- 27 Temmuz 2016
- 3.484
- 16.665
- 208
- Konu Sahibi cancanguness
-
Neden hayret ediyorsunuz. Puset hem daha konforluk hem anneyi yormaz isterse uyuyabilir.Pusete alıştır diyenleri hayretle okuyorum.
Yaşından küçük sanırım bebeğiniz, evet dışarı çıkmak çok zor o dönemde puset ve kanguru sevmiyorsa.
Kanguruyu tekrar deneyin, daha dikkatli olursunuz, asında çok rahat bi şey.
Bebegim dunya tatlisi. Sabah esim 7 de ise gidiyor. Bizde 8 bucuk gibi bebegimle uyaniyrz kahvalti ,oyun ,ogle yemegi oyun. Havalar soguk ve beebgim pusette asla oturmuyor. Kucagimda tasiyamam. Gecen kanguru ile disari markete gittik cok kotu dustuk simdi kangurida kullanamiyoruz. Yani kisaca her gun 4 duvar arasindayiz. Annem ve kayinvalidem calisiyor.tum arkadaslarimda calisiyor. Esim isten hep yorgun ve bes karis suratla gelip ya uyuyor ,ya internetten borsa takip ediyor. Yarim saat falan kizla oynuyor. Uclu koltiga uzanip takiliyor. Ben patlama noktasindayim.
Durmayan çocuk durmuyor, nasıl alıştırılabilir, ona hayret ediyorum.Neden hayret ediyorsunuz. Puset hem daha konforluk hem anneyi yormaz isterse uyuyabilir.
Nesine hayret ettiniz
Haklısınız. Ben de alıştır diyenleri anlamıyorum neler denedim ama alışmaDi. Ne arabasında ne oto koltuğunda durur. Aglamaktan helak oluyor bir yere gidemiyoruz. 1 yaşına kadar sling ve kanguru kullandım. Sonra özgür olmak istediği için bağlanmayı reddetti. Hala kucağımda 16 aylık ve yürümüyor henüz. ne yapsam acaba mecbur alışırdi. 1 saat ağlasa çatlayana kadar her seferinde belki. O da öğrenilmiş çaresizlik olurdu. Konu sahibi daha dikkatli olursaniz sıkıntı olmaz. Eve kapanmayin bosunaDurmayan çocuk durmuyor, nasıl alıştırılabilir, ona hayret ediyorum.
Konforlu olmaz mı, keşke biz de kullanabilseydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?