- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
haklısınız onların elini güçlendiriyorum böyle biliyorum ..Bu tip insanların lafıyla yerle bir olmak yakısıyor mu sıze?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız onların elini güçlendiriyorum böyle biliyorum ..Bu tip insanların lafıyla yerle bir olmak yakısıyor mu sıze?
Evet eksik ifade etmişim. Söylemişsiniz ama daha kararlı ve kendinizden emin olmalısınız. Keşke herkes sizin gibi naif olsa ama değil malesef. Özellikle iş dünyasında insanlar çok duygusuz ve acımasız olabiliyor.bunu söyledim aslında ama ısrarlarından dolayı kendimi kötü hissettim işte..
hayır hepsi villalarda yaşayan altlarında son model arabları olan birbiriyle kıyafetlerini yarıştıran insanlar. tek anladıkları para. paran kadar varsın resmen yanlarında.Arkadaşım konuyu okumadınız mı kadın veremem durumum yok diyo bu ne böyle haraç ister gibi 200 tl vereceksin demeler.Kesin o para toplayanlardan bir kaçı çocuk düşünüyorlardır bizim bebeye de doğunca cumhuriyet altını alınsın diye insanları zorluyorlardır.İnsanlar çok uyanık!
evet güçsüzü bbenim gii ezip atıyorlar bi köşeyeEvet eksik ifade etmişim. Söylemişsiniz ama daha kararlı ve kendinizden emin olmalısınız. Keşke herkes sizin gibi naif olsa ama değil malesef. Özellikle iş dünyasında insanlar çok duygusuz ve acımasız olabiliyor.
Çok uzuldum , Allah yardımcınız olsunevet borcumuz var hacizlik durumlarımız oldu elde avucta herşey gitti öyle bi bataktayız ki inanamazsınız.. aileler destek değil. beteriz yani. özel değil asla. esim ek işe gidiyor su sıra bi iş buldu. inaın cuma akşamı kendi işine gitmişti. sabah çıktı ordan ek işe gitti gece yine kendi işine gitti sonra ordan çıkıp yine ek işe gitti ve dün gece 11 de geldi. sabah yine kendi işine gitti. ctesi doğum günümdü eşim hediye alamadı yanımda değildi diye o kadar mutsuzdu ki. dün akşam gelirken ben çok severim diye 5 liralık bakın özellikle belirtiyorum 5 liralık lokma tatlısı almış doğum günün için dedi ama o sesindeki hüznü ben hissettim dibine kadar.
teşekkür ederim hepimizn yardımcısı olsun inşallah.Çok uzuldum , Allah yardımcınız olsun
Bence sizden kaynaklanıyor. Bizim iş yerinde bir arkadaş vardı, evlenir evlenmez ev araba aldılar krediyle. Üstüne başına bişey almazdı ve asla bından da gocunmazdı. Siz kendiniz başınızı dik tutacaksınız, marka kıyafet, çanta yerine çocuğuna harcıyorsun, bundan büyük gurur olur mu?yani öyle insanlar ki nolursa olsun ben onlara uymalıyım gibi düşünüyorlar. daha önce de çok kez aşağıladılar. dik durayım diyorum bi lafları yerle bi ediyor beni
Nasıl bir yerde çalışıyorsunuz anlayamadım büyük bir firmada beyaz yakalı mısınız?Yoksa her işyerinde öyle villada yaşayan kıyafet yarıştıran tipler olmaz.Ki anlattığınız durumda 200 lira çok normal belki sizi de kendileri gibi görüyorlardır hani aldığınız maaş ve konum olarak bu tiplere denk iseniz bu açıdan zorlamış olabilirler sizi.hayır hepsi villalarda yaşayan altlarında son model arabları olan birbiriyle kıyafetlerini yarıştıran insanlar. tek anladıkları para. paran kadar varsın resmen yanlarında.
orası öyle tabi tek derdim çocuğum dik dursun ezilmesin.Bence sizden kaynaklanıyor. Bizim iş yerinde bir arkadaş vardı, evlenir evlenmez ev araba aldılar krediyle. Üstüne başına bişey almazdı ve asla bından da gocunmazdı. Siz kendiniz başınızı dik tutacaksınız, marka kıyafet, çanta yerine çocuğuna harcıyorsun, bundan büyük gurur olur mu?
mühendislik firmasındayım ve işyerindekiler mühendis. ben asistanımm (aslında sekreter işte) asgari ücrete çalışyorum onların en kötüsü 6 7 bin maaşlı biri hele 13 bin maaş alıyor. ha hakları ben bişe diyemem ama bir değiliz işte beni zorlamalarını anlamıyorum sadece.Nasıl bir yerde çalışıyorsunuz anlayamadım büyük bir firmada beyaz yakalı mısınız?Yoksa her işyerinde öyle villada yaşayan kıyafet yarıştıran tipler olmaz.Ki anlattığınız durumda 200 lira çok normal belki sizi de kendileri gibi görüyorlardır hani aldığınız maaş ve konum olarak bu tiplere denk iseniz bu açıdan zorlamış olabilirler sizi.
