Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sagolasin canim:16:az daha sabrederse bizim kiz iyi olucak insallah.seninde agrin sizin en yakin zamanda gecer insallah..
skorpion canım sevindim herşeyin yolunda olmasına,az kaldı biraz daha sık dişini maşallah 2 kg olmuş prenses ne güzel.
Hepinizi çoook öpüyorum canlar :16: :16: :16:

teyzesi cok tesekküe ederiz:16:zaman hakkatten cabuk geciyo.amin hayirlisiyla bir alayim kucagima :emir_bebek:minigimi:nazar:
maşallah kızçeme:69:ne çabuk geçiyo zaman ya sag salim hayırlısıyla al kucagına canım:31:

ne güzel yazmışsın canım evet hayırlı evlatlar herkese agrılarında normaldir bence porticim kürtaj kolay degil geçer ama tez vakitte agrı kesici vermiştir herhalde doktorun geçmiş olsun canım :16:

Sağol Ekocum sen nasılsın canım? şehzade anası :)) nasıl bizim şehzadeler?

Doktor antibiyotik ve ağrı kesici verdi,antibiyotik bitti zaten ağrıya faydası yoktu enfeksiyondan korumak içindi sanırım.ağrı kesici de majezik 100mg pek bi işe yaramıyor,bakalım devam ederse izin gününde gideceğim doktora.

sagolasin canim:16:az daha sabrederse bizim kiz iyi olucak insallah.seninde agrin sizin en yakin zamanda gecer insallah..

İnşallah geçer cnm,normal hayatıma dönmek istiyorum artık. :8:

Son düzenleme:
slm canlar cnm çok sıkkın ya tüp işi kaldı birazdaha malesef bizim düşündüğümüzden daha pahalı çıktı 8000 e falan gelio 2 merkezde öle dedi bize şuan uçuk geldi birkim var ama az yani nasıl yapıcaz ne edices bilmiyorum sıkıntıdan heryerim kaşınıyo offf hayırlısı ama hayal kuruyodum habire hepsi uçtu gitti.zaten kaynanma biryığın masraf bize oda yıktı geçti aman neyse kafanızı şişirmiyim daha fazla ama çok sıkılıyorum rabbim bir çıkış yolu göstersin inşallah ne diim:14::14:

iyi diyelim iyi olalım kızlar ne diim sen nasılsın portakalım inşallah ağrıların geçer hemencik

sevtap sen nasılsın cnm bebişin nasıl kuşum :nazar: sağlıkla büyüsün inşallah

sevtapçım ne güzel bir duygu deme ay 2.5 aylık olmuş maşallah yeğenimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısı başımıza cnm valla bende nasıl olayım sevtapçım düşünüyorum kara kara nasıl kalkıcaz bu tedavinin altından die kaça maloldu size cnm ben sürekli sorarım artık :26: bide başlarsam artık katlancanız azıcık cnm:16:

evet canım,çok güzel bir duyguymuş.rabbim en kısa zmanda sizlere ve isteyen herkesede nasip eder inşallah canım.tatlım bizimki git gellerle ilaçlarla 6 bin tl yi buldu canım.ama işte olduktan göze gelmiyo..çok iyi arastır tatlım iyi bir merkez bul kendine.inşallah seninde tancredi ve benim gibi ilk dnemende tutunur bebişin canım..
istediğini sorabilirsin canım,birbirimize yardımcı ve destek olmak için varız dimi...:79:

kızlar bide bişi sorucam size izmirde fiyatlar böle ama istanbulda sanırım daha uygun fazla merkez olduğu için tancredi sevtap siz nekadar yaptınız kızlar ya yada bilgisi olan yazarsa sevinirim canlar

slm canlar cnm çok sıkkın ya tüp işi kaldı birazdaha malesef bizim düşündüğümüzden daha pahalı çıktı 8000 e falan gelio 2 merkezde öle dedi bize şuan uçuk geldi birkim var ama az yani nasıl yapıcaz ne edices bilmiyorum sıkıntıdan heryerim kaşınıyo offf hayırlısı ama hayal kuruyodum habire hepsi uçtu gitti.zaten kaynanma biryığın masraf bize oda yıktı geçti aman neyse kafanızı şişirmiyim daha fazla ama çok sıkılıyorum rabbim bir çıkış yolu göstersin inşallah ne diim:14::14:

zorum senin istanbulda bi yakının yokmu tatlım,gelsen burda bizim yaptırdıgımız merkezde hersey dahil 5.000 tl tatlım.sıkma canını rabbim yar ve yardımcın olur canım

kızlar bide bişi sorucam size izmirde fiyatlar böle ama istanbulda sanırım daha uygun fazla merkez olduğu için tancredi sevtap siz nekadar yaptınız kızlar ya yada bilgisi olan yazarsa sevinirim canlar

canım az önce yazdım eger gelme imkanın varsa,umut gercekten iyi bir yer.biraz arastır istersen tatlım.

