Bebek hareketleri

lylam678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
88
15
3
27
Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bebek hiç durmuyor sürekli hareketli normal mi bu bide benim vücudum kabarıyor şişiyor sonra iniyor alerji gibi nokta nokta neden olabilir ..

Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bebek hiç durmuyor sürekli hareketli normal mi bu bide benim vücudum kabarıyor şişiyor sonra iniyor alerji gibi nokta nokta neden olabilir ..
Cildiye ye gidin görümcem 30 haftalık hamile ve aynı şekilde kabardı kaşınıyordu Krem ile bir iki günde düzeldi hareketleri de normal bence hareketli bir bebiş olacak demekki🌸

Cildiye ye gidin görümcem 30 haftalık hamile ve aynı şekilde kabardı kaşınıyordu Krem ile bir iki günde düzeldi hareketleri de normal bence hareketli bir bebiş olacak demekki🌸
AA demeniz iyi oldu bende sinek ısırığı falan diye düşündüm ama baktım hiç sinek yokken boyle oluyor korkmuştum yaş çok iyi o zaman hareketli olsun durunca çok daha fazla korkuyorum çünkü 😅

Hareketler normal :) diğeri için de mutlaka doktora görünün

Eltimde de olmuştu gül hastalığı demişti doktor hatta doktorun gebeliginde de olmus normalmiş yani hep eltimi gorumcemi ikizimi anlatıyorum birgün bende hamile olursam anne olursam kendimi de anlatırım 🥹

Canım hareketlilik konusunda o haftalarda benimde öyleydi ilerleyen zamanlarda yer kalmadıkça duruluyorlar 🥲😅

Back
X