Bebek hareketleri

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Arkadaşlar 16 haftanın içindeyim bugün sabah ilk defa çok ufak 2-3 defa tekme hissettim ama çok hafif hatta emin olmadım kardeşime sordum orda aynı şekilde hissetti . Acaba doğru mu bu haftalarda hisseden oldu mu hiç yarın doktor kontrolüm var soracağım

Ben 12. Haftada hissetmiştim tabii herkes olur mu öyle şey demişti. Eşim de dokunup hissetmişti böyle pıt diye bir şey hareket ederken ve o asla atar damar atması değildi. Yani evet hissettiğiniz bebeğin hareketleri. Bir de zayıf mısınız göbeğiniz var mı? O da etkiler diye düşünüyorum.

bana sağlık ocağındaki hemşire 16.hafta gibi hareketleri başlar, sonrasında gel aşını yaparız demişti. demek ki olabiliyor

Hissedilen şey tekme değil bebeğin hıçkırıkları deniyor. Tekme hissetmek için bebişin ayaklarının güçlü olması lazım biraz, onun için erken olabilir ama hissettiğiniz bebiş hareketidir muhtemelen

Evet zayıfım ayyyy

Olabilir canım bende hissettim 15. Haftadayım

Daha yeni başlıyorsunuz 28lere gel var ya karnın şekil değiştiriyor gece tekmeyle seni uyandırıyor felan en güzel dönem bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…