• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hediyesi

Misafirrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.754
Puanlar
333
Yer
İstanbul
Selam kızlar, arkadaşımızın bebeğini ilk defa görmeye gideceğiz bebek 1 yaşında erkek. Ne hediye götürebilirim acaba. Hiç erkek bebek hediyesi almadım çevrem hep kız fikirlerinize ihtiyacım var:)

Gören var mı acaba?

Bütçeyi bilmiyorum ama birbirine geçmeli parçalardan olan yapı blokları olabilir. Marka veriliyor mu bilmiyorum :) Onun 1.5 2 yaştan başlayan versiyonu çok güzel.

Bütçeyi bilmiyorum ama birbirine geçmeli parçalardan olan yapı blokları olabilir. Marka veriliyor mu bilmiyorum :) Onun 1.5 2 yaştan başlayan versiyonu çok güzel.
Ortalama 2500₺ civarı düşündük. marka veriliyor sanırım burada hep görüyorum çünkü ilaç ismi bile veriliyor:)

Ortalama 2500₺ civarı düşündük. marka veriliyor sanırım burada hep görüyorum çünkü ilaç ismi bile veriliyor:)
Bütçe bu kadarsa 1 yaşa göre değil uzun vadeli bir şey seçin şu manyetik bloklar olur,lego olur yani sadece küçük yaş döneminde kullanıpta sonrasında rafa kaldıracak bir şey olmasın bütçe az değil çünkü bebek için.

Bütçe bu kadarsa 1 yaşa göre değil uzun vadeli bir şey seçin şu manyetik bloklar olur,lego olur yani sadece küçük yaş döneminde kullanıpta sonrasında rafa kaldıracak bir şey olmasın bütçe az değil çünkü bebek için.
Hiç bilmiyorum oyuncakları ya :( çevremde küçük bebek olmadığı için. kıyafet falan alsam nasıl olur alt üst takım gibi acaba değişim kartı da koysam

Hiç bilmiyorum oyuncakları ya :( çevremde küçük bebek olmadığı için. kıyafet falan alsam nasıl olur alt üst takım gibi acaba değişim kartı da koysam
Bu lego setinin çeşitleri var daha küçük parçalısıda var ama yaşına uymaz.
LEGO Duplo Classic Lüks Yapım Parçası Kutusu 10914 - ebebek Bunların haricinde
2 Yaş Etkinlik Seti - Çocuk Akademi Bu setin yanına cırtlı kitap
Fenerli kitap
Ve okuma kitapları şeklinde bir set yapabilirsiniz kitaplardan oluşan. Valla kıyafetten daha makbule geçiyor böyle hediyeler ama siz bilirsiniz yine🌹

Bornoz, havlu seti alabilirsiniz. Yanına pijama ekleyebilirsiniz.

Bunları mutlaka kullanırlar uzun süreli.

Bu lego setinin çeşitleri var daha küçük parçalısıda var ama yaşına uymaz.
LEGO Duplo Classic Lüks Yapım Parçası Kutusu 10914 - ebebek Bunların haricinde
2 Yaş Etkinlik Seti - Çocuk Akademi Bu setin yanına cırtlı kitap
Fenerli kitap
Ve okuma kitapları şeklinde bir set yapabilirsiniz kitaplardan oluşan. Valla kıyafetten daha makbule geçiyor böyle hediyeler ama siz bilirsiniz yine🌹
Tabi makbule geçsin isterim bende. bakıcam bunlara teşekkür ederim 🙏🏼

butcen guzelmis.
soyle ahsap bir denge bisikleti alabilirsin hem sagligina yararli hem enerjisini atar
1000134629.webp

Lego duplo. yazmışlar zaten ben de beğeniyorum. Kutu oyunları olabilir uzun süreli de kullanılıyor. Ben de 1 yaş için kızıma scooter alacağım prego, elelebaby bunlara da bakabilirsiniz

Selam kızlar, arkadaşımızın bebeğini ilk defa görmeye gideceğiz bebek 1 yaşında erkek. Ne hediye götürebilirim acaba. Hiç erkek bebek hediyesi almadım çevrem hep kız fikirlerinize ihtiyacım var:)
Büyük şehirde yaşıyorsanız avmlerde artık yükselen zeka markasının standları oluyor. Oradan ayına uygun eğitici kitap, cırt cırtlı etkinlik kitabı, kart oyunu vs. Alabilirsiniz. Yok oyuncak olsun derseniz kule, halka geçirme gibi çok renkli, büyük parçalı ve sağlam plastik oyuncaklar 1 yaşa uygun oluyor.

Back
X