bebek hareketlerini hissetmek

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
hafta olarak çok erken ama özellikle akşam saatlerinde sakin bir yerde uzandığımda değişik bir şey hissediyorum. tam karın bölgemde nasıl deaem içimde kelebek gibi bi pırpırlanma oluyor kısa süreli. bebek hareket ediyor olabilir mi yoksa ben mi uyduruyorum :KK48:

deneyimli anneler bu haftalarda hisseder diye okumuştum.. kim bilir ya hissediğiniz şey bebişiniz ya da bağırsak hareketleri :) biraz daha sıkalım dişimizi.. tekmeleyeceklerinde, bizi uyutmadıklarında yeter diyeceğimiz günler de gelecek inşallah :)

hafta olarak çok erken ama özellikle akşam saatlerinde sakin bir yerde uzandığımda değişik bir şey hissediyorum. tam karın bölgemde nasıl deaem içimde kelebek gibi bi pırpırlanma oluyor kısa süreli. bebek hareket ediyor olabilir mi yoksa ben mi uyduruyorum :KK48:

aynen öyle bende 14. haftamda senin gibi hissediyordum minicik pıt pıt değişik bi histi
herkes okadar erken hissedemezsin dedi ama ben baya zayıf olduğum için hissetmem normalmiş

çevremde çok oldu o haftalarda hisseden. bende ne bir his ne bir ses ne bir sada oldu ta ki 21. haftada şiddetli bir tekmesini hissedene kadar :) şimdi de durduramıyoruz :)

Valla cnm ben oglumda 13 haftalikken hissediyodum bence hissedebilirsin hatta dr sordum enn hossediyorum die hissedersin cok hareketli bebek demisti :)

:anneadayı:Bende hissederdim minik minik dokunuşlarını yerleşmesini bile hissettim ay çok güzel Allah isteyen herkeze versin ecmain

Benim kizimda simdi tekmelerden uyutmuyo beni gece cok hareketliyiz gun icinde sakin uyumami istemiyo heralde benim 20. Haftada başladı kizimda hareketlerini hissettirmeye ondan öncede kipirtilari oluyodu

off çok merak ediyorum. ne zaman hissedecem acaba. elim sürekli karnımda. acaba bu mu, ay bu mu, hissettim mi diye kendi kendime kafayı yedim

off cok heyecanlı ya benim ki daha cok erken ama yazdıklarınızı okuyunca pek bir heyecanlandım ve sabırsızlandım:KK200::KK200::KK200:

Seydosum bende dün gece ilk defa hissettim hareketini :KK200:ama çok ağlamıştım bebeğim Anne ben burdayım dedi sanki çok güzeldi :KK46::KK200:

Ben daha iki üç gündür hissediyorum valla. Daha erken hissettiklerin bağırsak hareketi demişti doktor.

Benimde ilk bebeğim bu fındıgım. Ben 11. haftadan beri o kelebek pırpırlamalarını hissediyorum :) :KK200:

Back
X