günaydın kanka
halvet ha aferin kankam
tartışma flnda yok![]()
yanii artıkk bende tartısma fılan gormek ıstemıyorummmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kanka
halvet ha aferin kankam
tartışma flnda yok![]()
Gunaydinn kizlarr
Ama cikiyorum kahvalti hazirlamam gerek![]()
aynen valla hiç kavga havamda değilim insan kafa dağıtmaya geliyo buraya tartışmaya değilyanii artıkk bende tartısma fılan gormek ıstemıyorummmmmevt kankaa halvettt
inşallah bebiş gelır bu ay hayırlısıylaaa
sen naaptın anlat nevarneyokkk
geri gel cnmGunaydinn kizlarr
Ama cikiyorum kahvalti hazirlamam gerek![]()
aynen valla hiç kavga havamda değilim insan kafa dağıtmaya geliyo buraya tartışmaya değil
inş bebeğim inş bebiş geliyo bu ay
dün misafir vardı hem gündüz hem akşam balık yaptım kokusunu arındırdım oturdum pc başına:126::126:
geri gel cnm![]()
dün öyleydi ama şu an yumuşatıcı kokuyo cezvede yumuşatıcı kaynattımuff ev leş gıbı kokmusturrr:104::104: kanka sen nekadar cok balık yıyosun senın cocuklar super zeka olacakkkk :13:
dün öyleydi ama şu an yumuşatıcı kokuyo cezvede yumuşatıcı kaynattım
heryeride çamaşır suyula ve yüzey temzleyiciyle sildim mutfağa özellikle çamaşır suyu döktüm tertemz oldu
ya ben cok balık seviyorum hamileykende bulantım gecince cok yerim
kocam kemik kaynatıp iç hamileyken dedi çok yarar bebeğe dedi
zekası babasına cekerse balığa gerek kalmaz zaten melek kocam akıllı kocam süper zeka kocam :123::123:
yok kız kötü yönleri kaynoşa çekmiş iyi yönleri allah vergisiallah ıyılıgını versınn kocan kaynosamı cekmıs kıme cekmıss
![]()
kızım kışa girerken olcak şeymi bu yiyemem ben kışın boğazım şişerAyende ve gumus yenı avatar resmımı begendınız mı?![]()
Ayende ve gumus yenı avatar resmımı begendınız mı?![]()
kızım kışa girerken olcak şeymi bu yiyemem ben kışın boğazım şişer![]()
begendımde cnm cektıııı :131:nerdesın sennn hızlıı hatunnn
![]()
allalaal napim benim bogazim sismiyo.herkes begendi bu kalacak
![]()
:105::105::105::105:allalaal napim benim bogazim sismiyo.herkes begendi bu kalacak
![]()
tesekkür..bak gumus ayendede begendi
kiz bide banami diyosun,bu topigi dünden beri ben ve loori ayakta tuttuk..siz sicak yataginizdayken
![]()
tesekkür..bak gumus ayendede begendi
kiz bide banami diyosun,bu topigi dünden beri ben ve loori ayakta tuttuk..siz sicak yataginizdayken
![]()
tek hayalimdi o avatar benmsen gümüşün oncekı avatarını gorseydın memelerı hoplayann kadın vardııı:86:
sen gümüşün oncekı avatarını gorseydın memelerı hoplayann kadın vardııı:86:
eeeee mazeretimiz vardı dedık yaa anlayıslı olun azcıkkkkkbu ay bı tosunn gelıyor
![]()