teşekkür ederim yorumunuz için. evet aynen öyle 5 lira bile benim için kıymetli su an..Cumhuriyet altını almakta neymiş herkes ne almak istiyorsa alsın sanki 10 20 tl istiyorlar 200 tlye belki elektrik suyunu borcunu alışverisini yapacan durumunu söylemissin abartmasınlar onlarda böyle yaparcalarsa hic yapmasılar daha iyi patronda cok iyi biliyorsa tek başına alsın altınıda versin hepinizi adına üzme kendini onların yaptıkları terbiyesizlikten başka bişey degil
mühendislik firmasındayım ve işyerindekiler mühendis. ben asistanımm (aslında sekreter işte) asgari ücrete çalışyorum onların en kötüsü 6 7 bin maaşlı biri hele 13 bin maaş alıyor. ha hakları ben bişe diyemem ama bir değiliz işte beni zorlamalarını anlamıyorum sadece.
kadınlar kulubunde bile beni tanımayan insanlar derdimi duyunca anlayış gösteriyorlar. ama beni onca zamandır tanıyan neler yaşadığımı bilen insanlar beni anlamamak için ısrar ediyorlar..200 tl az para mi ya, simit parasi ister gibi istemisler.
Durumunuzu anlamamak ise onlarin terbiyesizligi, uzmeyin kendinizi
Kızlar selam,
Sinirimi atmaya yine size geldim.
Daha önceki konularımı hatırlayanlar benim hayatımı da hatırlarlar..
Şimdi ki işyeri sorunum şu ki; bir arkadaşımızın (çook iyidir, çok severim) bebeği oldu, herkes para verecek ve altın alınacakmış..
Su an ki personel sayımız 10 ben dahil. (bizim birimde), yani para toplayan kişi sayısı da 9.
Herkes 200 lira veriyormuş. 1800 liraya cumhuriyet altını mı ne alacaklarmış, bundan önceki tüm çocuğu olanlara da böyle takılmış.
Bende durumum müsait değil, maaşı alınca ben ayrıca hediyesini alırım dedim, niyetim takım almak ucuzundan.
Hepsi birden öyle olmaz biz ayarladık vs demeye başladılar ki ağlayacaktım o an.
Bende durumum müsait değil bu parayı veremem evet X i bende severim ama elimden gelen bişe yok şu an dedim.
Olay uzadı da uzadı. Şöyle yap böyle yap borç al bilmem ne gereksiz söylemler bende ağladım yerime gittim.
Sonra gelmişler noldu neden ağladın büyütecek ne var çocuk muyuz diyorlar.
Bende çocuk olmadığımı, hesabımı benim bilebileceğimi ve 200 tl yi vermemin mümün olmadığını, maaşı alınca bi takım alıp hediye edeceğimi söyleidim.
Ben ayrım yapıyormuşum, onlara hiç birşeyde uymuyormuşum bi de azar işittim.
Hayır eziyorlar beni açık açık farkında değiller. Söylüyorum anlamıyorlar. Zaten samimiyet kurmuyorum en son beni ayakkabım ve hırkamdan dolayı aşağılamışlardı ve ondan beri kırgındım onlara. Şimdi yine beni ezikleyip yerin dibine soktular.
İnsanlardan nefret ediyorum artık ya. Durumunu izah ediyorsun yine anlamıyorlar. Hayır napayım nasıl sokayım kafanıza anlattıklarımı bilmiyorumki..
Patron da dahil oldu bu olaylara, ben ağlak güçsüz oldum tabi herkesin gözünde. öyle işte...
teşekkür ederim yorumunuz için çok sağolun. bebeğinizi de sağlıkla büyütün inşallahKonunu hatırlıyorum ne olur kendini ezdirme biraz sert ol cevabını ver ne demek 200 tl ?? Bende doğum yaptım eşimin işyerinden herkes 50 tl toplamış para olarak verdiler sağolsunlar 200 çok çok fazla iş arkadaşı için hem ağlamayın ve üzülmeyin de benim adıma karar vermeyin deyin çok kızdım
yani evet en baştan onu düşünemedim çünkü bunu da yapabileceklerini düşünmemiştim..Durumunuz uygun olmayabilir haklısınız ama 5 parasız gezdiğim günler yine de böyle şeylere ben katıldım. Param yok yerine ben ona hediyesini ayrıca almıştım beni saymayın deseniz daha iyi olurdu.
Hakikaten ayıp yaptıkları. Bi de bizim aramızda sabit şu verilecek denmiyordu. 50 100 200 kim me isterse öyle veriyodumühendislik firmasındayım ve işyerindekiler mühendis. ben asistanımm (aslında sekreter işte) asgari ücrete çalışyorum onların en kötüsü 6 7 bin maaşlı biri hele 13 bin maaş alıyor. ha hakları ben bişe diyemem ama bir değiliz işte beni zorlamalarını anlamıyorum sadece.