bebek hareketleri :S

denizinkizi

kelebekim geliyooo
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
2.311
2
66
İçel Mersin
merhabalar arkadaşlar
bebegımın hareketlerini tam bir hafta boyunca net bi şekilde hissettim hatta eşimde hissetti
fakat su anda 9 gun oldu hiç hissetmiyorum böyle bı durum yasayan varmı
bu arada gecen pazartesi 2 gun boyunca hissetmiyorum diye doktora gittim ve gayet hareketlı dedi bi sorun yok dedi bunuda belirteyim
ama bu normalmi önce hissedip sonra hissetmemeye baslamak takmiim diyorum ama 9 gun oldu bi değişme yok napsam bılemedım :26:

Canım öncelikle Allah bebişini sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Ben 27+3 haftalık hamileyim inan son bir haftadır bebişimin hareketlerini hissetmeye başladım. Yani endişelenecek bir durum yok. Sen benden bile önce hissetmeye başlamışsın.

Canım öncelikle Allah bebişini sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Ben 27+3 haftalık hamileyim inan son bir haftadır bebişimin hareketlerini hissetmeye başladım. Yani endişelenecek bir durum yok. Sen benden bile önce hissetmeye başlamışsın.

canım ınan hıc hıssetmesem daha normal gelcek bı duurm hadı dıcem kı hıssetmedım ben
ama 1 hafta cok net hıssedıpte sonra hıssetmeyınce bı tuaf oluyor
mesela acılan konularada baktım bı kacgundur hiç hissetmediklerinden
veyada ilerki haftalarda 1 2 gun boyunca hissetmedıklerınden bahsetmısler
ne bilim ya anlamadım bu işi :50:

canım ınan hıc hıssetmesem daha normal gelcek bı duurm hadı dıcem kı hıssetmedım ben
ama 1 hafta cok net hıssedıpte sonra hıssetmeyınce bı tuaf oluyor
mesela acılan konularada baktım bı kacgundur hiç hissetmediklerinden
veyada ilerki haftalarda 1 2 gun boyunca hissetmedıklerınden bahsetmısler
ne bilim ya anlamadım bu işi :50:

Canım o zaman için rahat etmiyorsa biran önce en yakın bir hastaheneye git. Çünkü bende hiç hissetmiyordum. Hastaneye gittim ultrason da gayet hareketli o içerideki konumuyla alakalı demişti. Tabi o zaman 23 haftalıktım düşün.Birkaç hafta sonra net hissedersin dedi yine olmadı. Şimdi yeni hissediyorum.

Canım o zaman için rahat etmiyorsa biran önce en yakın bir hastaheneye git. Çünkü bende hiç hissetmiyordum. Hastaneye gittim ultrason da gayet hareketli o içerideki konumuyla alakalı demişti. Tabi o zaman 23 haftalıktım düşün.Birkaç hafta sonra net hissedersin dedi yine olmadı. Şimdi yeni hissediyorum.

zaten sırf bunun ıcın gecne pazartesı gıttım canım ve doktor daha cok kucuk normal dedı o yuzden tekrarda gıdemıorum
kontrolume ıkı hafta var sanırım o zamana kadar beklicem
inşallah bu surede bı gelişme olur

zaten sırf bunun ıcın gecne pazartesı gıttım canım ve doktor daha cok kucuk normal dedı o yuzden tekrarda gıdemıorum
kontrolume ıkı hafta var sanırım o zamana kadar beklicem
inşallah bu surede bı gelişme olur

Bitanem bak kendin söylüyosun bişey olmamış daha küçük denmiş endişelenme biraz sabret Allaha sığın hem bak sürekli radyasyon almakta iyi değil ultrasona çok girme.......

Bitanem bak kendin söylüyosun bişey olmamış daha küçük denmiş endişelenme biraz sabret Allaha sığın hem bak sürekli radyasyon almakta iyi değil ultrasona çok girme.......

bende onu dusunuyorum cunkı kontrolum persembeydı bı gırdım pazartesı bı daha
sımdı tekrar tekrar gırmekte ıstemıyorum artık
dua edip beklemek baska yapcak bişey yok
inşallah sağlıklı sihatli kavusuruz bebişlerimize

canım bebeğin şimdi küçük. sen günlük hayatına devam ederken o sallanmayla hep uyuyor. sırt üstü yatıp beklemek lazım. ama dediğim gibi küçük olduğu için her an hissedemezsin. 3 4 hafta sonra pırpır oynar uyuyamazsın :) kafanı rahat tut.

canım bebeğin şimdi küçük. sen günlük hayatına devam ederken o sallanmayla hep uyuyor. sırt üstü yatıp beklemek lazım. ama dediğim gibi küçük olduğu için her an hissedemezsin. 3 4 hafta sonra pırpır oynar uyuyamazsın :) kafanı rahat tut.

oluruna bıraktım sımdılık ama ınsan ne cbauk alışıyormus hareketlerıne özledim :49:
inşallah yenıden hıssetmeye baslarım

Back
X