Bebek hareketleri

Vefa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
79
55
3
26
Hanımlar merhaba, 19+3 deyiz. Bebeklerim ikiz. Acaba hareketleri nasıl ayırt ediyorsunuz? Veya bu hareketleri nasıl anlıyorsunuz? Ben daha henüz hissedemiyorum sanırım ya da anlamıyorum

Hanımlar merhaba, 19+3 deyiz. Bebeklerim ikiz. Acaba hareketleri nasıl ayırt ediyorsunuz? Veya bu hareketleri nasıl anlıyorsunuz? Ben daha henüz hissedemiyorum sanırım ya da anlamıyorum
ben de hic anlamiyodum bosver

21 den sonra tam netleşiyor hatta 24 :))

Meyve suyu ya da çikolata yeyip sol tarafa yatınca sakınce hissediyordum ben

Ben 29 haftalik hamileyim ve her zaman bebeğimin tekmelerini hissediyorum. Tek tarafta. El- kol hareketlerini hissetmemek sizce bu normal mi? Doktor kontrollerinde normal gozukuyor herşey ama neden hep tek tarafta hissediyorum hareketleri?

O zamanlar benimde yeni başlamıştı 1 haftaya başlarlar hissettirmeye. İkizlerin yeri dar olduğundan bir biri bir biri tarafından dürtüleceksiniz

Henüz erken. Her yerde farklı bir haftada hissediliyor yazıyor. 24 haftadan sonra net hissetme başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…