• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana fikir verin acil ??

Sağol abla ya sürekli kafamın içinde bi yanım hem gününde adet oldun hiç ilişkin olmadı bi yanım bu belirtiler ne o zaman diyor
Testlerde silik cizgi falan yok
Hayali cizgi mi goruyorsun?
O sekilde gebelik imkansiz
Karin agrin kramp bilmemne hepsi fazla stresten
Cik disari azcik oksijen al sacmalama ablacim

Testlerde silik cizgi falan yok
Hayali cizgi mi goruyorsun?
O sekilde gebelik imkansiz
Karin agrin kramp bilmemne hepsi fazla stresten
Cik disari azcik oksijen al sacmalama ablacim
Yok abla çıkmıyor aklımdan hep aklımda bazen rüyama bile giriyor bu kasetler negatif zaten abla erkenler silik ama yorumları biraz kötü kanda veremiyorum yaşım tutmuyor en sonra yaptığım testi attım zaten abla olsaydı çıkardı herhalde

Abla ya çok kötüyüm ben yarında test yapıcam oda negatif çıkarsa bide tekrar adet olursam unutmalıyım demi bide bu belirtiler niye

Kesinlikle unutmalısınız. Hormonal bir dengesizlik yaşıyor olabilirsiniz, kistik bir durum olabilir, psikolojik sebeplerle ya da stres kaynaklı da olabilir, sayamayacağım sayısız sebep var. Emin olduğum şey durum anlattığınız gibiyse hamile olmadığınız.

Kesinlikle unutmalısınız. Hormonal bir dengesizlik yaşıyor olabilirsiniz, kistik bir durum olabilir, psikolojik sebeplerle ya da stres kaynaklı da olabilir, sayamayacağım sayısız sebep var. Emin olduğum şey durum anlattığınız gibiyse hamile olmadığınız.
Evet abla erkek arkadaşım bile yok benim ev ve okuldan başka bi yerleşe gitmem markete bile evde otururken annemler zorla gönderiyor ev kuşuyum ben biraz peki ben bu konuyu çok kafaya taktım 1 aydın hafta 1 ayı bi hafta falan geçmiştir en sonra yaptığım teste çıkardı demi hani aynı marka yapmam falan önemli mi bide ağrılarım sık idrara çıkma işte ne bilişim vücuttaki tüm belirtilerim bu konu sürekli kafamda olduğu için olabilir mi bide ben geceler sık idrara çıkmıyorum uyanık olduğum zamanlar ağrılarımıza uyanık olduğum zaman oluyor gece yarısı ne bilişim uykumdan uyanışta hiç oram falan ağrıyor ne bilim gece 1 den falakaya tualete falan gitme olmuyor bi sabaha karşı gelirse kalkarım 5-6 da falan zaten 10-11 de uyuyorum bide uyandığımda ama uyanık olduğum zamanlar oluyor

Abla ateşim varmış babam dedi hafif üşüme halsizlik ateş öksürük var grip yada soğuk alğınlığı mı olmuşum

Bu şekilde hamile kalman imkansız kesinlikle hamile değilsin. Gebelik testi yapmana hiç gerek yok. Takıntını artırmak istemem ama biri görecek yanlış anlayacak. Bu konuyu kafandan silebilirsin.

Sağol abla sadece silik çıktığı zamanda oldu ya kafam çok karıştı bide ibicold ve öksürük partili fln içsem adetim gecikir mi

Back
X