Bebek gelişimi ve otizm korkusu

ya valla ne biliyim. bir de birçok etizm belirtisini normal cocuklar da yapıyor. belki takıntı seklinde yapmıyorlar ama işte görünce direkt insan kokruyor.
Valla seni çok iyi anlıyorum
Ama galiba bu durum da sosyal medyada bir nevi gelir kapısı oldu insanlar için. Bizim gibi yeni anneler tarafından izlendikçe üretiyorlar. Ben de acaba diye düşünüyorum ara ara ama sonra bakıyorum yaşıtı tüm çocuklar benzer

Digerleri normal geldi . Yükseklik algısını bebeğime şöyle ogretmistim.9 aylik Artık bakmıştım yatagimda uyutuyordum uyanınca hep düşüyordu .Eline oyuncaklarını aldım yataktan bu böyle gidiyor gidiyor burdan pat düşüyor diyip gülüyorum oda kahkaha atıyordu. Defalarca yaptım elimden attım oyuncağını sonra bak böyle düşüyorsun dedim böyle ineceksin emekliyordu ,arkamızı dönüyoruz yüz üstü çevirdim geri geri yavaşça emeklettim yataktan aşağı kaydirdim indirdim bir kaç defa tekrar ettim . Sonra birkaç gün sonra bir baktım koltukdan dediğim gibi iniyordu yatakdan da inmeye başladı böyle birdaha düşmedi .

Yani su an ne desem bos herhalde ama cocugunuz 2-3 yasina gelince 10 aylik bebegin ne kadar kucuk oldugunu ve bazi beklentilerinizin manasizligini anlayacaksiniz. Asiri normal bir bebeginiz var, umarim bu aylarin tadini cikarabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…