- 5 Şubat 2025
- 40
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi Eliflihayat
Sevgili hamişler bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz özellikle ilk hamileliği olanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben şu an ara ara hissediyorum imkansız diyorlar ama hissediyorum eminim yaniSevgili hamişler bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz özellikle ilk hamileliği olanlar
Nasıl bı hisValla ben şu an ara ara hissediyorum imkansız diyorlar ama hissediyorum eminim yani15.haftadayım
Valla tam sol tarafımda şişkinliğin olduğu yerde içerde bir şeyin kıpırdadığını hissediyorum özellikle yemek yediğim ve kahve içtiğim zaman nasıl anlatılır bilmiyorum ya tarif edemedim ama tabi şu an tekme atar gibi değil hafifNasıl bı his
Merhaba elimizden ıslak bişey kayar ya nasıl anlatayım balık mesela o gibi mi hafif gıdıklamalıValla tam sol tarafımda şişkinliğin olduğu yerde içerde bir şeyin kıpırdadığını hissediyorum özellikle yemek yediğim ve kahve içtiğim zaman nasıl anlatılır bilmiyorum ya tarif edemedim ama tabi şu an tekme atar gibi değil hafif
Evet evet öyle bi şey oluyor ama tarifi yokMerhaba elimizden ıslak bişey kayar ya nasıl anlatayım balık mesela o gibi mi hafif gıdıklamalı
Evet evet öyle bi şey oluyor ama tarifi yok![]()
EvetAyy bende öyle hissediyorum ama emin olamıyordum demek bebişmiş nerelerde hissediyorsunız göbek deliği çevresi mi
Bende ayırt edemiyorum yemekten sonra kıpır kıpır bişey oluyor anlık ama hareket mi başka bir şey mi anlayamadımAyy bende öyle hissediyorum ama emin olamıyordum demek bebişmiş nerelerde hissediyorsunız göbek deliği çevresi mi
Benim de ilk gebeliğim ve 17. haftamda doktoruma gaz olabilir mi diye sorduğumda hayır bebeği hissediyorsun artık vakti geldi demişti :)19. haftada net olarak hissettim. Kadın doğum acildeki çok bilmiş ebe ilk gebelikte 19'da hissetmem mümkün değil demişti. Gayet de hissediliyor. Doktor da hissedersin bir engel yok demişti.
Herkesin bünyesine göre değişiklik gösterir ama 24. haftaya kadar zamanı oluyor ilk gebelikte.
17. hafta çok hafif hissetmeye başlamıştımSevgili hamişler bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz özellikle ilk hamileliği olanlar