bebek hareketi

canım doktorun sorun yok dediyse telaşlanma ben de şimdiye kadar dışardan hissedilecek derecede bi kere hissettim onun haricinde çok ufak kıpırtılar insan ona emin olamıyor. ama doktor ultrasonda kıpır kıprlar diyor maşallah. 2 haftaya hissedersin diyor seninki de ultrasonda hareketliyse sorun değil telaşlanma ne yazık ki ben de 20. haftada fazla hissedemiyorum sağlıklı olsunlarda yeter ki başka bişey istemeyiz

evet usg de hareketli çok şükür doktoruma görede bir sorun yok. Bu ara cok sık içimde bişeyler oluyo baloncuk gibi aynı önceden hiç böyle seyler hissetmiyodum bebegimin hareketlerimi anlayamadım

DEgisiyor herkesde benimde ilk bebegim ve 17 haftadan itibaren gayet net hissediyorum hareketlerini..
19 haftada babasida eliyle hisseder oldu:)

oooo hissetmelisin yaa bu haftalar.
hemde çok net hissetmelisin.
benim bebiş sanki çıkacakmış gibi hareket ediyor,canımı çok acıtıyor.

bende 22 haftalık hamileyim bazen öyle hareketleniyoki korkuyorum napıyo orda diye sen heralde anlayamıyosun balon patlaması dediğin belki bebeğinin hareketleridir içerden bişey pıtlyo gibi oluyo elini koyunca yukarı doğru itiyo gibi oluyo tatlı ye sırt üstü yat elini koy biraz bekle bakalım olcakmı ben öyle yapınca napcanı şaşırıyo çok hareketleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…