gelsin helvet gitsin halvetBencede canim benim icinde benimki icinde hiiic farketmezzz bakalimm yumurtlama gunleride yaklasiyo
cnm sen nekadarlık evlıydın bırde yaş kacc bırde nerdensıncok oldu dimiii
ayy alamancı cıktı budaAlmanyada yasiyorum 21 yasindayim 1.5 yillik evliyiz 2 ay sonra 2. yilimiz olucak insallah
ayy alamancı cıktı buda
alaman çikolatası yollansana bize ben cok severim
iyi yapmıssınnn gelsinn hemenHayalotu buldumm kizlar direk cagirdim buraya gelir simdi insallah
korkmayın biz bize yeteriz
kızım cek indir donunu adamın kucağına otur kalkma ayyy bunlar karılı kocalı sakinler benm kocam kanepedeyken kucağına otursam direk öpmeye başlar
ayy doğru valla ikiz üçüz olur bu kezdeYollamam mi iyice dopping etkisi fln yapar aman ben sana yollamiyim en iyisi
alla alla bu durumu düşüniyim biiyi yapmıssınnn gelsinn hemen
hahahahah yarıldımmm :84::84: karnım agrıdı gozumden yaşş geldiiii:86: tmmda kadınn nerde baslarsak baslayalım yatak odasına goturuyorr basladıgımız yerde kalmıyoruzz kocam sakiin deill ona kalsa hergünn carpısıcas
ahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennnAlmanyada yasiyorum 21 yasindayim 1.5 yillik evliyiz 2 ay sonra 2. yilimiz olucak insallah
Yollamam mi iyice dopping etkisi fln yapar aman ben sana yollamiyim en iyisi
ayy doğru valla ikiz üçüz olur bu kezde
alla alla bu durumu düşüniyim bi
banada bazen oluyo yataktan başka yer istemiyorum rahatlıktan yana adam
anaaa enişteme bak kızgın boğa çıktı
aayyy kocam bayılır keşke okadar ateşli olsamahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennnben sendende gümüşdende yaşlıyımmm :26::26:
parcalarr adamıı artıkk
ahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennnben sendende gümüşdende yaşlıyımmm :26::26:
parcalarr adamıı artıkk
aayyy kocam bayılır keşke okadar ateşli olsam
aaa looride bnle yaşıt bnde 21im 18de evlendm ben lise 4te nişanlıydım
sende 19da evlendn dimi
doğru tespit kankaevet rahatlıktan dolayıı ıstee herseyı akılcııı adamın romantık deıl ille mantıklı olanı yapacakben hep kacıorum ya adama daha cekıcı gelııyor heralde
Sorma sonra ben vicdan azabi cekerimmaaaaa Neden yasliyim dedin ki simdi gayet fikir fikirsin valla
ayy matematiğim berbatAAA yasitmiyiz yok tatlim ben 20 de evlendim tam dogum gunumde evlendim simdi 2 ay sonra 2.yilimiz olucak insallah
anlasılan gümüşde sende erkenden evlenmıssınızz nedenseee artıkkkben 26 yasındayımmm sizin yasınızda bekardımm :26::26: uff bebegımde olsaydıı yaa 30 olmadan :26::26::26:
ayy matematiğim berbat
benm 3yılım bitti evlilikte 3 yıla 4 bebek sığdırdım
gecen hamileyken hastaneye gittim yanımdaki kadın sohbet açmaya çalışıyo kaçıyorum fln seninki kaçıncı bebek dedi benm 4. cocuğum dedim ayyy maşallah dyo kaçtım hemen kim dert anlatcak şimdi dedim
nıce nıce mutlu senelerr gecırırsınız ınsallahhhAAA yasitmiyiz yok tatlim ben 20 de evlendim tam dogum gunumde evlendim simdi 2 ay sonra 2.yilimiz olucak insallah
ben işimi bilirimm kızımmmdoğru tespit kanka
kaçmakda bi yöntem kaçan balık büyük olur daha cazip olur devam et doğru yoldasın
ayy matematiğim berbat
benm 3yılım bitti evlilikte 3 yıla 4 bebek sığdırdım
gecen hamileyken hastaneye gittim yanımdaki kadın sohbet açmaya çalışıyo kaçıyorum fln seninki kaçıncı bebek dedi benm 4. cocuğum dedim ayyy maşallah dyo kaçtım hemen kim dert anlatcak şimdi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?