Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

Hayalotu buldumm kizlar direk cagirdim buraya gelir simdi insallah
iyi yapmıssınnn gelsinn hemen
korkmayın biz bize yeteriz

kızım cek indir donunu adamın kucağına otur kalkma ayyy bunlar karılı kocalı sakinler benm kocam kanepedeyken kucağına otursam direk öpmeye başlar

hahahahah yarıldımmm :84::84: karnım agrıdı gozumden yaşş geldiiii :86: tmmda kadınn nerde baslarsak baslayalım yatak odasına goturuyorr basladıgımız yerde kalmıyoruzz kocam sakiin deill ona kalsa hergünn carpısıcas

Yollamam mi iyice dopping etkisi fln yapar aman ben sana yollamiyim en iyisi
ayy doğru valla ikiz üçüz olur bu kezde
alla alla bu durumu düşüniyim bi
banada bazen oluyo yataktan başka yer istemiyorum rahatlıktan yana adam
anaaa enişteme bak kızgın boğa çıktı

ayy doğru valla ikiz üçüz olur bu kezde

alla alla bu durumu düşüniyim bi
banada bazen oluyo yataktan başka yer istemiyorum rahatlıktan yana adam
anaaa enişteme bak kızgın boğa çıktı

evet rahatlıktan dolayıı ıstee herseyı akılcııı adamın romantık deıl ille mantıklı olanı yapacak ben hep kacıorum ya adama daha cekıcı gelııyor heralde

ahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennn ben sendende gümüşdende yaşlıyımmm :26::26:

parcalarr adamıı artıkk
aayyy kocam bayılır keşke okadar ateşli olsam
aaa looride bnle yaşıt bnde 21im 18de evlendm ben lise 4te nişanlıydım
sende 19da evlendn dimi

ahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennn ben sendende gümüşdende yaşlıyımmm :26::26:

parcalarr adamıı artıkk

Sorma sonra ben vicdan azabi cekerimm aaaaa Neden yasliyim dedin ki simdi gayet fikir fikirsin valla

aayyy kocam bayılır keşke okadar ateşli olsam
aaa looride bnle yaşıt bnde 21im 18de evlendm ben lise 4te nişanlıydım
sende 19da evlendn dimi

AAA yasitmiyiz yok tatlim ben 20 de evlendim tam dogum gunumde evlendim simdi 2 ay sonra 2.yilimiz olucak insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
evet rahatlıktan dolayıı ıstee herseyı akılcııı adamın romantık deıl ille mantıklı olanı yapacak ben hep kacıorum ya adama daha cekıcı gelııyor heralde
doğru tespit kanka
kaçmakda bi yöntem kaçan balık büyük olur daha cazip olur devam et doğru yoldasın

Sorma sonra ben vicdan azabi cekerimm aaaaa Neden yasliyim dedin ki simdi gayet fikir fikirsin valla

anlasılan gümüşde sende erkenden evlenmıssınızz nedenseee artıkkk ben 26 yasındayımmm sizin yasınızda bekardımm :26::26: uff bebegımde olsaydıı yaa 30 olmadan :26::26::26:

AAA yasitmiyiz yok tatlim ben 20 de evlendim tam dogum gunumde evlendim simdi 2 ay sonra 2.yilimiz olucak insallah
ayy matematiğim berbat
benm 3yılım bitti evlilikte 3 yıla 4 bebek sığdırdım
gecen hamileyken hastaneye gittim yanımdaki kadın sohbet açmaya çalışıyo kaçıyorum fln seninki kaçıncı bebek dedi benm 4. cocuğum dedim ayyy maşallah dyo kaçtım hemen kim dert anlatcak şimdi dedim

ben geldimhayırlısı olsun yeni topikya aslında bize topik falan yaramıyo ama yapcak bişi yok

anlasılan gümüşde sende erkenden evlenmıssınızz nedenseee artıkkk ben 26 yasındayımmm sizin yasınızda bekardımm :26::26: uff bebegımde olsaydıı yaa 30 olmadan :26::26::26:

COOOOOK sevdik herhalde ondan mi gumusumm Sen 26 yasindasin ve yasliyim diyosun bence hicte degil insallah olur bir bebis gumusun dediklerini uygularsakk

Ay iyi yaptin canim o anlatma iside cok berbat herkese anlat bastan sar bastan anlat umarim en kisa zamanda saglikli bebislerimiz olur

nıce nıce mutlu senelerr gecırırsınız ınsallahhh
doğru tespit kanka
kaçmakda bi yöntem kaçan balık büyük olur daha cazip olur devam et doğru yoldasın
ben işimi bilirimm kızımmm

kadın senı heryerde anlatmıstır bı kız gordum ufacıktııı 4 tane cocugum var dedıı cenem memelerıme degdı demiş anlatmıstrı heryerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…