN GİREMİYORUM KAÇ GÜNDÜR,ACTIGIMDADA KİMSECİKLER OLMUYOR...RABBİM NASİP EYLER İNŞALLAH TA BENDE SİZE MÜJDEMİ VERİRİM CANLAR.ÖPTÜM HEPİNİZİ SEVİYORUM.

cümleten merhaba kocaman kocaman öpücükler hep iyisinizdir inşallah:71:ben toparladım şükür oğlan iyileşti rahatladık ama dr vardı hafta sonu gidecektim ilaç azaltacaktık hastalık olunca gidemedim geçen haftada şehir dışındaydık gidememiştim hayırlısıyla bu hafta giderim inşallah 15 gün geciktik ya neyse geç olsun da güç olmasın ne yapayım:93:

İ

sevtapcım hayırlı olsun canım çok sevindim,24 tane yumurta maşallah.Bu ay kesinlikle senden hamile haberi gelecek,biz tüp tedavisine çok güveniyoruz.

PORTİM DENK GELEMİYORUZ HİÇ,ASLINDA BEN GİREMİYORUM KAÇ GÜNDÜR,ACTIGIMDADA KİMSECİKLER OLMUYOR...RABBİM NASİP EYLER İNŞALLAH TA BENDE SİZE MÜJDEMİ VERİRİM CANLAR.ÖPTÜM HEPİNİZİ SEVİYORUM.
hadi canım hayırlısıyla müjdeyi verirsin inşallah:54:

merhaba tatlım,evet yumoslar baya coktu,ama cok iğne kullandım tatlım,bi arkadasım.günde 150 cc lik vuruldu 10 gün yani toplam 1150 cc oldu.9 yumurtası toplanmıstı.ben günde 225 lik vuruldum ve toplam.2200 cc ondan olsa gerek,toplamadan sonra cok agrım oldu.bugun cok şükür daha iyiyim ve şimdi hastaneden aradılar bugun saat 3 te orda olacagım ve transferim gerceklerşicek rabbimin izniyle..inşallah hepimizin burdan sırayla hamileyiiiim diye yazarız...
hadi bakalım dua ettim senin için gelişmelerden haberdar et bizi . Ayrıca bilmediğine göre pco yok sende bilsen unutman mümkün değil malesef çok uğraştırıyor Allah beterinden sakınsın tabi bende var da o yüzden sordum canım :50:

cümleten merhaba kocaman kocaman öpücükler hep iyisinizdir inşallah:71:ben toparladım şükür oğlan iyileşti rahatladık ama dr vardı hafta sonu gidecektim ilaç azaltacaktık hastalık olunca gidemedim geçen haftada şehir dışındaydık gidememiştim hayırlısıyla bu hafta giderim inşallah 15 gün geciktik ya neyse geç olsun da güç olmasın ne yapayım:93:
umarım güzel haberler alacaksın flan :66:

ne güzel insallah bu ay bebegin sana gelir canim.okuyunca saate baktim orda 5 i gecti transferin olmustur hayirlisiyla.insallah hamile haberini vereceksin bize..ve sirayla diger arkadaslarimizda:34:
merhaba tatlım,evet yumoslar baya coktu,ama cok iğne kullandım tatlım,bi arkadasım.günde 150 cc lik vuruldu 10 gün yani toplam 1150 cc oldu.9 yumurtası toplanmıstı.ben günde 225 lik vuruldum ve toplam.2200 cc ondan olsa gerek,toplamadan sonra cok agrım oldu.bugun cok şükür daha iyiyim ve şimdi hastaneden aradılar bugun saat 3 te orda olacagım ve transferim gerceklerşicek rabbimin izniyle..inşallah hepimizin burdan sırayla hamileyiiiim diye yazarız...

