- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Belki de daha zamanı vardır..ama ilk zamanlar gıdıklama vs hissediyodum son iki haftadır o da yok :)Genelde 5. Aydan itibaren hissedilir diye okuyorum biraz daha zamani var sanirim:)
benim de 20 ve 21 nci haftalarda kıpır kıpırdı..sonraki hafta uyku düzeni oluştu :) 22 ve 23 de oluşuyor artıkİyi günler kızlar
21 haftalık hamileyim
17. Haftada basladı kıpırtılarımız
Ve bır haftadır tekme atıyor
Gittikçe toklamaya dönüştü sankı daha sert vuruyor
Günlük takip ediyorum çok hareketli
Hiç uyumuyor mu bu çocuklar ?
Yani bu kadar hareketli olması , vurması oynaması normal mi ?
Canım gaz veya bagırsak hareketi sanabilirsinBen hala hissetmiyorum doktorum normal daha küçük dedi normal mi sizce?
mek ki ben daha erken hissettim :)benim de 20 ve 21 nci haftalarda kıpır kıpırdı..sonraki hafta uyku düzeni oluştu :) 22 ve 23 de oluşuyor artık
İnsana bır gılme gelıyor tokladıkçaNe guzel bi histir yaa benimde o zamanlarim gelse bir an once
bende 16 da hissetmeye başladım :)Fe
mek ki ben daha erken hissettim :)
İlk gebelıkte zor hıssedılır dıyorlardı ama ben 18. Haftamda artık emın oldum
Benım dün cok assagıda hareket ettıbende 16 da hissetmeye başladım :)
bende o konuda muzdaribim idrar torbama vuruyor ve çok canım yanıyor bazen altıma kaçırmaktan korkuyorum doktora çok aşağıda mı diye sordum problem yok dedi..ama aşağıya çalışıyor kızım :)Benım dün cok assagıda hareket ettı
Korktum biraz ama normalmiş
Sankı içimde dıkılıyor gıbi hıssettım
Sureklı rahmıme baskı yapmıştı
İki gun cpk hareketliyse bir gun daha sakın kızım
Sürekli aynı yerde değilse sorun yokmuş banada öyle söyledi doktorumbende o konuda muzdaribim idrar torbama vuruyor ve çok canım yanıyor bazen altıma kaçırmaktan korkuyorum doktora çok aşağıda mı diye sordum problem yok dedi..ama aşağıya çalışıyor kızım :)
Ya cok tesekkur ederim, insallahİnsana bır gılme gelıyor tokladıkça
Yemekten sonra cok canlanıyorlar genelde
Birde sırt ustu uzandıgında sureklı vuruyor
İnşallah rabbım o gunlere de şahit eder seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?