Bebek hareketleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
16+ 6 haftalık hamileyim 2 gece çok hareketliydi ve ben gece çok uyandım. sabah kalktığımda karnım biraz daha büyümüştü belirgin olarak. arada bi hareketlendiğini hissediyorum. bu cuma doktora gideceğiz ve inşallah cinsiyetini öğreneceğiz.üçlü testte yapılacak.inşallah herşey güzel gider ve oradan mutlu bir şekilde ayrılırım.

bende 16. haftadayim ve bebegimin hareketlerini anlamaya calisiyorum,
tam olarak ne sekilde hissedebilirim???

Ne kadar güzel demek okadar hareketlı kı uanıyorsunuz
bende ıstıyorum artık

Bende 18+2 yim ama bende hissetmiyorum, ilk bebeğim ama endişeleniyorum, herkes 17. haftada hisettiğini söylüyor benimkinde tık yok.

Bende 18+2 yim ama bende hissetmiyorum, ilk bebeğim ama endişeleniyorum, herkes 17. haftada hisettiğini söylüyor benimkinde tık yok.

canım benim de 18+3, üstelik 2 taneler ama ben de henüz hiç hissetmedim. 24.haftaya kadar normalmiş canım

ben ilk olarak 17+1 de hissettim.....çok değişik bir duyguydu....ilerleyen günlerde daha belirgin hissetmeye başladım....şimdi 21. haftadayım artık hareketleri daha sık ve belirgin..sırtüstü yatıp göbeğimi açtığımda dikkatli bakıldığında dışardanda farkedilebiliyor ...benimde ilk bebeğim.....
Çok hareketli bir işiniz varsa ya da gün içinde sürekli ayakta iseniz duymayabilirsiniz...ilk günler yatıyor veya oturuyor olup ona odaklandığınızda hissedebiliyosunuz......
Çok güzel bir duygu....siz de en kısa zamanda hissedeceksiniz.....

merabalar.ben bu siteye yeni üye oldum. şuan 19 haftalık hamileyim. ve bende bebeğimi yeni yeni hissetmeye başladım

19+6 haftalığım çok fazla hissediyorum artık :) hattaa gece uykumdan uyandıracak kadar hissediyorum..
ilk olarak 17+2 de hissetim..

slm kızlar bende 18 haftalıkken göbek deliğimin orda kelebek cırpması gibi hissediyordum şimdi ise kızım cok asagıda yani kası bölgemde ve hareketleri belirgin degil normal heralde haftaya doktora gitcem ama hissetmek cok güzel bir duygu herkez tatsın inşallah

ben 18 haftamda hissettim arkadaşlar şimdi 19 a girdik 1 haftadır baya hissediyorum:)

slm arkadaşlar. bende 20. haftamdayım.19. haftada hissetmeye başladım. minicik bi kıpırtı var içimde:) ama sürekli hareket etsin diye bekliyorum:) İnşallah hereks bu duyguyu tadar.

herkese selam,
ben 17. haftamdayım, yaklaşık 1 haftadır kıpırtılarını hissediyorum bebeğimin ara ara içeriden titreşimler geliyordu, fakat bugün pek kıpırdamadı sanki.. sizce normal mi...böyle ara ara hissedemediğiniz oluyor mu sizinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…