Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

gumus19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
2.533
581
113
Çorum
bebek için cok bekleyen yada az bekleyen......
hamile kalıp devamını getiremeyen bayanlar....
geri sayıma başlıyoruz...
3 2 1

gumus19----21 yaşında 3yıllık evli 3 tane 14 haftalık 1 tane 11 haftalık bebek kaybı rahimde perde ve kan pıhtılaşması sorunu var kasımda 5. planlıyor..
ayen1986---26 yalında 3yıllık evli 25 haftalık ve 3 aylık bebek kayıpları var tahminen 2 kimyasal gebelik yaşadı kan pıhtılaşması var şu an çalışmalarda..bat 6 kasım...

loori---21 yaşında 2 yıllık evli 1 yıldır bebek istiyor belli bir problem yok kürlere devam ediyor...
hayalot---24 yasinda evlilik yildönümü yaklasan güzel bi kiz... 6 yillik evli...ama 2 yildir bebis icin kocasini duvara tirmandiriyor..lanet olasica kistlerle mücadele ediyo..ama hayalotumuz yenecek bu lanet kistleri..yakinda insaallah kuzucugunu kucagina alacak..batı yok cenaze töreni var 15 kasım tüm kk davetlidir

Son düzenleme:
Ahada ben geldimmm hayirli ugurlu bol bebisli olsun insallah

bebek için cok bekleyen yada az bekleyen......
hamile kalıp devamını getiremeyen bayanlar....
geri sayıma başlıyoruz...
3 2 1

kanka ınsan bıraz uzun duygusal konusma yapardıı yaaa hayırlı olsunn kulagından cek getır hala eskı topıklere yazan olursaa

hoşgeldn sağol cnm
topik benden bebiş haberleri sizden
dediğim formulleri uyguluyosunnuz önüümüzdeki ay kontrole geliyosunu sloganım şu HER YERDE HALVET

Hosbulduk bebegim kesinlikle ben deniyorum hatta bu aksam su isi

hayırlı olsunnnn bu gunlerıde gordukkk daha bızı kımse kovamazz
artık devir bizim hahaha burdaki gülüş cadı gülüşü tamammı
kanka ınsan bıraz uzun duygusal konusma yapardıı yaaa hayırlı olsunn kulagından cek getır hala eskı topıklere yazan olursaa
kızım ben ateşliyim duygusal değilim aslında ateşlide değilimde taklit yapıyorum gaza geldm
herkes buraya gelecek okadar

hoşgeldn sağol cnm
topik benden bebiş haberleri sizden
dediğim formulleri uyguluyosunnuz önüümüzdeki ay kontrole geliyosunu sloganım şu HER YERDE HALVET
halvet starr diye bi vıdeomu ceksen gangam starr var yaaa :84:
Yeni meskenimiz burasimi kizlar simdi

evett canikomm yasak hayaldaa ınsallah gelirrr yanii gelmezse gider getirrizz bakalım kimler gelecek

evett canikomm yasak hayaldaa ınsallah gelirrr yanii gelmezse gider getirrizz bakalım kimler gelecek

yasakhayal mutlaka burayida bulur canim haber vermesek bile o bulur gelir halvet dersleride verilirmi acaba

ölme emi halvet star yaptı karı beni görende bişey zannetcek neymiş bu karı diycekler
gelmeyenin kukuşunu keserim bebek yapamazlar

yasakhayal mutlaka burayida bulur canim haber vermesek bile o bulur gelir halvet dersleride verilirmi acaba

gümüş gelmeyenin kukuşunu kesecekmişşş kıııızzzzzzzzzzz lori bu topıge bızden baska yazan olmıcak sanırımmm rezil olacazzz

gümüş gelmeyenin kukuşunu kesecekmişşş kıııızzzzzzzzzzz lori bu topıge bızden baska yazan olmıcak sanırımmm rezil olacazzz

Anaaaammmmm valla hemen birilerini bulmamiz lazimmm ama sesimizi duyan elbet olucaktir

ölme emi halvet star yaptı karı beni görende bişey zannetcek neymiş bu karı diycekler
gelmeyenin kukuşunu keserim bebek yapamazlar
bundan böyle kocasıyle sorun yasayanlaraa bu konuda basarılı olmayanlara ders vereceksın söz agızdan cıktı bikere idolsun sen
tabi ilk dersi verdik bile salonda deneyn akşam
bncede haber vermesekde bulur kesin

benımkı ıstemıyor ille yatak odası olacakkk

Hayalotu buldumm kizlar direk cagirdim buraya gelir simdi insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Anaaaammmmm valla hemen birilerini bulmamiz lazimmm ama sesimizi duyan elbet olucaktir

korkmayın biz bize yeteriz
bundan böyle kocasıyle sorun yasayanlaraa bu konuda basarılı olmayanlara ders vereceksın söz agızdan cıktı bikere idolsun sen

kızım cek indir donunu adamın kucağına otur kalkma ayyy bunlar karılı kocalı sakinler benm kocam kanepedeyken kucağına otursam direk öpmeye başlar

cnm sen nekadarlık evlıydın bırde yaş kacc bırde nerdensın cok oldu dimiii

Bencede canim benim icinde benimki icinde hiiic farketmezzz bakalimm yumurtlama gunleride yaklasiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…