Çok şükür suan öyle bir durum yok ama çok üzülüyorumGün içinde uyuyo olabilir her bebek farklıdır ama doktor kontrolünüzde bunu belirtin yine de baksın benim kızımda çok hareketli değildi geceleri hiç hareket etmezdi hatta doğunca gerçekten geceleri hep uyurdu bence gönlünüzü rahat tutun herhangi bir kanama veya su gelme olayı yoksa
İnşallah canım tekrar tatlı bişeyler yiyebilirsin gönlün ferahlayacaksa meyve suyu çikolata vs sonra bi güzel uzan ve seyretÇok şükür suan öyle bir durum yok ama çok üzülüyorumyarın kontrole gideceğim inşallah soracağım ,umarım sıkıntı yoktur umarım sizin bebeğiniz gibi olur benim de
Bende şeker düşmesi sorunu var bu sebeple iki aydır diyet uyguluyorum aslında tatlı yemiyorım pekİnşallah canım tekrar tatlı bişeyler yiyebilirsin gönlün ferahlayacaksa meyve suyu çikolata vs sonra bi güzel uzan ve seyret
Bende de vardı gebelik şekeri çok fazla değilse eğer denemeye değerBende şeker düşmesi sorunu var bu sebeple iki aydır diyet uyguluyorum aslında tatlı yemiyorım pekama bunun için diyeti bozmaya değer tabiki Hemen deneyeyim yine
Evt yarın ultrasondan önce de yiyeyim hattaBende de vardı gebelik şekeri çok fazla değilse eğer denemeye değer
Hareket etti miEvt yarın ultrasondan önce de yiyeyim hatta
Bende de vardı gebelik şekeri çok fazla değilse eğer denemeye değer
Evt şükür ama nasıl desem böyle çok güçlü değil tek tük hareketlerHareket etti mi
Yok yok harekettir o çok sert tekmeler için daha erken zaten gözünüz AydınEvt şükür ama nasıl desem böyle çok güçlü değil tek tük hareketlerilk hamileliğim gerçi nasıl olmalı onu da bilmiyorum da umarım sıkıntı yoktur
İnşallahYok yok harekettir o çok sert tekmeler için daha erken zaten gözünüz Aydın
Ne demekİnşallahÇok teşekkür ederim çok sağolun rahatladım biraz sayenizde
Ay inşallah ya20li haftalarda düzensizlik olur hareketlerinde, büyüdükçe bazen günü gününü tutmaz bazı günler cok hareketli bazı günler daha az hareketli olur, zamanla tanırsın bebeğini rahatlarsin
Bazı bebeklerin mizacı öyle olur gerçi daha küçük belli Olmaz, 30lara yaklaş anlarsınAy inşallah yaDeğişken ve Uykucu belki de dediğiniz gibi bakalım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?