bebek hareketi!

bilgmuh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
144
-61
86
İzmir
Kızlar mrb ben 27haftalık hamileyim sorucağım şey şu bebeğim normalde hareketli hergün ama ara ara hareketleri azalıyor yani çok minik hareketler duyuyorum ama hert zamanki gibi olmuyor bu durum haftada 1yada 2gün olabiliyor normal mi? Daha doğrusu bebekler hep aynı şiddedtte hareket edecek diye bişey yok değil mi?

Kızlar mrb ben 27haftalık hamileyim sorucağım şey şu bebeğim normalde hareketli hergün ama ara ara hareketleri azalıyor yani çok minik hareketler duyuyorum ama hert zamanki gibi olmuyor bu durum haftada 1yada 2gün olabiliyor normal mi? Daha doğrusu bebekler hep aynı şiddedtte hareket edecek diye bişey yok değil mi?

Aynen öyle.Benim bebeğim de arada hareketine ara veriyor.2 gün boyunca çok az hareket ettiği oldu.Bazen de parendeler atıyor.Hiç hareket yoksa sorun var demektir. 1 saat içinde çok çok küçükte olsa 10 hareket hissediyorsan sorun yok.

Cnm bende bu hafta başı telaşa kapıldım. 29 haftalık hamileyim geçen haftaya göre bebeğin hareketleri az olunca acaba sıvısı mı azaldı bişey mi oldu derdine düştüm acilde buldum kendimi... hemşire hemen kalp atışını bulmak istedi taaa yan tarafımda buldu artık bebişim kendini nasıl sakladıysa :9:

çok şükür herşey yolundaymış hatta doktor yorgunsun herhalde rapor vereyim git dinlen dedi

yanii yorgun olmak hissiyatımızı azaltıyor yada tam dinleneceğimiz sıra bebek uyuyor olabiliyor bizde haliyle hareket yok gibi düşünüyoruz...

Back
X