- 2 Şubat 2017
- 20
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi prensesss06
-
13.haftadamı hissediyorsunuzzValla ben hıssedıyorum şu an hareketlerini. Ikıncı gebelıgım belki ondan olabilir.
Evet cnm bariz şekilde hissediyorum arada. Sağ tarafımda kipirdama oluyo. 2 hafta önce hissetmeye basladim13.haftadamı hissediyorsunuzz
ay cok ilginç bende merakla hissedeceğim anı bekliyorummmm :)Evet cnm bariz şekilde hissediyorum arada. Sağ tarafımda kipirdama oluyo. 2 hafta önce hissetmeye basladim
Ilk gebelik mi? Eger öyleyse biraz daha geç hissedilebilrir. Ben oğlumda 16.ci haftada felan hissetmistim ilk kıpırtı sini :)ay cok ilginç bende merakla hissedeceğim anı bekliyorummmm :)
Evet ilk gebeliğim :)Ilk gebelik mi? Eger öyleyse biraz daha geç hissedilebilrir. Ben oğlumda 16.ci haftada felan hissetmistim ilk kıpırtı sini :)
Cinsiyet belli mi cnm? Rahat ol daha erken 16 da felan ilk kıpırtı larını hissedersin. Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin :)Evet ilk gebeliğim :)
amin inşallah cnm 13 haftada gittim göstermedi 31martta gideceğim ozaman 16 haftalık olcak görünür inşallh kız diye hissediyrumm :)Cinsiyet belli mi cnm? Rahat ol daha erken 16 da felan ilk kıpırtı larını hissedersin. Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin :)
Maşallah cnm. Rabbim gönlüne göre versin :))amin inşallah cnm 13 haftada gittim göstermedi 31martta gideceğim ozaman 16 haftalık olcak görünür inşallh kız diye hissediyrumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?