Bebek hareketleri

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Arkadaşlar 16 haftanın içindeyim bugün sabah ilk defa çok ufak 2-3 defa tekme hissettim ama çok hafif hatta emin olmadım kardeşime sordum orda aynı şekilde hissetti . Acaba doğru mu bu haftalarda hisseden oldu mu hiç yarın doktor kontrolüm var soracağım 🥹🥹🥹

Ben 12. Haftada hissetmiştim tabii herkes olur mu öyle şey demişti. Eşim de dokunup hissetmişti böyle pıt diye bir şey hareket ederken ve o asla atar damar atması değildi. Yani evet hissettiğiniz bebeğin hareketleri. Bir de zayıf mısınız göbeğiniz var mı? O da etkiler diye düşünüyorum.

bana sağlık ocağındaki hemşire 16.hafta gibi hareketleri başlar, sonrasında gel aşını yaparız demişti. demek ki olabiliyor 🙃😂

Hissedilen şey tekme değil bebeğin hıçkırıkları deniyor. Tekme hissetmek için bebişin ayaklarının güçlü olması lazım biraz, onun için erken olabilir ama hissettiğiniz bebiş hareketidir muhtemelen 🫶🏿

Ben 12. Haftada hissetmiştim tabii herkes olur mu öyle şey demişti. Eşim de dokunup hissetmişti böyle pıt diye bir şey hareket ederken ve o asla atar damar atması değildi. Yani evet hissettiğiniz bebeğin hareketleri. Bir de zayıf mısınız göbeğiniz var mı? O da etkiler diye düşünüyorum.
Evet zayıfım ayyyy 🩶

Arkadaşlar 16 haftanın içindeyim bugün sabah ilk defa çok ufak 2-3 defa tekme hissettim ama çok hafif hatta emin olmadım kardeşime sordum orda aynı şekilde hissetti . Acaba doğru mu bu haftalarda hisseden oldu mu hiç yarın doktor kontrolüm var soracağım 🥹🥹🥹
Olabilir canım bende hissettim 15. Haftadayım 😇

Daha yeni başlıyorsunuz😌 28lere gel var ya karnın şekil değiştiriyor gece tekmeyle seni uyandırıyor felan en güzel dönem bence😍

Back
X