Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende de oldu o bi kaç kez sanırım bebeğin kalp atışı yada hıçkırıklarıymış o..ya ama bazen hiç olmuyo bi pıtırtı tıkırtı felan hemen endişeleniyorum.hamile gibi hissetmiyorum kendimi ya hissedemediğim zaman ..sanırım evham yapıorumMerhaba bende 17 haftalık hamileyimm vee dün akşamdan beri ufak ufak böyle damar atması şeklinde hareketler hissediyorum değişik bir şey :))
Evet tuhaf oluyor insan ama bazı kşiler çok erken hıssedermiş bazılarıda geç olabılıyormuşş bakalım çarsamba gunu benım randevum varr neler yapıyır içerdecanım bende de oldu o bi kaç kez sanırım bebeğin kalp atışı yada hıçkırıklarıymış o..ya ama bazen hiç olmuyo bi pıtırtı tıkırtı felan hemen endişeleniyorum.hamile gibi hissetmiyorum kendimi ya hissedemediğim zaman ..sanırım evham yapıorum![]()
Hareketlerini hissetmeye başlamış miydinKizlar mrb benim evim sobali oldugu icin balkona sobaya odun aymak icin odun almaya gittim odun alirken cuval birden devrildi karnia yandan carpti korkuorumb bisey oldumuki die e yaa
Ardad ust uste tekme gibi hissetmeyr baslamisyim bu ikinci gebeligim ilk oglumda 19 haftada hissetmistim net sekilde sol yan yatinca daha netti bundada yavas yavasHareketlerini hissetmeye başlamış miydin
hiçbişey olmamıştır Allah ın izniye...iple bağlı değil ki bu (annemin tabiri) :) sen içini ferah tut.Kizlar mrb benim evim sobali oldugu icin balkona sobaya odun aymak icin odun almaya gittim odun alirken cuval birden devrildi karnia yandan carpti korkuorumb bisey oldumuki die e yaa
Tamam canim saol annen tabiri dgru aslindaa tsk edrim cvbn icinhiçbişey olmamıştır Allah ın izniye...iple bağlı değil ki bu (annemin tabiri) :) sen içini ferah tut.
Devam ediyorsa hareketlerine bişey yoktur içini ferah tut :)Ardad ust uste tekme gibi hissetmeyr baslamisyim bu ikinci gebeligim ilk oglumda 19 haftada hissetmistim net sekilde sol yan yatinca daha netti bundada yavas yavas
Tamam cnm tsk ederim cvbn icin icim rahatladdijij allah saglikla kucagimiza almayinasip etsin insDevam ediyorsa hareketlerine bişey yoktur içini ferah tut :)
Insallahhh doktor hep diyor hareketlerinde bi anormallik farketmedikce panik yapmaya gerek yok hem düşenler bile oluyor bazen allahın izniyle hicbiseycik olmaz :)Tamam cnm tsk ederim cvbn icin icim rahatladdijij allah saglikla kucagimiza almayinasip etsin ins
Canim hic korkma insallah bisey olmamistir zaten o su dolu kesenin icinde hepimizden co guvendeler rahat ol :)Tamam canim saol annen tabiri dgru aslindaa tsk edrim cvbn icin![]()