Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

yanii artıkk bende tartısma fılan gormek ıstemıyorummmmm :kkk::kkk: evt kankaa halvettt :9::9: inşallah bebiş gelır bu ay hayırlısıylaaa:32: sen naaptın anlat nevarneyokkk
aynen valla hiç kavga havamda değilim insan kafa dağıtmaya geliyo buraya tartışmaya değil
inş bebeğim inş bebiş geliyo bu ay
dün misafir vardı hem gündüz hem akşam balık yaptım kokusunu arındırdım oturdum pc başına:126::126:
Gunaydinn kizlarr:16:

Ama cikiyorum kahvalti hazirlamam gerek :54:
geri gel cnm :10::10:

aynen valla hiç kavga havamda değilim insan kafa dağıtmaya geliyo buraya tartışmaya değil
inş bebeğim inş bebiş geliyo bu ay
dün misafir vardı hem gündüz hem akşam balık yaptım kokusunu arındırdım oturdum pc başına:126::126:

geri gel cnm :10::10:

uff ev leş gıbı kokmusturrr :25::25::25::25::104::104: kanka sen nekadar cok balık yıyosun senın cocuklar super zeka olacakkkk :13:

uff ev leş gıbı kokmusturrr :25::25::25::25::104::104: kanka sen nekadar cok balık yıyosun senın cocuklar super zeka olacakkkk :13:
dün öyleydi ama şu an yumuşatıcı kokuyo cezvede yumuşatıcı kaynattım :1::1:
heryeride çamaşır suyula ve yüzey temzleyiciyle sildim mutfağa özellikle çamaşır suyu döktüm tertemz oldu:32::32:
ya ben cok balık seviyorum hamileykende bulantım gecince cok yerim
kocam kemik kaynatıp iç hamileyken dedi çok yarar bebeğe dedi
zekası babasına cekerse balığa gerek kalmaz zaten melek kocam akıllı kocam süper zeka kocam :123::123:

dün öyleydi ama şu an yumuşatıcı kokuyo cezvede yumuşatıcı kaynattım :1::1:
heryeride çamaşır suyula ve yüzey temzleyiciyle sildim mutfağa özellikle çamaşır suyu döktüm tertemz oldu:32::32:
ya ben cok balık seviyorum hamileykende bulantım gecince cok yerim
kocam kemik kaynatıp iç hamileyken dedi çok yarar bebeğe dedi
zekası babasına cekerse balığa gerek kalmaz zaten melek kocam akıllı kocam süper zeka kocam :123::123:

:9::9::9::9::9::9::9::9: allah ıyılıgını versınn kocan kaynosamı cekmıs kıme cekmıss :1::1::1:

Ayende ve gumus yenı avatar resmımı begendınız mı?:51::51::51::51:

Back
X