Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

Hayalotu buldumm kizlar direk cagirdim buraya gelir simdi insallah :16:
iyi yapmıssınnn gelsinn hemen :9::9:
korkmayın biz bize yeteriz
:43:
kızım cek indir donunu adamın kucağına otur kalkma ayyy bunlar karılı kocalı sakinler benm kocam kanepedeyken kucağına otursam direk öpmeye başlar :21::21:

hahahahah yarıldımmm :84::84: karnım agrıdı gozumden yaşş geldiiii :9::9::9: :86: tmmda kadınn nerde baslarsak baslayalım yatak odasına goturuyorr basladıgımız yerde kalmıyoruzz kocam sakiin deill ona kalsa hergünn carpısıcas :19::19:

Yollamam mi iyice dopping etkisi fln yapar aman ben sana yollamiyim en iyisi :52::52:
ayy doğru valla ikiz üçüz olur bu kezde :51:
iyi yapmıssınnn gelsinn hemen :9::9:

hahahahah yarıldımmm :84::84: karnım agrıdı gozumden yaşş geldiiii :9::9::9: :86: tmmda kadınn nerde baslarsak baslayalım yatak odasına goturuyorr basladıgımız yerde kalmıyoruzz kocam sakiin deill ona kalsa hergünn carpısıcas :19::19:
alla alla bu durumu düşüniyim bi
banada bazen oluyo yataktan başka yer istemiyorum rahatlıktan yana adam
anaaa enişteme bak kızgın boğa çıktı :27::27:

ayy doğru valla ikiz üçüz olur bu kezde :51:

alla alla bu durumu düşüniyim bi
banada bazen oluyo yataktan başka yer istemiyorum rahatlıktan yana adam
anaaa enişteme bak kızgın boğa çıktı :27::27:

evet rahatlıktan dolayıı ıstee herseyı akılcııı adamın romantık deıl ille mantıklı olanı yapacak :1::1: ben hep kacıorum ya adama daha cekıcı gelııyor heralde :9::9:

ahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennn :5::5: :29: ben sendende gümüşdende yaşlıyımmm :26::26:

parcalarr adamıı artıkk :9::9::9::9:
aayyy kocam bayılır keşke okadar ateşli olsam :21::21:
aaa looride bnle yaşıt bnde 21im 18de evlendm ben lise 4te nişanlıydım :31::31:
sende 19da evlendn dimi

aayyy kocam bayılır keşke okadar ateşli olsam :21::21:
aaa looride bnle yaşıt bnde 21im 18de evlendm ben lise 4te nişanlıydım :31::31:
sende 19da evlendn dimi

AAA yasitmiyiz yok tatlim ben 20 de evlendim tam dogum gunumde evlendim simdi 2 ay sonra 2.yilimiz olucak insallah:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet rahatlıktan dolayıı ıstee herseyı akılcııı adamın romantık deıl ille mantıklı olanı yapacak :1::1: ben hep kacıorum ya adama daha cekıcı gelııyor heralde :9::9:
doğru tespit kanka
kaçmakda bi yöntem kaçan balık büyük olur daha cazip olur devam et doğru yoldasın :27::27:

Sorma sonra ben vicdan azabi cekerimm :23: aaaaa Neden yasliyim dedin ki simdi gayet fikir fikirsin valla:21::21::21:

anlasılan gümüşde sende erkenden evlenmıssınızz nedenseee artıkkk :19::19::19::19: ben 26 yasındayımmm sizin yasınızda bekardımm :26::26: uff bebegımde olsaydıı yaa 30 olmadan :26::26::26:

AAA yasitmiyiz yok tatlim ben 20 de evlendim tam dogum gunumde evlendim simdi 2 ay sonra 2.yilimiz olucak insallah:16:
ayy matematiğim berbat
benm 3yılım bitti evlilikte 3 yıla 4 bebek sığdırdım
gecen hamileyken hastaneye gittim yanımdaki kadın sohbet açmaya çalışıyo kaçıyorum fln seninki kaçıncı bebek dedi benm 4. cocuğum dedim ayyy maşallah dyo kaçtım hemen kim dert anlatcak şimdi dedim:1::1:

ben geldim:10:hayırlısı olsun yeni topik:nazar:ya aslında bize topik falan yaramıyo ama yapcak bişi yok:52::52::52:

anlasılan gümüşde sende erkenden evlenmıssınızz nedenseee artıkkk :19::19::19::19: ben 26 yasındayımmm sizin yasınızda bekardımm :26::26: uff bebegımde olsaydıı yaa 30 olmadan :26::26::26:

COOOOOK sevdik herhalde ondan mi gumusumm :16::16: Sen 26 yasindasin ve yasliyim diyosun bence hicte degil insallah olur bir bebis gumusun dediklerini uygularsakk :52::52:

ayy matematiğim berbat
gecen hamileyken hastaneye gittim yanımdaki kadın sohbet açmaya çalışıyo kaçıyorum fln seninki kaçıncı bebek dedi benm 4. cocuğum dedim ayyy maşallah dyo kaçtım hemen kim dert anlatcak şimdi dedim:1::1:

:52::52: Ay iyi yaptin canim o anlatma iside cok berbat herkese anlat bastan sar bastan anlat umarim en kisa zamanda saglikli bebislerimiz olur

nıce nıce mutlu senelerr gecırırsınız ınsallahhh :16::16:
doğru tespit kanka
kaçmakda bi yöntem kaçan balık büyük olur daha cazip olur devam et doğru yoldasın :27::27:
ben işimi bilirimm kızımmm :19::19:
ayy matematiğim berbat

kadın senı heryerde anlatmıstır bı kız gordum ufacıktııı 4 tane cocugum var dedıı cenem memelerıme degdı demiş anlatmıstrı heryerdee :19::19::19:

Back
X