bebek görünmedi

canım korkam benimde şuan kese 16 mm ama bebek görünmedi sende yolk kesesi göründümü bende göründü ayrıca ilişkiye girme derim benim kanmam oldu gittim yasak dedi geç döllenme olmuştur sen son adet tarihine bakma bence çünkü doktorun söyledigi hafta önemli geç döllenme olabilir benim öyle oldu korkmana gerek yok bende 10 gün sonra gitcem bebişi o zaman görecem inşallah ama yolk kesesi çok önemli göründümü sende çünkü bebgi oluşturan şey oo bende var dedi doktor sorun yok dedi inşallah seninde öyle olur banada yok dış gebelik boş gebelik dendi ama zaten yolk kesesi görününce korkmana gerek yok canım hakkımızda hayırlıs bebişlermizi bir an önce görürüz inşallah kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5aminkaydirigubbakcemile5

canım sağol valla yolk kesesi göründü mü görünmedi bilmiyorum.bana bir şey demedi doktor.ben ankaradayım ve zekai tahir burak'a gidiyorum ama hiç ilgilenmiyorlar.ilk gebeliğim çevremde hiç gebe de olmadı üniversite mezunuyum ama bu konularda o kadar cahilim ki -tatlicadiarzu- her şeyi buradan öğreniyorum.:enbuyukkk:zaten artık o hastaneye gitmeyeceğim,burada başka bir devlet hastanesindeki bir doktoru övüyorlar bu hafta ona gideceğim,ondan da memnun kalmazsam özele gideceğim.eşim iki hafta sonra gidelim diyor ama ben o kadar dayanamam.

Merhaba güzelim..

Diger arkadaslarinda dedigi gibi bazen gec döllenme oluyor ve bu yüzden bebis görünmüyor.. ama sen sakin moralini bozma...bak söyle anlatayim bende gecen haftaya kadar 7 haftalik hamileydim.. bende de kese görünüyordu ama bebis görünmüyordu.. bende senin gibi cok kafama taktim ve cok üzülmüstüm... en son kontrolümü oldugumda 7. haftanin sonuna gelmistim ve bebis görünmeye baslamisti buna cok sevindim derken aniden bir kanama sonucu bebisimi kaybettim.. ama bendede ilk kontrolümü oldugum doktora gitigimde 6 haftalik dim ve doktor kürtajdan bahsedince doktorumu degistirdim..
Sana tavisyem sende kendini cok fazla yipratmadan birkac doktora git ve icini kesinlikle rahat tut.. umarim rabbim hakkinda herseyin hayirlisini verir..
Haberlerini merakla bekliyorum

Back
X