Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence doktorun odasındakinde sorun olabilir yani çok anlamam ama mantığıma göre öyle bir başka doktora gidip tekrar baktırıp soru işaretlerinizi giderin derimGerileme olabilir dedi bir hafta normal dedi ama çok saçma değilmi azalması doktor odasındaki usg dandikti ben radyolojiden baktırmıştım 12gün önce bebek 2800dü 50cm di şuanda 50cm 3000kilo
Demi ama ölcüler aynı 12gün önce ki gibiydi sadece kilo almışBence doktorun odasındakinde sorun olabilir yani çok anlamam ama mantığıma göre öyle bir başka doktora gidip tekrar baktırıp soru işaretlerinizi giderin derim
12gün önce gittiğimde bebek 36+6çıkmıştı
Radyolojı uzamanı baktığı zaman dün gittiğimde 36+3 bu mümkün mü doktor odalarındaki utrasondan bakıldı 12günde neden kalmış bebek ölçüleri bile aynı baş 90mm karın cevresi 220mm 12gün öncede aynıydııı yardımmm
Yok canım yaa , aklına kötü şeyler getirme. Ayrıntılı ultrasona girmişmiydin? Allah korusun öyşe bişey olsa o zaman belli olurdu diye düşünüyorum...Kan akışı herşeyi çok güzel çıktı suyu ve hreketleride çok güzel çıktı bugun günümde doldu ne sancı ne bişey var 3kiloda kalmış doktor özürlü olmasından korkuyorum gibi imalarda bulundu bu oranda böyle bi imkan varmı
Doktor çok korkuttu beni ya benmki hep önde gidyordu geliişimi malesefYok canım yaa , aklına kötü şeyler getirme. Ayrıntılı ultrasona girmişmiydin? Allah korusun öyşe bişey olsa o zaman belli olurdu diye düşünüyorum...
mart anneleri topiğinde , bisürü arkadaşımız aynı durumu yaşadı maşallah hrpside sağlıklı çocuklar doğurdular.
Hatta sizden farklı olarak , 3 kiloya yetişemeyen bisürü çocuk doğdu. Doktorları bebek beslenememesine hatta aynı kalmasına rağmen müdahalr etmediler , gününde veya sonrasında aldılar doğuma...
Belki sizdeki de geç döllenme falandır bende şuan 39+2 yim.bende de hüç ağrı sancı vs yok. Diğer doğumumda da 39+6 da zoraki doğurdum. Kafanı takma inşallah iyidir herşey...
Birde bana doktorum şöyle demişti ; gelişim geriliği ilk 20 haftada önemli ondan sonrası çok etkilemiyor diye bahsetmişti...
İçim rahat etsin dersen , başka bir doktora daha görün istersen.Hiç bir sıkıntı yokken neden böyle oldu acaba çok stresli günler geçiriyorum bu iki hafta zehirdi benim için
Tüm tarama testleriniz yapılmış mıydı?Kan akışı herşeyi çok güzel çıktı suyu ve hreketleride çok güzel çıktı bugun günümde doldu ne sancı ne bişey var 3kiloda kalmış doktor özürlü olmasından korkuyorum gibi imalarda bulundu bu oranda böyle bi imkan varmı