bebek için cok bekleyen yada az bekleyen......
hamile kalıp devamını getiremeyen bayanlar....
geri sayıma başlıyoruz...
3 2 1
hoşgeldn sağol cnmAhada ben geldimmm hayirli ugurlu bol bebisli olsun insallah
kanka ınsan bıraz uzun duygusal konusma yapardıı yaaahayırlı olsunn kulagından cek getır hala eskı topıklere yazan olursaa
hoşgeldn sağol cnm
topik benden bebiş haberleri sizden
dediğim formulleri uyguluyosunnuz önüümüzdeki ay kontrole geliyosunu sloganım şu HER YERDE HALVET
artık devir bizim hahaha burdaki gülüş cadı gülüşü tamammıhayırlı olsunnnn bu gunlerıde gordukkk daha bızı kımse kovamazz
kızım ben ateşliyim duygusal değilim aslında ateşlide değilimde taklit yapıyorum gaza geldmkanka ınsan bıraz uzun duygusal konusma yapardıı yaaahayırlı olsunn kulagından cek getır hala eskı topıklere yazan olursaa
halvet starr diye bi vıdeomu ceksen gangam starr var yaaa :84:hoşgeldn sağol cnm
topik benden bebiş haberleri sizden
dediğim formulleri uyguluyosunnuz önüümüzdeki ay kontrole geliyosunu sloganım şu HER YERDE HALVET
Yeni meskenimiz burasimi kizlar simdi
yeni mekan burasıYeni meskenimiz burasimi kizlar simdi
keyifli oluyo dene bak yarın son durumu yazarsınHosbulduk bebegim kesinlikle ben deniyorum hatta bu aksam su isi
halvet starr diye bi vıdeomu ceksen gangam starr var yaaa :84:
evett canikomm yasak hayaldaa ınsallah gelirrr yanii gelmezse gider getirrizzbakalım kimler gelecek
ölme emi halvet star yaptı karı beni görende bişey zannetcek neymiş bu karı diyceklerhalvet starr diye bi vıdeomu ceksen gangam starr var yaaa :84:
evett canikomm yasak hayaldaa ınsallah gelirrr yanii gelmezse gider getirrizzbakalım kimler gelecek
tabi ilk dersi verdik bile salonda deneyn akşamyasakhayal mutlaka burayida bulur canim haber vermesek bile o bulur gelirhalvet dersleride verilirmi acaba
yasakhayal mutlaka burayida bulur canim haber vermesek bile o bulur gelirhalvet dersleride verilirmi acaba
gümüş gelmeyenin kukuşunu kesecekmişşş kıııızzzzzzzzzzzlori bu topıge bızden baska yazan olmıcak sanırımmm rezil olacazzz
bundan böyle kocasıyle sorun yasayanlaraa bu konuda basarılı olmayanlara ders vereceksın söz agızdan cıktı bikere idolsun senölme emi halvet star yaptı karı beni görende bişey zannetcek neymiş bu karı diycekler
gelmeyenin kukuşunu keserim bebek yapamazlar
tabi ilk dersi verdik bile salonda deneyn akşam
bncede haber vermesekde bulur kesin
Anaaaammmmm valla hemen birilerini bulmamiz lazimmm ama sesimizi duyan elbet olucaktir
korkmayın biz bize yeterizgümüş gelmeyenin kukuşunu kesecekmişşş kıııızzzzzzzzzzzlori bu topıge bızden baska yazan olmıcak sanırımmm rezil olacazzz
kızım cek indir donunu adamın kucağına otur kalkma ayyy bunlar karılı kocalı sakinler benm kocam kanepedeyken kucağına otursam direk öpmeye başlarbundan böyle kocasıyle sorun yasayanlaraa bu konuda basarılı olmayanlara ders vereceksın söz agızdan cıktı bikere idolsun sen
benımkı ıstemıyor ille yatak odası olacakkk
bundan böyle kocasıyle sorun yasayanlaraa bu konuda basarılı olmayanlara ders vereceksın söz agızdan cıktı bikere idolsun sen
benımkı ıstemıyor ille yatak odası olacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?