Doğuma Hazırlık Bebek geriliğii kızlar yardımmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Maximax

Günlerden gene mutluluk
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
238
58
48
30
12gün önce gittiğimde bebek 36+6çıkmıştı
Radyolojı uzamanı baktığı zaman dün gittiğimde 36+3 bu mümkün mü doktor odalarındaki utrasondan bakıldı 12günde neden kalmış bebek ölçüleri bile aynı baş 90mm karın cevresi 220mm 12gün öncede aynıydııı yardımmm

Böyle bir durumun olması mümkün değil sanki doktorunuza demediniz mi acaba neden böyle diye bir ölçümde yanlışlık vardır diye düşünüyorum

Gerileme olabilir dedi bir hafta normal dedi ama çok saçma değilmi azalması doktor odasındaki usg dandikti ben radyolojiden baktırmıştım 12gün önce bebek 2800dü 50cm di şuanda 50cm 3000kilo

Gerileme olabilir dedi bir hafta normal dedi ama çok saçma değilmi azalması doktor odasındaki usg dandikti ben radyolojiden baktırmıştım 12gün önce bebek 2800dü 50cm di şuanda 50cm 3000kilo
Bence doktorun odasındakinde sorun olabilir yani çok anlamam ama mantığıma göre öyle bir başka doktora gidip tekrar baktırıp soru işaretlerinizi giderin derim

Bence doktorun odasındakinde sorun olabilir yani çok anlamam ama mantığıma göre öyle bir başka doktora gidip tekrar baktırıp soru işaretlerinizi giderin derim
Demi ama ölcüler aynı 12gün önce ki gibiydi sadece kilo almış

Ultrason olcüleri her zaman net sonucu gostermez
Ya hata var ölcümlerde ya da bi sıkıntı var bunu biz bilemeyiz doktorunuza sordunuz mu??

12gün önce gittiğimde bebek 36+6çıkmıştı
Radyolojı uzamanı baktığı zaman dün gittiğimde 36+3 bu mümkün mü doktor odalarındaki utrasondan bakıldı 12günde neden kalmış bebek ölçüleri bile aynı baş 90mm karın cevresi 220mm 12gün öncede aynıydııı yardımmm

ultrasondan ultrasona farklılık gosterır bırde sata neye gore baktı oda onemlı ıkı uc günden bısı olmaz sıkma canını

Kızlar gelişim iki hafta çıktı 39+4ken 37+3çıkıyo karın çevres geriliğindedi kan akışı suyu hareketleri iyi dedi ama tedirgin eden birşey var dedii bune sizce

Eklentiler

• B0507302-1D35-4BA6-AEB5-E24462CDBBDE.webp
    B0507302-1D35-4BA6-AEB5-E24462CDBBDE.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 91
Plasenta yaşlanmasıyla ilgili bişey dedi mi doktorunuz? Veya damarlarda çentik vs direnç... Onlarda etkiliyor

Kan akışı herşeyi çok güzel çıktı suyu ve hreketleride çok güzel çıktı bugun günümde doldu ne sancı ne bişey var 3kiloda kalmış doktor özürlü olmasından korkuyorum gibi imalarda bulundu bu oranda böyle bi imkan varmı

Kan akışı herşeyi çok güzel çıktı suyu ve hreketleride çok güzel çıktı bugun günümde doldu ne sancı ne bişey var 3kiloda kalmış doktor özürlü olmasından korkuyorum gibi imalarda bulundu bu oranda böyle bi imkan varmı
Yok canım yaa , aklına kötü şeyler getirme. Ayrıntılı ultrasona girmişmiydin? Allah korusun öyşe bişey olsa o zaman belli olurdu diye düşünüyorum...
mart anneleri topiğinde , bisürü arkadaşımız aynı durumu yaşadı maşallah hrpside sağlıklı çocuklar doğurdular.
Hatta sizden farklı olarak , 3 kiloya yetişemeyen bisürü çocuk doğdu. Doktorları bebek beslenememesine hatta aynı kalmasına rağmen müdahalr etmediler , gününde veya sonrasında aldılar doğuma...
Belki sizdeki de geç döllenme falandır bende şuan 39+2 yim.bende de hüç ağrı sancı vs yok. Diğer doğumumda da 39+6 da zoraki doğurdum. Kafanı takma inşallah iyidir herşey...
Birde bana doktorum şöyle demişti ; gelişim geriliği ilk 20 haftada önemli ondan sonrası çok etkilemiyor diye bahsetmişti...

Yok canım yaa , aklına kötü şeyler getirme. Ayrıntılı ultrasona girmişmiydin? Allah korusun öyşe bişey olsa o zaman belli olurdu diye düşünüyorum...
mart anneleri topiğinde , bisürü arkadaşımız aynı durumu yaşadı maşallah hrpside sağlıklı çocuklar doğurdular.
Hatta sizden farklı olarak , 3 kiloya yetişemeyen bisürü çocuk doğdu. Doktorları bebek beslenememesine hatta aynı kalmasına rağmen müdahalr etmediler , gününde veya sonrasında aldılar doğuma...
Belki sizdeki de geç döllenme falandır bende şuan 39+2 yim.bende de hüç ağrı sancı vs yok. Diğer doğumumda da 39+6 da zoraki doğurdum. Kafanı takma inşallah iyidir herşey...
Birde bana doktorum şöyle demişti ; gelişim geriliği ilk 20 haftada önemli ondan sonrası çok etkilemiyor diye bahsetmişti...
Doktor çok korkuttu beni ya benmki hep önde gidyordu geliişimi malesef :KK43: 36.haftada birden oldu 8günde 500gram aldı en son ama doktorun odasındaki utrasonda hep bi düşük radyoşojide tam haftasından fazla çıkıyordu

Hiç bir sıkıntı yokken neden böyle oldu acaba çok stresli günler geçiriyorum bu iki hafta zehirdi benim için

Hiç bir sıkıntı yokken neden böyle oldu acaba çok stresli günler geçiriyorum bu iki hafta zehirdi benim için
İçim rahat etsin dersen , başka bir doktora daha görün istersen.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı rvlatlar nasip etsin. Vakit daraldıkça insan çok stres oluyor bende de aynı durum var.

Tüm tarama testleriniz yapılmış mıydı?

tanıdığımızın ultrasonda bebeği 5 kilo çıktı . sürekli öndeydi kilosun.
boyu da doğuma 1 hafta kala 54 cm di
doğum oldu bebek 3 buçuk kilo 50 cm.
ölçülere takılmayın . doktorların ultrasonları da farklılık gösterebilir

Back
X