Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

bütün sevdiklerim burda başka gelmeyenler umrumda olmaz :16::16::16: <----- şu tabiri senin olmadığın bi yerde kullanılsa ne düsünürdün ki ? ayrıca diğer topikte, kimin ne yazdığını takip edilemiyor ki her zaman .. eğer ki baska yere geçiliyosa, kisinin illa ki bikaç kisi aklında kalır yani ben öyle düsünüyorum.. neyse .

Anamm umutum ne olduki :26:

Hanımlar başka bir topik açıp sonra da orda buluşma isteğinizin nedeni nedir acabaaa çok merak ettim doğrusu....

Hanımlar başka bir topik açıp sonra da orda buluşma isteğinizin nedeni nedir acabaaa çok merak ettim doğrusu....

medcezirime katılıyorum kızlar :34:

loorim sende bi iki sayfa öncesinde yazdığımdan anlamılısın.

medd cezirim hic bi nedeni yok,gumus arkasimiz kendi topigini acti.....:16::16::16:ilk topigimizede burayada ayirim yapmadan geliriz canim benim....:34:baska hic bir nedeni yok.belki ilerde baska arkadaslarimizda acabilir ......altinda bi sebep aramamiz lazim...:ssz:

Son düzenleme:
medd cezirim hic bi nedeni yok,gumus arkasimiz kendi topigini acti.....:16::16::16:ilk topigimizede burayada ayirim yapmadan geliriz canim benim....:34:baska hic bir nedeni yok.belki ilerde baska arkadaslarimizda acabilir ......altinda bi sebep aramamiz lazim...:ssz:

Cok sacma polemik icerisindeyiz suanda herkes heryerde takilabilir oyle degilmi her yere bakabiliriz heryere yazabiliriz bildigim kadariylada topikte acabiliriz Bunlarda hem fikir oldugumuzu dusunuyorum ben...

ben anlamadım sorun nedir neşeyle döndüm sizlerle paylaşmak istedim yakında saçbaşa girmezsek iyidir .çok sinir oldum.herkes birbirine laf atmış ya noluyo bizlere arkadaşlar:14::14:sorun ne çözemedimki ben ?

kiz melek kocan seni yiyecek anam yakinda :4:

kiz sen ne kadar beceriklisin böyle hizina yetisemeyiz :10:sende bu yaptiklarni yiyosan kilonu tahmin edebiliyom...:53:
cnm ben 53 kiloyum:21:
ama kocam bi ara 82yi gördü yaptığım tatlılar yemekler sayesinde ama şuan 74 kilo
Ben diyorumda bosuna mi diyorum bakin 10 parmaginda 10 marifet devam et bebegimm :54::54:
mersi şekerim :21:
:52: Yasakhayalim cezani hafifletmek istiyosun ama yemezler neyse ben seni korurum ama gumuse bi opucuk atariz bisey yapmaz :27:
onun kukuş tehlikede:kkk:
loorim 39 sayfa acilmiyo yaw bende:37::37:...göremedim ne yazdigini bi de özele gönde yazdigini....:4::4::4:

yaw ben simdi 39 sayfa dolup 40 gecince ancak yazilari okuya bilecem...:50:

bak gördünmü gumusün lafini ediyoduk kadin buradada engelledi beni:51:
:19::19::19:
o zaman ben 40 a tamamliyim da yasakhayalim gorsunn gumus kiz varya gizli gizli takipmi ediyosun bak acilmiyo sayfalari kitledinn
:19::19::19:
Yazmazmiyim yasakhayalimm benimmm sana msj gonderdim bak heee

Kiz gumus bunlari okuyunca gorceksin ki bu topigi bizden baska kurtaran olmayacak baksana tum kizlar iste herhalde :52:

yasakhayalimm cikip bi daha gir benimde oyle oldu valla hep gumus yuzuden:31:
teşekkürmü ediyim kızıyımmı anlayamadım:44:
Gumuste simdi borekleri goturuyodur ohh valla gumusummm yarasinn :56:
sizede yaparım bebeğim
yaw ancak yeni geldim eve:10::10:simdide malüm aksam yemegi hazirliklari basliyacak......:56:

enerjimi alincada burda olacam:46:

scorpionsum gelmis burada:52::52::52::52::52:

bu gumus simdi yediklerini eritmekle mesguldur...bi girsede topigine baksa olmazmiydi:4::4::4::4::4::4:
cok yemedim cnm valla :18:
yaramaz mi yarar:27::27:bu yemek, börek, tatli yapacam diye bide kaynosuyla gezecem diye bebek yapmaya ne zaman firsat bulacak acep:33::35:
ben kaynoşla gezmem sadece güne gidiyodum onada gitmycem artık :25:
kiz hayalot sende gumuse benzedin alalalla:4::4:

bide melek kocaciginin günahini almistin..:35::35:

bak adam sana sürpriz yapacakmis:38::38:
:kkk::kkk::kkk:
az önce yedim şekerim ayıptır söylemesi magnum infinity çikolatalı:52:
kocam bana yazın 8 paket almıştı ayıptır söylemesi :21::21:
Bir cok pencere actim yasakhayalimm her yerde birdenim :27::27:

Ama gumus duymasinn haaa yoksa ............................:14:
kukuşa dikkat:1::1:
aslinda sıkılacak bi durum yok ortada.....:50::50:
bncede
sen topik topik geziyosun başka yere yazınca sorun yok buraya yazınca sorun var
art niyet ararım ben bu durumda ama uzatmıycam tadımı kaçıramam:21:

nolduuuuuuuuuuuuuuuuuu :53::53::53:
ben anlamadım sorun nedir neşeyle döndüm sizlerle paylaşmak istedim yakında saçbaşa girmezsek iyidir .çok sinir oldum.herkes birbirine laf atmış ya noluyo bizlere arkadaşlar:14::14:sorun ne çözemedimki ben ?

nolduu yaa ortalık karımısmıs hıc bıse anlamadım :26::26::26:

günaydınn kızlarr:16::16: pazar günü gıremedım malüm kocayla bırlıkteydımm yumurtlama günlerimdi söylemesi ayıp :9::9: tartısma cıkmıss :53::53:

Back
X