Bebek hareketleri

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
269
0
96
36
Konya
kızlar benm bebeğim bazen çok güzl hareket ediyor dışardan bile karnımın kabarmasını görüyorum ama bazen mesela bugn oldugu gibi bi iki tekme anca atıyor öle yapıncada çıldırtıyor beni.....

canım bebeğin kaç haftalık? bazı haftalarda böyle olabiliyormuş. hafta hafta gebelik açıklamaları yazan siteler var takip et bakalım ordan neler yazıyor? mesela biz 32.haftadayız inanılmaz ötesi hareketli bazen dur artık diyorum. yani haftaya göre değişiklik gösterebiliyo.....

kızlar benm bebeğim bazen çok güzl hareket ediyor dışardan bile karnımın kabarmasını görüyorum ama bazen mesela bugn oldugu gibi bi iki tekme anca atıyor öle yapıncada çıldırtıyor beni.....

merak etme benim oğlumda genelde çok hareketli ama ara sıra hareketlerinde aşırı yavaşlama ve azalma oluyor sanırım haftadan haftaya hareket yoğunluğu değişiyor çünkü her defasında doktorum bebeğimin çok sağlıklı olduğunu söylüyor canını sıkma bence sakin ol ki bebişinde sakin olsun :)

az yada çok önemli olan hareket etmesi. içimizdeki yavrularla okadar iyi bütünleşiyoruz ki bazen hareketlerini algılayamıyoruz. ben 37. haftadayım günü gününe uymuyor.

benide bazen deli ediyo cok sükür hergün hissediyorum ama mesela 2 gün önce saat 7den 10a kadar okadar sert hissettim ki canim yandi ama iki gündür dinlenme modunda kizim bi pit ediyo susuyo inatlasiyo benimle =)

benim kızımda artık tekme yerine daha çok ittiriyo veya dayanıyo bi yerlere en çokta kaburgama doğru dayanıyo itiyo vuruyo bazen göbek deliğimin etrafına tam göbeğimin ortasında hareket ediyo bazen.geceleri çok hareketleri gündüzleri daha çok uyuyo mesela

Benim kizimda masallah son haftalara göre bu hafta inanilmaz hareketli artik uyusunda bi dursun diyorum o derece ... tam dinlenme posisyonuna geciyorum basliyor kücük hanim debelenmeye kaydirigubbakcemile3
kiz bebeklerin erkeklere göre daha sakin oldugunu okumusdum bir yerde ama masallah benimki tam tersi zannedersem ...

Benim kizimda masallah son haftalara göre bu hafta inanilmaz hareketli artik uyusunda bi dursun diyorum o derece ... tam dinlenme posisyonuna geciyorum basliyor kücük hanim debelenmeye kaydirigubbakcemile3
kiz bebeklerin erkeklere göre daha sakin oldugunu okumusdum bir yerde ama masallah benimki tam tersi zannedersem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…