Bebek hareketleri

17 haftadan sonra hissettim. Ama çoğu kişi 20 haftadan sonra hissediyor.

Valla tam sol tarafımda şişkinliğin olduğu yerde içerde bir şeyin kıpırdadığını hissediyorum özellikle yemek yediğim ve kahve içtiğim zaman nasıl anlatılır bilmiyorum ya tarif edemedim ama tabi şu an tekme atar gibi değil hafif

Valla tam sol tarafımda şişkinliğin olduğu yerde içerde bir şeyin kıpırdadığını hissediyorum özellikle yemek yediğim ve kahve içtiğim zaman nasıl anlatılır bilmiyorum ya tarif edemedim ama tabi şu an tekme atar gibi değil hafif
Merhaba elimizden ıslak bişey kayar ya nasıl anlatayım balık mesela o gibi mi hafif gıdıklamalı

Ayy bende öyle hissediyorum ama emin olamıyordum demek bebişmiş nerelerde hissediyorsunız göbek deliği çevresi mi
Bende ayırt edemiyorum yemekten sonra kıpır kıpır bişey oluyor anlık ama hareket mi başka bir şey mi anlayamadım 😌😊bağırsak hareketi gibi olur dedi doktorum bazen öyle oluyor

16. Haftamda hafif hafif hissetmeye başlamıştım ben de ilk gebeliğim 😊

19. haftada net olarak hissettim. Kadın doğum acildeki çok bilmiş ebe ilk gebelikte 19'da hissetmem mümkün değil demişti. Gayet de hissediliyor. Doktor da hissedersin bir engel yok demişti.
Herkesin bünyesine göre değişiklik gösterir ama 24. haftaya kadar zamanı oluyor ilk gebelikte.

19. haftada net olarak hissettim. Kadın doğum acildeki çok bilmiş ebe ilk gebelikte 19'da hissetmem mümkün değil demişti. Gayet de hissediliyor. Doktor da hissedersin bir engel yok demişti.
Herkesin bünyesine göre değişiklik gösterir ama 24. haftaya kadar zamanı oluyor ilk gebelikte.
Benim de ilk gebeliğim ve 17. haftamda doktoruma gaz olabilir mi diye sorduğumda hayır bebeği hissediyorsun artık vakti geldi demişti :)

Back
X