tmm saol sevtapçım tşk ederim kuşum valla düşünüyorum eşimi ilk önce ikna etmem lazım sonrası inşallah gelir bişekilde:26:

kızlar dün doktora gittim keseyi gördük :69: 8 mm'lik 1 tane kese var :66: yerleşmesi falan herşey iyi ama maksimum koruma istiyor doktor buraya getirene kadar çok uğraştık dedi 3 ay ev-iş yapacaksın. uzak yere falan gitmek yok dedi :50: öyle olunca annemlere- kayınvalidemlere falan gidemiycem artık onlar bana gelecekler bu daha mı iyi bilmiyorum tabi eve misafir gelince yorulmamak mümkün mü :27: ailelere telefon açtık herkes ayaklandı :64: kayınvalide fenalaşacak diye korktum yani :9:
haftaya kalp atışları ve tahlil için tekrar kontrol var çok şükür iyi gidiyor ama birşey olacak diye korkuyorum :25:
bu arada doktor herhangi tarafında bir his var mı dedi var sol tarafımda gibi bir his var dedim o zaman kız olacak dedi :emir_bebek: hastalarında böyle bişey gözlemlemiş sağlıkla olsun da kız- erkek önemli değil ama ben kızı bir parça daha fazla istiyorum galiba :12:

canım herseyin yolunda olmasına cpok sevindim inşallah rabbiminde izniyle pıt pıt larınıda duyarsın canım,

Selam nasılsınız kızlar?

İşe başladım başlayalı yoğun geçiyor eve geliyorum ölü gibi yatıyorum,dün fırtına kopmuş burda,gece boyu çok yağmur yağmış ama ben en ufacık bir sese uyanan ben hiç duymamışım.
Bu arada kanamam hala bitmedi azaldı ama devam ediyor,kasıklarım karnım gün boyu ağrıyor.otururken falan da çok zorlanıyorum resmen sızlıyor.öksürürken de kasıklarıma ağrı giriyor wcde de çok zorlanıyorum idrar kesem ağrıyor sanki.Bunlar normal şeyler mi?Yaşan ya da etraftan duyup bilgisi olan bişeyler söylerse sevinirim.

İnşallah bu topikte kötü haberi veren son kişi ben olmuş olurum ve bundan sonra hep güzel haberler gelir.

skorpion canım sevindim herşeyin yolunda olmasına,az kaldı biraz daha sık dişini maşallah 2 kg olmuş prenses ne güzel.

tancredi cim keseyi görmene çok sevindim cnm ,inşallah pıt pıtları da duyarsın daha da mutlu oluruz.

sevtapcım sen nasılsın canım,bulantılar da başlamış oh ne güzeel :)) Hamileliğin tadını çıkart cnm.
Cinsiyetlerini da Allah gönlünüze göre versin inşallah.Bu yıl kızların yılı olacak yalnız doktorun haklılık payı olabilir.

aysencim nasılsın kuzu?Ne var ne yok o geceden sonra görüşemedik.
ne vakit olur bilmem Allah tez zamanda nasip etsin inşallah ama sırada siz varsınız söyliim,bişeylere başlayın devamı gelecek.

Zorum msn olmadı mı canım hala? Bu arada mailden de msne ulaşabiliyorsun öyle denedin mi canım?
sorun çözülene kadar belki işe yarar.İyisin dime kuşum,nasıl gidiyor görüşmeler.
Neresi hayırlı olacaksa orası olsun inşallah kuşum.

Berrakcım oh annen gidiyor, kardeşin geliyor çok şanslısın valla.iyi misiniz?prensesi öp benim için şöyle mıncık mıncık yap yanaklarını :)) Çok özletme kendini ha..

feridesra moralini ne kadar bozarsan o kadar sana zarar olur,
Aynı şeyleri yaşıyoruz,hep içimiz acıyor,hepimizde öyle bi hasret var ki..sanki hiç dinmeyecekmiş gibi geliyor ama her durumdan kendimize bi hayır çıkartmamız gerekiyor.Dışardan söylemese kolay belki ama aynı kaderi paylaşan biri olarak söylüyorum,biraz daha sabır ... biraz daha sabır.
2 yılın sonunda hiç olmayacak dediğim aklımın ucundan bile geçmediği bir anda hamile kaldım ama malesef sağlıklı bir gebelik olmadı,10. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım.ruhsal acılarıma mı yanayım,fiziksel acılarıma mı..yıkılan hayallerime mi? o yüzden her zaman herşeyin hayırlısını versin rabbim.Sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza alabileceğimiz hayırlı evlatlar versin hepimize..

Hepinizi çoook öpüyorum canlar :16: :16: :16:

canım yeni okudum agrılarının olması normaldir,bir rkadasımda yasamıstı,fazla sürmez gercer,gecmesinede yüregindeki fırtınalarında gecmesinde rabbim yardım etsin,yeni bir sevinç yasatsın size canım....

Kafamızı şişir canım.birbirimize ne zaman yardımcı olacağız?

8000 iyi para ve diğer merkezlere göre 2000-3000 fazla.

Pes etmek yok sadece başka çözümler bulacağız,belki bir kaç ay ertelemek zorunda kalabilrisin ama olacak ben inanıyorum.

sevtap neresi cnm orası ismini versene istanbulda akrabam çok kalıcak yer sorun olmaz

canım umut tüp bebek merkezi anadolu yakasında kalıyor,umut bahçeci kliniğinin bu taraftaki subesi.bahceci kliniğide avrupa yakasında canım...eger burda cok akraban varsa tav siye ederim canım ama yinede ben etkilemiş gibi olmıyım sen iyi bir arastır canım

Back
X