E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Canim bir kere bebek henuz karin hizanda degil. Hemen vajinanin ust tarafinda su an. Ben bir kac gundur otururken vajinanin ustunde kiprasma hissediyorum. Ve bence bu bebegin hareketleri. Esimede soyledim hissediyorum bebisi diye. Bu haftalarda cogu kisi hissetmiyor cunku henuz anlayamiyorlar ne bebek hareketidir. Ama bariz hissedildigi hafta 19.20. haftlarmis ki bunu burdaki cok anne adayi soyluyor.
hayır canım rahim 12 haftadan itibaren karın boşluğuna taşınıyor vajinanın üstünde değil artık karın boşluğumuzda ve greyfurttan çok büyük hatta göbek deliğinin hemen altında taş gibi hissedebiliriz rahimi
dtumda bana dedi 12.haftada karın şişmeye başlar rahim yukarı taşınmaya başlar ve kasıkların üstünde göbek deliğinin altında sertllik olur oda rahimdir.
ama bebeği en erken 16.haftada hissedebilirsiniz öncesi mümkün değilmiş,zaten bütün sitelerde bu yazıyor ve bütün drlar bunu söylüyor.
slm arkadaşlar....
benim bebişim de 14 haftalık. ve ben 2 gündür kıpırdanmalarını hissediyorum. özellikle de ayaklarımı uzatıp otururken pıt pıt diye göbeğimdeki hareketleri izleyebiliyorum. tabi çok dikkatli bakmak gerekiyor henüz çok küçük....
dtumda bana dedi 12.haftada karın şişmeye başlar rahim yukarı taşınmaya başlar ve kasıkların üstünde göbek deliğinin altında sertllik olur oda rahimdir.
ama bebeği en erken 16.haftada hissedebilirsiniz öncesi mümkün değilmiş,zaten bütün sitelerde bu yazıyor ve bütün drlar bunu söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?