• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hareketleri düzenli mi?

asell1902

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
205
65
13
31
Kızlar selamm
23+6 için düzenli bebek hareketlerini hissetmek gerekir mi
Tecrübeli annelerimiz bilgi paylasırsanız çok sevinirim

Kızlar selamm
23+6 için düzenli bebek hareketlerini hissetmek gerekir mi
Tecrübeli annelerimiz bilgi paylasırsanız çok sevinirim
Merhaba canım 28 e kadar düzensiz oluyor derlerdi doğruymuş 28. Haftaya kadar bebeğim 2 gün çok hareketli 3 gün zor hareket ediyordu resmen 28 den sonra düzene oturdu seninde öyle olur muhtemelen. Saymana gerek yok şu aşamada ama doktorum bana günde 10 15 hareket alman yeterli demişti. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏

benim doktor ilk kez 30.haftada düzenli hareket hissetmezsen acile gel dedi. o zamana kadar hiç bir sey söylemedi. ama 22.haftada 36 saat falan hareket hissedememiştim. mesaj atıp sorduğumda bu haftalarda normal demişti

Merhaba canım 28 e kadar düzensiz oluyor derlerdi doğruymuş 28. Haftaya kadar bebeğim 2 gün çok hareketli 3 gün zor hareket ediyordu resmen 28 den sonra düzene oturdu seninde öyle olur muhtemelen. Saymana gerek yok şu aşamada ama doktorum bana günde 10 15 hareket alman yeterli demişti. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim bilginizi naif bir şekilde paylaştığınız için rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏♥️

28 den sonrasi icin mi 10 15 hareket demisti acaba? Bende iki haftadir hissediyorum ama iki uc gun cok az hissettim bugun yine cok oldu

benim doktor ilk kez 30.haftada düzenli hareket hissetmezsen acile gel dedi. o zamana kadar hiç bir sey söylemedi. ama 22.haftada 36 saat falan hareket hissedememiştim. mesaj atıp sorduğumda bu haftalarda normal demişti
Çok teşekkür ederim bilginizi naif bir şekilde paylaştığınız için rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏♥️♥️

28 den sonrasi icin mi 10 15 hareket demisti acaba? Bende iki haftadir hissediyorum ama iki uc gun cok az hissettim bugun yine cok oldu
Bende tatlı yedim özellikle şarkı açtım hareketle 3 kere tekme attı sonra yine hareketsiz 3 gündür böyle kaygılandimm ister istemez

Bende tatlı yedim özellikle şarkı açtım hareketle 3 kere tekme attı sonra yine hareketsiz 3 gündür böyle kaygılandimm ister istemez
Bende biraz kaygilanmistim ama normalmis :) suan oturdum ayaklarimi uzattim pit pit oynuyor :) soguk icecek icince de oynuyor demisti bir arkadasim
Bir de plesanta ondeyse cok guclu ve her gun hissetmeyebilirmissiniz benimki onde

Bende biraz kaygilanmistim ama normalmis :) suan oturdum ayaklarimi uzattim pit pit oynuyor :) soguk icecek icince de oynuyor demisti bir arkadasim
Bir de plesanta ondeyse cok guclu ve her gun hissetmeyebilirmissiniz benimki onde
Maşallahh🧿🧿🧿🧿Benimki önde değildi bide yoğun hissediyordumm son 3 gündür tam hissedemiyorum şimdi uzandım biraz bekleceğmm

Evet 28. Haftada sorduğumda öyle demişti. Şuan bi çok bi az hissedersin gayet normal. Azda olsa hissediyorsan bir problem yoktur önemli olan hissediyor olman

Back
X