- Konu Sahibi portakal_suyu
- #15.421
herkese slm.uzun zamandır giremedim. baya zor geciyor hamileliğim kızlar. hep yatmam şart.erken doğum riskim var. oğlum kısmetse haftaya 6aylık olcak.allahım yardımcımız olsun inşallah.hepinizi öpüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar :92:
tancredi canım evham yapma tadını çıkar ohhh
gerçi elde değildir ama kalp atışlarını duydunmu rahatlarsın artık
porticim iyi olmana sevindim canım
benimde dünden beri kol ağrım var sardı eşim bişile sızlana sızlana uyudum birde sabahları bel ağrım oluyo niyeyse :26:yatak artık beni atın diyo resmen
bu arada beni 29 şubat yazmışsın kız bu ay 28 çekiyo
benim tarihde 26 cumartesi olucam yane
skorcum yapsın tabi artık yardıma daha çok ihtiyacın olacak
şimdiden alıştır sende![]()
böyle zamanda kocalara iş düşüyor sanırım Allahtan benimki de çok anlayışlıdır bu aralar zaten peşimi bırakmıyoakşamları çok erken uykum geliyo eskiden kızardı erken uyursam şimdi hiç ses etmiyo dün akşam sakın uyuma meyve suyu sıkıyorum dedi
sultanlığım 9 ay tabi ne yapalım keyfini çıkarmaya çalışıyorum ..
geçmiş olsın canım yatak uykuyu çok etkiliyo gerçekten tez zamanda değiştir sen onu![]()
iyi olmanıza sevindim skorpion.
Eşin başlayana kadar işe rahat edersin biraz.
aysencim ya ne güldümvalla ben farkında olmadan yazıvermişim önceki adet tarihlerinize göre tahmini bişi yazıyordum :))
Geçmiş olsun bu arada incittin mi acaba kolunu,ters bi hareket mi yaptın ki? Dikloron ya da diclomec o tür ağrılara çok iyi gelir evden eksik etmemek lazım :94:
tancredi eşin iyi bakıyor ha meyve suyu sıkmalar falan ooh
tadını çıkart canım
tancredi valla değiştirmemiz gerekn çok şey var
yatağı değiştirsem eşim bazada alalım diyo ben baza istemiyorum kullanımını sevmiyorum çarşaflar bi tuhaf oluyo örtülerde öyle yükske olduğu için
porti o kadarını düşünmen bile ii yani o stresin içinde
bu arada kızlar eşim bugün doktordaydı tedaviye başlandı bakalım hayırlsı ile
günde yarım klomen vermiş
birde corex vitamin
evicapda içiyoruz zaten
fsh ı biraz yükseltelim demiş
bir ay sonra kontrol bakalım allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
eşim benden daha çok takar oldu ona belli etmiycem diye polyannacılık oynuyodum kaç zamandır biraz rahatlamış çok sevindim![]()
slm canlarrrrrrrrr herkesler iyidir inşallahhhh
eşimle konuştuk istanbul olayı sıcak geliyo açıkçası sevtapın dediği yer ii geldi ama bütün akrabalar karşıdaneyse kalkışınca bulucaz artık bir çare ama nasipse biraz daha biriktirip orda yaptırmak inşallah rabbim en doğru yer neresi ise beni oraya gitmeyi nasip etsin..
aysen bacım sende kalayım olmazsa kız ne güzel ohh habire sigara kahve sabahlara kadar takılırızcnminşallah eşinin değerleride kat kat artar
portakalım sen napıon cnm inşallah lekelerinde biter seninde kafan rahat olur cnm
tancredi sende keyfini çıkar cnm bebeğinin sağlıkla büyücek inşallahbizede dua et cnm
hepiciğinizi öpt canlarrrr![]()
herkese slm.uzun zamandır giremedim. baya zor geciyor hamileliğim kızlar. hep yatmam şart.erken doğum riskim var. oğlum kısmetse haftaya 6aylık olcak.allahım yardımcımız olsun inşallah.hepinizi öpüyorum
Zorum çok sevindim eşinin istanbul olayına sıcak bakmasına.
