- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
-
kizlar 30 haftalik hamileyim bebegimin hareketini gün içinde çok az his ediyorum sebebi nedir siddetli hareketi bayadir his etmiyorum
yok cnm ben neler yapiyom.tepki vermiyo ummadigim anda oynuyor :) sarki aciyorum karnimi salliyorum brz bastiriyorum yine tik olmuyoTelefonundan hareketli bir müzik aç ve kulaklıgı göbüşüne tut. Rahatsız et bakalım küćük civcivi. Ben de işe yarıyordu.
ben kilolu bir bayanim hamilelikten once bile göbeğim baya vardi bence yeri geniştir onunBen yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor diye okumuştum..
Onla alakalı olacağını pek sanmıyorumben kilolu bir bayanim hamilelikten once bile göbeğim baya vardi bence yeri geniştir onun
hakli ola bilirsin belki gercekten alakasi yoktur:)) mecbur haftayi beklicem doktor kontrolu icjn insallah hayirli haberler alirim su çocuk dogsada bende rahata ersem cok stresliyimmOnla alakalı olacağını pek sanmıyorum
Allahım sağ salim kurtarsın ikinizide canımhakli ola bilirsin belki gercekten alakasi yoktur:)) mecbur haftayi beklicem doktor kontrolu icjn insallah hayirli haberler alirim su çocuk dogsada bende rahata ersem cok stresliyimm
amin cnm hepimiz ins sağ salim kavusurz bebislerimize.. Agrim falan hiç yok senin varmikiAllahım sağ salim kurtarsın ikinizide canım
. Çatı ağrın varmı cnm
Bir hafta on gündür kıvranıyorum canım ben ağrıdan bugün iyice arttı yürürken falan çok zorlanıyorumamin cnm hepimiz ins sağ salim kavusurz bebislerimize.. Agrim falan hiç yok senin varmiki
doktora gitseydin bi Magnesium verir faydasi olur belki neyden kaynaklaniyor o biliyormusunBir hafta on gündür kıvranıyorum canım ben ağrıdan bugün iyice arttı yürürken falan çok zorlanıyorum
Çatı ağrısıymış canım bende erken başlamş.. Magnezyum içiyorum doktorum verdi ama hiç bi işe yaramıyor. Kalsiyumuma baktırdım sınırda çıktı belki ondanda kaynaklı olabilir..doktora gitseydin bi Magnesium verir faydasi olur belki neyden kaynaklaniyor o biliyormusun
gecmis olsun canım inşallah gecer ağrıların bebislerimze kavusalim ins sag saglim bu acilar da unutulur onlari kucağa aldiktan sornaÇatı ağrısıymış canım bende erken başlamş.. Magnezyum içiyorum doktorum verdi ama hiç bi işe yaramıyor. Kalsiyumuma baktırdım sınırda çıktı belki ondanda kaynaklı olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?