- 30 Temmuz 2016
- 892
- 472
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta olarak çok erken ama özellikle akşam saatlerinde sakin bir yerde uzandığımda değişik bir şey hissediyorum. tam karın bölgemde nasıl deaem içimde kelebek gibi bi pırpırlanma oluyor kısa süreli. bebek hareket ediyor olabilir mi yoksa ben mi uyduruyorum![]()
16. haftam oldu hiç hissetmedimnasıl bir duygu nasıl bir şey çok merak ediyorum :)
ayy canım ağlama lütfen hiçbir şey için bak o da üzülmüşSeydosum bende dün gece ilk defa hissettim hareketiniama çok ağlamıştım bebeğim Anne ben burdayım dedi sanki çok güzeldi
![]()
aslında sein artk hissetmen lazm ama ilk çocuk muoff çok merak ediyorum. ne zaman hissedecem acaba. elim sürekli karnımda. acaba bu mu, ay bu mu, hissettim mi diye kendi kendime kafayı yedim
aslında sein artk hissetmen lazm ama ilk çocuk mu
Ah canım keşke elimde olsa zor bir hayatımız var teyzesi olsun bebeklerimiz bize yeterayy canım ağlama lütfen hiçbir şey için bak o da üzülmüş![]()
ilk olduğu içindir ikinci gebelikte daha çabuk hissediyormuş anne tecrübeli olduğu için benmde ilk :)evet ilk bebek. Bişiler oluyor özellikle sabahları ama bebek mi değil mi bilmiyorum.