Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 4 yıllık evliyim ve sorun bende yumurtlama sorunu var ve bekliyorum 4 yıldır
eeeee benim gibi bebek hiç aklımdan çıkmıyo diyenler burda buluşalım
canım merhaba
bizimde evlilkte 3 sene bitti. 2 senedir çok bebiş istiyorum ama malesef olmuyor bizde problem eşimde ama bebek fikri benim de hiç aklımdan çıkmıyor. hayatın hiç bir anlamı yok gibi. inşallah rabbim tüm isteyenlere verir.
canım bebek hasretiyle yananlardan biride benim...bu konuda yanlız olmadığını bil.bizimde nedeni bilinmeyen kısırlık,bende 7 yıllık evliyim bizde bekliyoruz bi umut...umudunu kaybetme olurmu.inanıyorum rabbim bize hayırlı bi kapı açacaktır...sevgiylen kal...:1hug:
bende 6 yıllık evliyim vede bebişim yok malesef....tedavilerde devam ediyor...
ama ben umutluyum olucak,gelicek meleğim.......
inş hepimiz bir gün anne olucaz....umudunuzu yitirmeyin.
Bende 1 yıl 2 aylık evliyim benimde aklımdan cıkmıyor fakat cıkartmak zorundayız olumlu düşünmek zorundayız bu bir mecburiyet cunku hücrelerimiz cok etkileniyor... Hep hamile kalıcam birgün diye düşünelim bende de pko var bu ay tedavime başlıcaz ama adet olmadım başlayamadım beklemedeyiz kızlar ben cevrmede bir ben hamile kalamadım diye düşünüyordum cunku cevremde hemen hemen herkesin cocugu var fakat bu sitede gördümki oooooo o kadar cok varmışki inanamadım yalnız kalmadıgımı anladım.. Hep şükür edelim dua edelim gelecek olan Rabbimden gelecek