Bir sağlıkla doğsunlar da hallederizZıpır olacaklar dayak atıyorlar resmen oramıza
Haftan benden ilerde canım inşallah senin haftalarında uykumdan uyandırmazBenimki hiç durmadığı için yediklerime göre ayırt edemiyorum. Gece bile uykumdan uyandırıyor
Çok teşekkür ederim, uzun ömürleri olsun oğlunuzun dabenim oğlumun eli ayağı asağıdaydı.. 32.haftada doğum pozisyonuna girmisti cünkü. o güçlü hareketleri hiç yukarıda hissetmedim neredeysehep aşağılarda uğraşıyordu çok sükür zamanında ve sağlıklı doğdu…
gebelikte her sey stres yaratıyor, bir de erken doğum riskiniz varmışinsallah zamanında ve güzel bir doğum yasarsınız. Allah yardımcınız olsun
Hahaha inşallah zor vallaHaftan benden ilerde canım inşallah senin haftalarında uykumdan uyandırmazzar zor uyuyorum zaten. Uykusuzluk başladı.
Merhaba bende 20. Haftadayım bildiğim kadarıyla vajinada batma hissi hissetmek normal bende de oluyor ama erken doğum riskiniz varsa mutlaka doktorunuzun gözetimi altında bulununİyi akşamlar. 26 haftalık hamileyim. Sabahtan beri çok aşağıda hissediyorum hareketlerini. Resmen vajinamın üstüne tekme atıyor, baskı hissi oluyor. Erken doğum riskim de olduğu için korktum normal midir? Aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Merhaba benim hala ara ara aşağıya vuruyor. Doktorum rahim ağzı uzunluğuna baktı normal dedi bir problem yokmuş. Ayakları aşağıdadır ya da az su içtiğin zamanlar aşağıda hareket etmiştir dedi. Yine de önlem amaçlı rahim ağzı uzunluğuna baktır bence.Merhaba kızlar, benim bebegimde asagi baski yapıyor. Aniden sanki vuruyor gibi vajinaya vuruyor veya tekme mi atiyor ne yapiyor birseyler oluyor gibi. Huzursuz hissediyorum kendimi resmen. Elimde degil strese sebep oluyor. Sizlerin gecti mi sikayetleri bi fikir verin su stresim biraz gecsin
Kontrolüme henüz daha var inşallah hersey yolundadır. Asagilarda takıldı bugun aksama dogru basladi. Üst taraflarda da oluyordu hareketleri ama anlamadim pek yukarda degil birkac saattir.Merhaba benim hala ara ara aşağıya vuruyor. Doktorum rahim ağzı uzunluğuna baktı normal dedi bir problem yokmuş. Ayakları aşağıdadır ya da az su içtiğin zamanlar aşağıda hareket etmiştir dedi. Yine de önlem amaçlı rahim ağzı uzunluğuna baktır bence.
Normal olduğunu düşünüyorum açıkçası, siz de stres olmayın ayaklarınızı biraz yukarda tutun iyi geliyor ben öyle yapıyorumKontrolüme henüz daha var inşallah hersey yolundadır. Asagilarda takıldı bugun aksama dogru basladi. Üst taraflarda da oluyordu hareketleri ama anlamadim pek yukarda degil birkac saattir.
Daha önce baktirdim doktorum normal dedi rahim agzi uzunluguna. İnşallah bir sıkıntı yoktur hersey yolundadır
Teşekkür ederimNormal olduğunu düşünüyorum açıkçası, siz de stres olmayın ayaklarınızı biraz yukarda tutun iyi geliyor ben öyle yapıyorum
Kaç haftalıksınız?Teşekkür ederimnormaldir inşallah. Aşağı dogru baski hissedince huzursuz oluyorum. Bide alt tarafa dogru inince hareketleri normal zamana göre daha azaliyor muhtemelen daha dar bir yere koyuyor ayaklarini falan ondandir diye düşünüyorum. Ama hem baski hem hareketler az olunca beni iyice stres basıyor
Bacaklarımı hep yukari uzattim aksam boyuinşallah sabaha normal yerine çıkar da bende rahatlarım
20 haftalığızKaç haftalıksınız?
Çıkar çıkar merak etmeyin benim 28 haftalık arkadaşım var o da aşağıda hissediyormuş ben de 26 haftalığım 3-4 günde bir benimki de resmen vajinaya vuruyorTeşekkür ederimnormaldir inşallah. Aşağı dogru baski hissedince huzursuz oluyorum. Bide alt tarafa dogru inince hareketleri normal zamana göre daha azaliyor muhtemelen daha dar bir yere koyuyor ayaklarini falan ondandir diye düşünüyorum. Ama hem baski hem hareketler az olunca beni iyice stres basıyor
Bacaklarımı hep yukari uzattim aksam boyuinşallah sabaha normal yerine çıkar da bende rahatlarım
Ay inşallah çıksın yukarı dogru da bende ferahlayayim gerçektenÇıkar çıkar merak etmeyin benim 28 haftalık arkadaşım var o da aşağıda hissediyormuş ben de 26 haftalığım 3-4 günde bir benimki de resmen vajinaya vuruyorkeşfediyor sanırım alanını, makat geliş de durunca tabi ayaklar hep aşağıda hareket azalmasıyla ilgili Kağan Kocatepe’nin videosu var izleyin içiniz rahat etsin
Rica ederim ne demek, kaygılarla geçiyor hamişlikAy inşallah çıksın yukarı dogru da bende ferahlayayim gerçektenister istemez strese sebep oluyor asagida olması. Biraz da hareketler az olunca. Hersey yolunda olsun bebisim iyi olsun yeter ki
Ay verdiginiz örnekler biraz iyi geldi. Demek ki her haftada herkesin başına gelebiliyorevet o pozisyonda durunca aşağı daha cok baski oluyormus bende görmüştüm. Kağan hocanin videosuna hemen bakcam teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?