Orada şansın daha yüksek bence site geneline de bakınca istanbulda tüp deneyen arkadaşların ilk denemede başarı oranı çok yüksek.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Bu kadar zaman bekledin ve gittiğin doktorlar hep tüp bebek diye direttiler sana,bir kaç ay daha sabredersin ve tüp yaptırırsın inşallah hem belli mi olur bu arada belki tüpe odaklanacağın için kendiliğinden gelir belli mi olur.Allahın takdiri inşallah gerek kalmaz tüpe tabiki ama ben inanıyorum tüp yaptırmış olsan bebiş hemencecik gelecek.Hem vucut olarak da hazırlarsın kendini mesela sigara:)) biraz azaltıp iğne kullanmaya başlayacağın ay hiç içmemeye ne dersin o zaman inan bebeğin geleceğine ve en başında içme bırak olmaz mı bitanem?
aysencim eşinde tedaviye başlamış ne güzel,çok sevindim sizin için de.
Hayırlı olsun inşallah.Klomen en kısa sürede etkisini gösterecektir.Allah şifa versin inşallah tez zamanda.
Eşlerimiz de çok takıyor aslında ama onlar genelde belli etmeyip içlerinde yaşıyorlar.
Ayseece yarısı gitmiş bile canım fazla kalmamış inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberini de okuruz burdan.Dinlenmene bak hiç birşeyi düşünme.
skorpicim aynı yerde olsaydık ben gelir yemek yapardım sana :)) ama maşallah hepimiz bi yerdeyiz hele sen taa nerdeene olurdu sanki hepimiz aynı yerde olsaydık..Birbirimizin zor günlerinde yardımcı olabilirdik.
çok yorgunum yatıyorum,yarında erken kalkacağım,öptüm herkesi,iyi geceler![]()
![]()
sorma kendisi benden daha çok hamile sendromu yaşıyotancredi eşin iyi bakıyor ha meyve suyu sıkmalar falan ooh
tadını çıkart canım
benimki bazalı ama yüksek olduğu için çok rahat değil açıkçası bazaya ihtiyacın yoksa en güzeli alçak yataklar bence..tancredi valla değiştirmemiz gerekn çok şey var
yatağı değiştirsem eşim bazada alalım diyo ben baza istemiyorum kullanımını sevmiyorum çarşaflar bi tuhaf oluyo örtülerde öyle yükske olduğu için
bu arada kızlar eşim bugün doktordaydı tedaviye başlandı bakalım hayırlsı ile
günde yarım klomen vermiş
birde corex vitamin
evicapda içiyoruz zaten
fsh ı biraz yükseltelim demiş
bir ay sonra kontrol bakalım allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
eşim benden daha çok takar oldu ona belli etmiycem diye polyannacılık oynuyodum kaç zamandır biraz rahatlamış çok sevindim![]()
ayseece sık dişini biraz canım çoğu gitmiş azı kalmış sağlılı sıhhatli kucağına alırsın inşallahherkese slm.uzun zamandır giremedim. baya zor geciyor hamileliğim kızlar. hep yatmam şart.erken doğum riskim var. oğlum kısmetse haftaya 6aylık olcak.allahım yardımcımız olsun inşallah.hepinizi öpüyorum
kall canım ayıpsınn yaniislm canlarrrrrrrrr herkesler iyidir inşallahhhh
eşimle konuştuk istanbul olayı sıcak geliyo açıkçası sevtapın dediği yer ii geldi ama bütün akrabalar karşıdaneyse kalkışınca bulucaz artık bir çare ama nasipse biraz daha biriktirip orda yaptırmak inşallah rabbim en doğru yer neresi ise beni oraya gitmeyi nasip etsin..
aysen bacım sende kalayım olmazsa kız ne güzel ohh habire sigara kahve sabahlara kadar takılırızcnminşallah eşinin değerleride kat kat artar
portakalım sen napıon cnm inşallah lekelerinde biter seninde kafan rahat olur cnm
tancredi sende keyfini çıkar cnm bebeğinin sağlıkla büyücek inşallahbizede dua et cnm
baya baya bitmiş sayılırherkese slm.uzun zamandır giremedim. baya zor geciyor hamileliğim kızlar. hep yatmam şart.erken doğum riskim var. oğlum kısmetse haftaya 6aylık olcak.allahım yardımcımız olsun inşallah.hepinizi öpüyorum
az kaldı azzzz bu gidişle seni erkenden doğurtcam bendogru diyon canim bugün anladim ki artik cok zorlaniyorum yemek bile yaparken..
