bebek giysileri için hangi deterjani kullanıyorsunuz?

emelmurat

RABBİME EMANETSİN PAŞAAMM
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
250
1
116
İstanbul
merhaba anneler bende bebek giysilerini yıkamaya yavaş yavaş başliyacam
ama bircok marka var dalan roxsy markasını aldım ama kafam karıştı :37:
kullananlar
tecrübeli annişler yardım edermisinz bana hangi ürün daha ,iiiyii:16::16:

Ben de Dalan'ın roxy'iyi aldım tesadüfen bir markette görüp,çevreye duyarlı bir ürün olması da çok hoşuma gitti, bebekler için de kullanımı uygun olduğu yazıyor ya zaten daha da detay düşünmedim hangisi nedir, iyidir diye, rahat ol kullan gitsin :))

Ben de Dalan'ın roxy'iyi aldım tesadüfen bir markette görüp,çevreye duyarlı bir ürün olması da çok hoşuma gitti, bebekler için de kullanımı uygun olduğu yazıyor ya zaten daha da detay düşünmedim hangisi nedir, iyidir diye, rahat ol kullan gitsin :))

evet bende özelliklerini okudum hoşuma gitti bende kullanıp deniycem:17:

bende ogluma dalan ve hacisakir sabun tozu kullandim memnun kaldim ama tek sorun bazi kiyafetlerde falan erimeyen sabun tozu kaliyordu dusuk derecede yikadigim icin ama sivi deterjan hic denemedim deneyenlet dalinden memnun

dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullandım
tavsiye ederim

dalan roxy aldım dolabı acınca mis gibi kokusu yayılıyo uzun süre perdeleri yıkarkende onu kullandım evin içi cok güzel kokuyo saf sabun kokusu tavsiye ederim.

bebeğim 3,5 aylık ve bende dalan roxy kullanıyorum. topluca çamaşır makinasına atıp kısa programda yıkıyorum bazen ilave durulama yaptırıyorum. elde yıkarken roxy kolay erimiyor ve çamaşırda kalabiliyor. kaka lekeleri sıvı kaka olduğu için bazzen çitilesende çıkmıyor, sıvı renkli leke çıkarıcı kullanıp ondan sonra makinaya atıyorum yada elde roxy ile yıkıyorum. bazen komilinin bebek sabunu var onunlada elde yıkıyorum..

Allah nasip ederse bende önümüzdeki günlerde yıkayacağım.
Öncelikle Allah cümlemize nasip etsin böyle güzel mutlulukları.

Bende araştırmalarımın sonunda 'DaLin Sıvı Deterjanı' kullanacağım.
Sabun tozuna güvenemedim,kumaş içerisinde gizli kalır vs ..
Hem dalin'e çocukluğumdan beri çok özenirim: ))

bende dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum çokk memnunum...çok güzel kokusu var ayrıca...

Benim bebeğim 4 aylık oldu pervoll sihirli renkler kullanıyorum bebek ciltlerinin hassasiyetine göre deterjanlar vardır ama en güzeli doğumdan itibaren narin buyutmemek yoksa ilerleyen yaslarında cilt hassasiyeti daha cok olur ve cildi secici olabilir ama en önemlisi bebeklerimizin kıyafetlerini ayrı yıkamamız:)

Back
X