Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy bilemedim çok değişikti anlatamadım kiHissedilen şey tekme değil bebeğin hıçkırıkları deniyor. Tekme hissetmek için bebişin ayaklarının güçlü olması lazım biraz, onun için erken olabilir ama hissettiğiniz bebiş hareketidir muhtemelen![]()
AyyyyBen de hissetmiştim 16da. On gün civarı arada bir hissettim. Sonra hep hissettim.![]()
Evet zayıfım ayyyyBen 12. Haftada hissetmiştim tabii herkes olur mu öyle şey demişti. Eşim de dokunup hissetmişti böyle pıt diye bir şey hareket ederken ve o asla atar damar atması değildi. Yani evet hissettiğiniz bebeğin hareketleri. Bir de zayıf mısınız göbeğiniz var mı? O da etkiler diye düşünüyorum.
Ben de zayıfım o yüzden erken hissetmişsinizEvet zayıfım ayyyy![]()
Çok değişik duygulardı kaçıncı haftadasınız şuandaBen de zayıfım o yüzden erken hissetmişsiniz![]()
Doğurdum bile oğlum 2 yaşındaÇok değişik duygulardı kaçıncı haftadasınız şuanda![]()
O esnada oluşan durum tekme vurma hissi gibi mi yoksa sanki karnınız kalp atışı yapar gibi mi hareketliydi. Hatırlıyor musunuzAyyyy bilemedim çok değişikti anlatamadım ki![]()
Olabilir canım bende hissettim 15. HaftadayımArkadaşlar 16 haftanın içindeyim bugün sabah ilk defa çok ufak 2-3 defa tekme hissettim ama çok hafif hatta emin olmadım kardeşime sordum orda aynı şekilde hissetti . Acaba doğru mu bu haftalarda hisseden oldu mu hiç yarın doktor kontrolüm var soracağım![]()
Allah bağışlasın inşallahDoğurdum bile oğlum 2 yaşındaŞimdi 2. Bebeği deniyoruz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
![]()
Ayyy içim rahatladı vallahiOlabilir canım bende hissettim 15. Haftadayım![]()
Bana tekme gibi geldi canımO esnada oluşan durum tekme vurma hissi gibi mi yoksa sanki karnınız kalp atışı yapar gibi mi hareketliydi. Hatırlıyor musunuz
Anlsdım zsten bu evrelerde hissedilmeye başlanılıyor yavaş yavaşBana tekme gibi geldi canım
Rabbim o günleri göstersin inşallahDaha yeni başlıyorsunuz28lere gel var ya karnın şekil değiştiriyor gece tekmeyle seni uyandırıyor felan en güzel dönem bence
![]()
Anlsdım zsten bu evrelerde hissedilmeye başlanılıyor yavaş yavaş![]()