kocislere kocaman masallah canim benden birer kupa onlara:))sagolsunlar..
bu haftalik daha iyiyiz sonrasi Allah kerim
canim tedaviye baslamaniza sevindim.hayirlisi olsun hakkinizda tez zamanda bebege kavusun insallah..
sizin icinde hayirlisi olsun canim..sizlerinde hami$ haberlerini alacagimiz günler yakin insallah..
slm canim senden haber almak güzel cok gecmis olsun..bende sen gibi yataga mahkum oldum erken dogum olayi bebek cok asagida oldugu icin.kuzular saglikla gelsinde varsin yatalim canim..
Zorum çok sevindim eşinin istanbul olayına sıcak bakmasına.
Orada şansın daha yüksek bence site geneline de bakınca istanbulda tüp deneyen arkadaşların ilk denemede başarı oranı çok yüksek.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Bu kadar zaman bekledin ve gittiğin doktorlar hep tüp bebek diye direttiler sana,bir kaç ay daha sabredersin ve tüp yaptırırsın inşallah hem belli mi olur bu arada belki tüpe odaklanacağın için kendiliğinden gelir belli mi olur.Allahın takdiri inşallah gerek kalmaz tüpe tabiki ama ben inanıyorum tüp yaptırmış olsan bebiş hemencecik gelecek.Hem vucut olarak da hazırlarsın kendini mesela sigara:)) biraz azaltıp iğne kullanmaya başlayacağın ay hiç içmemeye ne dersin o zaman inan bebeğin geleceğine ve en başında içme bırak olmaz mı bitanem?
aysencim eşinde tedaviye başlamış ne güzel,çok sevindim sizin için de.
Hayırlı olsun inşallah.Klomen en kısa sürede etkisini gösterecektir.Allah şifa versin inşallah tez zamanda.
Eşlerimiz de çok takıyor aslında ama onlar genelde belli etmeyip içlerinde yaşıyorlar.
sağol canım klomeni fsh yükseltmek için verdi fsh yükselirse sayıda artacakmış inşlhhh
Ayseece yarısı gitmiş bile canım fazla kalmamış inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberini de okuruz burdan.Dinlenmene bak hiç birşeyi düşünme.
skorpicim aynı yerde olsaydık ben gelir yemek yapardım sana :)) ama maşallah hepimiz bi yerdeyiz hele sen taa nerdeene olurdu sanki hepimiz aynı yerde olsaydık..Birbirimizin zor günlerinde yardımcı olabilirdik.
çok yorgunum yatıyorum,yarında erken kalkacağım,öptüm herkesi,iyi geceler![]()
![]()
sorma kendisi benden daha çok hamile sendromu yaşıyo
benimki bazalı ama yüksek olduğu için çok rahat değil açıkçası bazaya ihtiyacın yoksa en güzeli alçak yataklar bence..
ben de doğuma kadar evde bir sürü değişiklik planladım Allah kısmet ederse yavaş yavaş yaptırıcaz bakalım
bu arada tedavin hayırlı olsun canım arkamdan kimse gelmedi bekliyorum inşallah hepiniz dizilirsiniz
ayseece sık dişini biraz canım çoğu gitmiş azı kalmış sağlılı sıhhatli kucağına alırsın inşallah![]()
slm canlarrrrrrrrr herkesler iyidir inşallahhhh
selamlar kızlar günaydınlar :92:
herkesler iyidir inşlh
zor um çok pahalıymış ya dediğin gibi istbla gelip yaptırma şansınız varsa kara geçersiniz tabiki
ben akraban değilim ama kapım sonuna kadar açık biliyosun sana hayatım
dur bakalım gün doğmadan neler doğar allaha sığınalım o bize bi çıkış yolu gösterecek inşlh
porti geçmiş olsun canım doktorunu arayıp sorsaydın aslında kk da vardır kürtaj olanların topiği oraya baksaydın ama normaldir herhalde inşlhh çabucak geçer ağrıların
taze anneler tancredi sevtap sizler nasılsınız bakalım
skor bacım her an senden bişi duyabilirim öyle bekliyorum
berrakcım minnoş napıyo büyümüştür baya..bayadır resim eklemiyosun msn den veya burdan eklede görek kuzuyu![]()
bende iyiyim canım çok şkriyiyiz canım biz,işte miğde bulantılarımız falan var.sen nasılsın nasıl gidiyor?
