Bebek hareketleri ile ilgili!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi JUSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JUSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
558
12
46
İstanbul
arkadaşlar ben 20+3 hamişim.17-18.haftalardan beri net bi şekilde bebeğimin hareketlerini hissediyorum.ama 1 haftadır sanki azalma var hareketlerde .hiç hareket etmiyo değil ama yine de azalma hissediyorum.

en son 3 gün önce kontroldeydik dr.bebek için iyi demişti.ne düşünüyosunuz bu hareketler konusunda????

canım içini ferah tut,bunlar normal bende çok endişeye kapılmıştım bazen ama kendini boşuna strese sokma,onların da hareketli ve sakin zamanları var,bazen içeride çok hareketli olmasına rağmen bunu sen hissetmezsin,doktorun da herşey normal dediğine göre hiç korkma.

Ben de biara gitmiştim doktora hareketlerinde azalma oldu problem mi var diye.
İnsan ister istemez endişeye kapılıyor hissetmediği günlerde.
Günde enaz 10 kere hareket edermiş normal bir bebek.
Ama anne bunu hissetmediği zamanlarda olurmuş.Her hareketini hissetmezmiş yani.
Doktorum çok yorgun olduğum,stresli olduğum,hareket halinde olduğum,üzüldüğüm zamanlarda hissetmeyeceğimi söylemişti.
Sizinki de öyledir .
Endişeye kapılmayın bir problem olsa idi doktorunuz muhakkak sizle paylaşırdı.
İyi hamilelikler diliyorum.

Bende 22 haftalık hamileyim aynı sey bendede oldu
17.. 18 haftalıkken hissetmeye basladım kıpır kıpırdı
20 haftaya girdik 2 gün oynamadı hemen doktora gittim bakdı
hissetmemen normal arada olur dedi bebekde sorun yok dedi gönderdi

ben 15 haftalığım ve gece yatınca hissetmeye başladım. doktorumda zayıf bayanlarda daha erken hissedilebiliyor dedi bana. çocuğum büyüklüğü arttıkça rahimde daha az hareket edebilirmiş. hareket alanı kısıtlandığından dolayı. doktorunda korkma dediyse hiç endişelenme

Kızlar konuyu ben açmıştım oğluş şimdi maşallah yine oynamaya başladı.sanırım çok takıyorızzz ya....

Merhaba ben 22. haftadayim. Bu haftalarda hareket istikrarsiz olabilirmis. Yani bir gun cok bir guna az. Bi de dogduktan sonraki rutinleri simdi olusurmus. Yani mesela benimki gece 10 gibi delleniyoo demek ki dogunca da o zaman uyanacak diyorum. 34. haftadan itibaren bebek hareketleri sayilmaya baslaniyor. Her gun bir saat zaman tutucaz o 1 saatte en az 10 kez oynamasi lazim. Oynamazsa biseyler yiyip uzanin bir saat daha deneyin. Yine oynamazsa 10 kez doktorunuzu arayin diyorlar. Bebekler aslinda en cok yerleri bolken yani biz hissetmezken oynarlarmis, sonra azalirmis ama biz hissetmeye basliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…