- 22 Nisan 2025
- 56
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi zeroooo777
Kızlar adete göre 6 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim 5 haftalık kese 10mm dedi ama bebeği göremedik beta >5000 bu durumu yaşayan var mi boş gebelik mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta 5 haftaya göre yüksek geldi banaerken henüz. bir hafta 10 gün sonra tekrar bakarsınız
1 hafta sonraya randevu aldım umarım gozukurKese 20 mm iken bebek anca görünüyor. Biraz daha beklerseniz öyle netlesir
normal. benim 5.haftada 12 bin küsürdüBeta 5 haftaya göre yüksek geldi bana
Normal benim bugün 5+0 5000 betamBeta 5 haftaya göre yüksek geldi bana
Sabredebilirsen en güzeli 7+ larda gitmek.1 hafta sonraya randevu aldım umarım gozukur
5 Bin değil tam 5 bin üstü ama değer kaç onu göstermiyorlar bende kaç olduğunu bilmiyorumNormal benim bugün 5+0 5000 betam
Boş gebelikte belirtiler neydi acbaSabredebilirsen en güzeli 7+ larda gitmek.
İlk gebeligimde 6+0 da bebek hiç görünmedi. 7+3 te kalp atışı duyduk. Hatta ikizmis onu da 10. Hafta da öğrendim
2. Gebeligimde direkt 7+3 te gittim. Boş gebelikmis. Kürtaj oldum. Daha net olması açısından biraz geç gitmekte fayda var. Yani kafan karışmasın diye söylüyorum
Aa evet haklısınız ona dikkat etmemişim5 Bin değil tam 5 bin üstü ama değer kaç onu göstermiyorlar bende kaç olduğunu bilmiyorum
Doktora randevusana iki gün kalana kadar bütün belirtilerim vardı. Mide yanması uyku hali şişkinlik vs. 2 hafifledi. Doktora gittim boş gebelik olduğu kesinlestiginde hemen kürtajı onaylamadim. 2 gün sonra kürtaj oldum. O iki günde hiç hamile gibi değildim. Muhtemelen beta düşmeye başlamıştı artıkBoş gebelikte belirtiler neydi acba
7. Haftada mi yaniDoktora randevusana iki gün kalana kadar bütün belirtilerim vardı. Mide yanması uyku hali şişkinlik vs. 2 hafifledi. Doktora gittim boş gebelik olduğu kesinlestiginde hemen kürtajı onaylamadim. 2 gün sonra kürtaj oldum. O iki günde hiç hamile gibi değildim. Muhtemelen beta düşmeye başlamıştı artık
Evet7. Haftada mi yani
Boş gebelikte belirtiler neydi acba
Gebelik belirtileri ile birebir aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Benim betamda düzenli artmıştı. Kese içinde bebeği görememiştik. Bir süre sonra kesede çok fazla büyümüyor. Lekelenme ve sonrasında kanamam başladı benim. 7+6 da düşük yaptım.Boş gebelikte belirtiler neydi acba