etmemmi canım hamile olmayanlara hayırlısıyla birer kuzu hamile olanlarada sağlıklı doğumlar inşlhhhhuu aysen baci beni erken dogurtturma canim sende bana dua et ki erken gelmesin benim cadi:))dogumada giderken sizlere dua etmeyi cani gönülden cok isterim canim ama söz vermeyim aklima gelirmi bilemem insan pek o an birsey düsünemiyo da:)) agrilardan, panikten insallah yinede aklima gelir canim..sevtap canim bana sordun sanirim nasilsin diye bende baya mide bulantili gecirmistim hamileligimi ama 6 ayda bitti süürler olsun ki..ben artik her an bekliyorum tabi henüz gelmesinde 2 hafta daha gectikten sonra gelsede olur:) 45 gün kaldi muhtemel dogum tarihimize.bakalim hayirlisi.sanada gecmis olsun mide bulantisi cok ötü birsey![]()
slm canlar of karnım ağrıyooooooooooooooooo ya adetim geldi tuttu meret yine hepinizi öpt ayrı ayrı![]()
günaydın canlar
bu gece öyle güzel bir rüya gördümki..rüyadada olsa annelik duygusunu tatmak çok başka bi duyguymuş![]()
günaydın canlar
bu gece öyle güzel bir rüya gördümki..rüyadada olsa annelik duygusunu tatmak çok başka bi duyguymuş![]()
slm kızlarr
cumartesi günü kontrole gittim pıtpıtları gördükama duyamadık ultrason sesli olmadığı için bu cuma tekrar gidicem hem kontrol hem de kalp atışlarını duyabilmek için
size tuhaf gelecek belki ama kalp atışlarını görene kadar hala hamilelikten emin değildim çok şükür içim rahatladıbir sürü kan israr tahlili yapıldı 300 tl verdik valla tahliller çok pahalı
şimdilik yolunda gidiyor inşallah tahliller de güzel sonuçlanır da herşey sorunsuz gider inşallah
hamilelik şikayetlerinden de çok şükür fazla bulantım yok ara ara oluyor tabi ama kalıcı değil belki ben katlanıyorum da gözüme gözükmüyor bilmiyorum tabibir de öğün aralarında midem kazınıyor birşey atıştırmazsam tansiyon düşmesi gibi kötü oluyorum.
Bir de ekşiye turşuya düşkünlüğüm inanılmaz boyuttabu duruma göre cicili gelmesi lazım di mi kısmet artık
![]()
slm kızlarr
cumartesi günü kontrole gittim pıtpıtları gördükama duyamadık ultrason sesli olmadığı için bu cuma tekrar gidicem hem kontrol hem de kalp atışlarını duyabilmek için
size tuhaf gelecek belki ama kalp atışlarını görene kadar hala hamilelikten emin değildim çok şükür içim rahatladıbir sürü kan israr tahlili yapıldı 300 tl verdik valla tahliller çok pahalı
şimdilik yolunda gidiyor inşallah tahliller de güzel sonuçlanır da herşey sorunsuz gider inşallah
hamilelik şikayetlerinden de çok şükür fazla bulantım yok ara ara oluyor tabi ama kalıcı değil belki ben katlanıyorum da gözüme gözükmüyor bilmiyorum tabibir de öğün aralarında midem kazınıyor birşey atıştırmazsam tansiyon düşmesi gibi kötü oluyorum.
Bir de ekşiye turşuya düşkünlüğüm inanılmaz boyuttabu duruma göre cicili gelmesi lazım di mi kısmet artık
![]()