20 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini bir haftadır falan hissediyorum.ama bi gün çok hareketliyken bi gün nerdeyse hiç hareket etmiyo.mesela bu gün hava kabarcığı gibi hissettim sadece. ama iki gün önce karnımın içinde bi balık hiç durmuyodu sanki o derece yoğundu. neden sizce daha küçük diye mi?
:)) Okurken tebessüm ettim çünkü kaç gündür aynı sıkıntıyı bende yaşadım birgün kıpır kıpır birgün tık yok :) Sonra doktoruma sordum bana dediki sen hergün aynı mısın aynı ruh halınde aynı enerjide misin oda bir birey ve bazen daha sakin bazen daha hareketli dedi. Ama bu durum uzun sürerse bir kaç gün gibi o zaman ultrason muayenesi gerekli dedi. korkma yanı normalmiiş :)
20 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini bir haftadır falan hissediyorum.ama bi gün çok hareketliyken bi gün nerdeyse hiç hareket etmiyo.mesela bu gün hava kabarcığı gibi hissettim sadece. ama iki gün önce karnımın içinde bi balık hiç durmuyodu sanki o derece yoğundu. neden sizce daha küçük diye mi?
Hiç korkma aynı sıkıntıyı hepimiz yaşıyoruz gördüğüm kadarıyla :) Bazen inanılmaz hareketli oluyor bazense hiç hissetmiyorsun. Bende 17 haftalık hamileyim yeni yeni hissediyorum bende maşallah kıpır kıpır karnımda kocaman bir kalp atıyor gibi hissediyorum bazen, bazense hiç kıpırdama olmuyor kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. Ama çok normalmiş telaşlanmana hiç gerek yok.
Ben 34. haftayım, bu stres sıkıntı hala var içimde :)
Çok doğal, bebeğin bugün sakinse yarın gergin olur, heyecanlı olur, yorgun olur vs. Her gün aynı tepkileri veremez sana. Ama yine de sık sık dinle onu, hareketlerini takip etmeye çalış. Ben senin haftalarındayken paniklediğimde hemen bir çikolata yiyip sessizce oturup hareketlerini sayıyordum.
bu konuyu açalı tam 10 hafta oldu ve ben bu gün yine aynı sıkıntıyı çekiyorum bi kaç gündür bebeğimin hareketlerinde bi cansızlık var.
akşamları bazen düzeliyo ama bu saatlerde o kadar yavaş hareket ediyoki nerdeyse etmiyo