bebek hareketleri

Seyda53520

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
30
5
36
iyi günler arkadaşlar sizden bir fikir almak istedim ben 17 haftalık gebeyim 16.haftanın sonundan itibaren göbek deliğimin hemen sol tarafında bazen biraz daha aşağı tarafta arka arkaya hafif dokunuşlar hissediyorum daha öncelerde olmamıştı 16.haftadan itibaren hissettim acaba bebek tekmesimidir fikrinizi almak istedim doktorum hissedersin artık demişti

Bende 17 ci haftamdan sonra bariz hissetmeye başladım yani evet artık kipirdamalari hissetmis olabilirsin eğer ikinci gebeliginse daha sık ve net bile hissedersin😊

inşallah öyledir evet 2.gebeliğim ama 1.gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı siz karnınızın hangi tarafında hissettiniz kıpırdanmaları:)

iyi günler arkadaşlar sizden bir fikir almak istedim ben 17 haftalık gebeyim 16.haftanın sonundan itibaren göbek deliğimin hemen sol tarafında bazen biraz daha aşağı tarafta arka arkaya hafif dokunuşlar hissediyorum daha öncelerde olmamıştı 16.haftadan itibaren hissettim acaba bebek tekmesimidir fikrinizi almak istedim doktorum hissedersin artık demişti
Göbek deliğinin hemen altında balon patlamış gibi hissedersin 🤭 ben yeni hissediyorum ama his böyle

inşallah öyledir evet 2.gebeliğim ama 1.gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı siz karnınızın hangi tarafında hissettiniz kıpırdanmaları:)
Karnimin sag tarafi biraz asagida bazen gobegimle aynı hiza iki tarafa da mesela az önce de pit pit diye attı karnimin hareket ettigini gördüm bayagi ozlemisim bu duyguyu

Karnimin sag tarafi biraz asagida bazen gobegimle aynı hiza iki tarafa da mesela az önce de pit pit diye attı karnimin hareket ettigini gördüm bayagi ozlemisim bu duyguyu
banada bu şekilde oluyor 1.gebeliğim kalp atışı durmasıyla sonuçlandığı için hep korku var içimde inşallah benimkide siiznki gibi tekmelemedir bi ordan hissediyorum bebeğimin benimle olduğunu

Benim 3.cocugum oldugu icin ben 14 ten itibaren parmak dokunusu gibi hissetmeyr basladim suan 22 haftaligim her hareketini hissediyorum ve baya kuvvetli.muhtemelen haeeketidir.ama cogu zaman gaz ile karisiyor tatli yiyip 20 dk sonra yatin ozaman daha iyi ayirt edersiniz

Back
X