bebek hareketleri:(

ben hep göbek deliğinin 2-3 parmak altında hissediyorum.dün gece baya netleşti sanki.sık değil ama günde 3-5 kez şu haftaların geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.sohbet edicem bebeğimle:tomato:

teşekkür ederim :)
bende sabırsızlıkla bekliyorum o ilk gümlemeyi her anne adayı gibi birde dediğim gibi kasık taraflarına doğru hissetme yaşabilirmiyim yani her sefer,inde göbüş etrafındamı olmalı

kızlar buarada karnınınz büyürken arada karında batma gibi bir acı hissediyormusunuz

kızlar dün ne oldu çok tuhaf oldum
önce işte küçük balont patlamaları biraz daha şiddetli oldu:) arkasından içimde bi boşluk hiissettim
akşam uzandım tv seyrediyorum birden biri içimden benim karnımı burdu gibi bişey oldu gazmı acaba dedim bi baktım bidaha aynı şey sonra oğluşum senmi yapıosun die karnımı sevdim dahada şiddetlendi:)
sonra eşimi çağırdım kulağını koydu a patlama burma hiç durmadı eşime çok kıpırdadı:) sanırım artık tepikleri çok kısa bi süre içinde hissedicem

Arkadaslar 22 haftalik hamileyim bebegimi 1 haftadir net hissediyordum ama dun sabahtan beri cok yavas hareketleri var cumartesi kontrolum var acaba onmli birsey olabilirmi

Arkadaslar 22 haftalik hamileyim bebegimi 1 haftadir net hissediyordum ama dun sabahtan beri cok yavas hareketleri var cumartesi kontrolum var acaba onmli birsey olabilirmi

birşey olmaz inşallah hareketlerine biraz dikkat et

eskiler kolunu kaldırıp birşeye uzanmayacan derler
bebek emzikten düşer derler

bunu dr lar çok söylemez bilgin olsun

Aklima oyle kotu seyler getirmek istemiyorum ilk bebegim biraz telaslaniyorum boyle durum yasayan varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…