dsc01608a.jpg

Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğumuz daim olsun!!
29.12.2001- ∞ (sedef&sinan)

bugün bizim evlilik yildönümümüz...:38:

esselam canlar nasılsınız bakam :82:
bana yorum yazan herkese teşşekkür ederim canlarım
vaktm yok alıntı yapamıyorum
sevtapcım inşlhh 3 lerin olur canımcım :64::64:
tacredi canım send ebu ay tüp yoluna gidiyosun galiba :26:
inşlhhh herşey olumlu ve güzel gider
portim denk gelmiyoruz bi türlü olmuyo böle :4:
zorum sen napıyon kuzum :16::16: yat dinlenn bakkk fazla iş uznamak zıplamak felan yok :20::20:

skorcum canım nice senelere kuzulaırnızla beraber rabbim sonuna kadar sağlık huzru versin

bizimde bugün söz yıldönümümüz :64::64::64:
bakalım akşama kocişim ne alıp gelecek bana ya da alacakmı

akşama misafirlerim var şimdi markete gidiyorum alışverişe
üff bide oruçluyum oruçlu oruçlu nede çekilir yaa neseeeeeee :86:

öpüyorum hepinizi :16::16::16:

hepinize ayri ayri tesekkür ederim kizlar.cokkk sagolun iyi temennileriniz icin:16::16::16::16:
Kutlarım Skorpion. Sağlık ve mutlulukla nice senelere :71:

günaydın kızlar,nasılsınız?

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım, :69: Nice nice yıllara.. :16:

esselam canlar nasılsınız bakam :82:
bana yorum yazan herkese teşşekkür ederim canlarım
vaktm yok alıntı yapamıyorum
sevtapcım inşlhh 3 lerin olur canımcım :64::64:
tacredi canım send ebu ay tüp yoluna gidiyosun galiba :26:
inşlhhh herşey olumlu ve güzel gider
portim denk gelmiyoruz bi türlü olmuyo böle :4:
zorum sen napıyon kuzum :16::16: yat dinlenn bakkk fazla iş uznamak zıplamak felan yok :20::20:

skorcum canım nice senelere kuzulaırnızla beraber rabbim sonuna kadar sağlık huzru versin

bizimde bugün söz yıldönümümüz :64::64::64:
bakalım akşama kocişim ne alıp gelecek bana ya da alacakmı

akşama misafirlerim var şimdi markete gidiyorum alışverişe
üff bide oruçluyum oruçlu oruçlu nede çekilir yaa neseeeeeee :86:

öpüyorum hepinizi :16::16::16:

iyi geceler canlarrrrrrrr off acaip yorgunum kaynanam hasta yine herzamanki gibi hizmetçi zor hizmeitnde yemek yap evi temizle yoruldum resmen bende aşılama tuttacak haa ıhhh tutucak bende böle bi şans varken başımdada böle biri delirmessem ii neyse kızlar hepinizi öpt bende belirtiler var ama adet beliritisi akaşm ha şimdi gelcek ay geldi die bekledim ağrılardan bakalım erken gelicek herhalde :47::84: neyse kaçtım uykum var feci hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

günaydın kızlar...henüz herkes uyuyor galiba...canlar dua eden herkese teşekkür ederim.salı günü transferim gercekleşti,umarım hersey yolunda giderde bebeğim tutunur hayırlısıyla....

tam transferimin öncesinde ögrendim arkadaslar,blaktosist evresine gelen 1 tane emriyomuz varmıs.diğerleri hep gerilemiş,onuda transfer ettiler,yani dondurmak için embriyomus yok:50: buna üzüldüm.ama napalım nasip işte rabbim bununla güldürür inşallah yüzümüde baska bişeye gerek kalmaz.şimdi günler nasıl gecicek bilmiyorum.8 ocak test günüm.inşallah :49: olurum.

selam canlar zorum kendini nedne yoruyon ki söleseydin eşine kaynana ben hizmet felan göremem diye allahh allahh yaaaaa :47::47::47:
portim valla özledim seni yaaa
sevtapcım hade bakalım inşlhh tutar duacınım canım güzel düşün güzel olsun :49::49:

bende temizliğe giriştim ağzımda bonemle
yarın gidiyorum yaa gitmeden dip köşe giriyim dedim bugün orucumunda son günü
yarında regl günüm bakalım :61:
ama %99.9 olacam

hade öptm sizi :16:

Back
X