Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

fakelove

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
3.661
0
356
Diğer
Merhaba ben 4 yıllık evliyim bekliyorum 4 yıldır
eeeee benim gibi bebek hiç aklımdan çıkmıyo diyenler burda buluşalım

Son düzenleme:
canım merhaba
bizimde evlilkte 3 sene bitti. 2 senedir çok bebiş istiyorum ama malesef olmuyor bizde problem eşimde ama bebek fikri benim de hiç aklımdan çıkmıyor. hayatın hiç bir anlamı yok gibi. inşallah rabbim tüm isteyenlere verir.

Merhaba ben 4 yıllık evliyim ve sorun bende yumurtlama sorunu var ve bekliyorum 4 yıldır
eeeee benim gibi bebek hiç aklımdan çıkmıyo diyenler burda buluşalım

canım bebek hasretiyle yananlardan biride benim...bu konuda yanlız olmadığını bil.bizimde nedeni bilinmeyen kısırlık,bende 7 yıllık evliyim bizde bekliyoruz bi umut...umudunu kaybetme olurmu.inanıyorum rabbim bize hayırlı bi kapı açacaktır...sevgiylen kal...:1hug:

canım merhaba
bizimde evlilkte 3 sene bitti. 2 senedir çok bebiş istiyorum ama malesef olmuyor bizde problem eşimde ama bebek fikri benim de hiç aklımdan çıkmıyor. hayatın hiç bir anlamı yok gibi. inşallah rabbim tüm isteyenlere verir.

evet canım sanki sadece haytın anlamı bebek gibi geliyo
ve buda büyük bi sıkıntı yaratıyo
rabbim yardımcımız olsun

canım bebek hasretiyle yananlardan biride benim...bu konuda yanlız olmadığını bil.bizimde nedeni bilinmeyen kısırlık,bende 7 yıllık evliyim bizde bekliyoruz bi umut...umudunu kaybetme olurmu.inanıyorum rabbim bize hayırlı bi kapı açacaktır...sevgiylen kal...:1hug:

canım yanlız olmadığım çok belli çünkü bu bebek hasretiyle yaşayan birsürü kişi var
rabbim hakkımızda hayırlısını verir inşşşşşşşşşşşş

bende 6 yıllık evliyim vede bebişim yok malesef....tedavilerde devam ediyor...
ama ben umutluyum olucak,gelicek meleğim.......
inş hepimiz bir gün anne olucaz....umudunuzu yitirmeyin.

Bende 1 yıl 2 aylık evliyim benimde aklımdan cıkmıyor fakat cıkartmak zorundayız olumlu düşünmek zorundayız bu bir mecburiyet cunku hücrelerimiz cok etkileniyor... Hep hamile kalıcam birgün diye düşünelim bende de pko var bu ay tedavime başlıcaz ama adet olmadım başlayamadım beklemedeyiz kızlar ben cevrmede bir ben hamile kalamadım diye düşünüyordum cunku cevremde hemen hemen herkesin cocugu var fakat bu sitede gördümki oooooo o kadar cok varmışki inanamadım yalnız kalmadıgımı anladım.. Hep şükür edelim dua edelim gelecek olan Rabbimden gelecek

bende 6 yıllık evliyim vede bebişim yok malesef....tedavilerde devam ediyor...
ama ben umutluyum olucak,gelicek meleğim.......
inş hepimiz bir gün anne olucaz....umudunuzu yitirmeyin.

canım ne güzel umut dolu olman
benim bazen umudum oluyo ama bezende hiç umudum kalmıyobenneyaptımki

Bende 1 yıl 2 aylık evliyim benimde aklımdan cıkmıyor fakat cıkartmak zorundayız olumlu düşünmek zorundayız bu bir mecburiyet cunku hücrelerimiz cok etkileniyor... Hep hamile kalıcam birgün diye düşünelim bende de pko var bu ay tedavime başlıcaz ama adet olmadım başlayamadım beklemedeyiz kızlar ben cevrmede bir ben hamile kalamadım diye düşünüyordum cunku cevremde hemen hemen herkesin cocugu var fakat bu sitede gördümki oooooo o kadar cok varmışki inanamadım yalnız kalmadıgımı anladım.. Hep şükür edelim dua edelim gelecek olan Rabbimden gelecek

canım zaten bu bebek fikrini kafamızdan atabilsek belkide herşey yoluna giricek ama ben atamıyorum kafamdanda yüreğimdende :emir_bebek:

ben de bebek hasretindeyım.eşim başka bebekleri sevince içim gididyor şimdi kendi bebeğii sevebilirdi diye. evde canım sıkılıyor akşam eşimle otururken bazen hiç konusmuyoruz bile sonradan farkediyorum ama evimizin bir nesesi olsa eşim işten cıkınca koşa koşa eve gelir işide olsa etrteler biliyorum.bebekleri benden cok seviyor diyebilirim.bi daha birini bulamamısken eşim 3-4 bebkten bahediyor

bir ay ben rahat olsam öbur ay eşim takıyor.yani erkeğinde stressiz olması gerek ama ama nerdeee bizde stres diz boyu.

Canım evet seni cok iyi anlayabiliyorum.Benim eşimde cok seviyor bebekleri ama o kadar cok takmıyor.Kendi yegeni var bizden cıkmaz bir oynarız onunla cocuk oluruz yerlerde sürünürüz eşimle ama kendi annesi babası o kadar ilgilenmez oynamazlar yani ama yegeni gidince bi sessizlik oluyor ee tabii ne kadar fark ediyor bi cocuk olması evde. O zaman birbirimizle bile ugraşmıyoruz o kadar onla ilgilenmekten. Allahım inşallah nasip eder en kısa zamanda .

benimde eşimin yeğeni var kayınvaidem bakıyor annesi çalştığı için.bizede yakın oturuyor.oraya gidiyor seviyor.canı gidiyor bebek için.daha öncede 2 düşüğüm oldu.şimdide hamileliği bekliyorum kaç aydır.hamile kalsamda kayıpla sonuclandı.o yuzdende takıyor sanırım.bende uzuluyorum tabi ama eşiminde üzüntüsünü görünce ağır geliyor bana.o yuzden başkalarını sevince içim gidiyor ah bi sağlıkla olsa dye.

Canım ya birde o var tabii ben bir kere bile gebe kalamadım 1 sene 2 ay oldu ama birde gebe kalıpda sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilmek var. Ama herşey Raabimden biliyoruzki.. O nun bir bildiği var mutlaka hepimiz aynı yolda farklı şekillerde savaşıyoruz sabır ve dua ile kavuşmak ümidiyle..

amin canım.her zaman diyorum ben zaten sabrı öğreniyoruz diye.ben suan sadece ah bir gebe kalsam diye dua atmiyorum.edenleride uyarmak istiyorum.sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin allahım.Amin. geç olsunda güç olmasın diyorum.ama özlemi iyice bastırdı tanımadığım birinin özlemi burnumda tütüyor.

hoşgeldin mrs.sönmez.sende bebek diye deli oluyorsun ne zamandır bebek istiyorsun.

Back
X