gelsin helvet gitsin halvetBencede canim benim icinde benimki icinde hiiic farketmezzz bakalimm yumurtlama gunleride yaklasiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelsin helvet gitsin halvetBencede canim benim icinde benimki icinde hiiic farketmezzz bakalimm yumurtlama gunleride yaklasiyo![]()
cnm sen nekadarlık evlıydın bırde yaş kacc bırde nerdensıncok oldu dimiii
![]()
ayy alamancı cıktı budaAlmanyada yasiyorum 21 yasindayim 1.5 yillik evliyiz 2 ay sonra 2. yilimiz olucak insallah![]()
ayy alamancı cıktı buda
alaman çikolatası yollansana bize ben cok severim![]()
iyi yapmıssınnn gelsinn hemenHayalotu buldumm kizlar direk cagirdim buraya gelir simdi insallah![]()
korkmayın biz bize yeteriz
kızım cek indir donunu adamın kucağına otur kalkma ayyy bunlar karılı kocalı sakinler benm kocam kanepedeyken kucağına otursam direk öpmeye başlar![]()
ayy doğru valla ikiz üçüz olur bu kezdeYollamam mi iyice dopping etkisi fln yapar aman ben sana yollamiyim en iyisi![]()
alla alla bu durumu düşüniyim biiyi yapmıssınnn gelsinn hemen
hahahahah yarıldımmm :84::84: karnım agrıdı gozumden yaşş geldiiii:86: tmmda kadınn nerde baslarsak baslayalım yatak odasına goturuyorr basladıgımız yerde kalmıyoruzz kocam sakiin deill ona kalsa hergünn carpısıcas
![]()
ahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennnAlmanyada yasiyorum 21 yasindayim 1.5 yillik evliyiz 2 ay sonra 2. yilimiz olucak insallah![]()
Yollamam mi iyice dopping etkisi fln yapar aman ben sana yollamiyim en iyisi![]()
ayy doğru valla ikiz üçüz olur bu kezde
alla alla bu durumu düşüniyim bi
banada bazen oluyo yataktan başka yer istemiyorum rahatlıktan yana adam
anaaa enişteme bak kızgın boğa çıktı![]()
aayyy kocam bayılır keşke okadar ateşli olsamahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennn![]()
ben sendende gümüşdende yaşlıyımmm :26::26:
parcalarr adamıı artıkk![]()
ahh yawrum gurbet ellerdemisinn sennn![]()
ben sendende gümüşdende yaşlıyımmm :26::26:
parcalarr adamıı artıkk![]()
aayyy kocam bayılır keşke okadar ateşli olsam
aaa looride bnle yaşıt bnde 21im 18de evlendm ben lise 4te nişanlıydım
sende 19da evlendn dimi
doğru tespit kankaevet rahatlıktan dolayıı ıstee herseyı akılcııı adamın romantık deıl ille mantıklı olanı yapacakben hep kacıorum ya adama daha cekıcı gelııyor heralde
![]()
Sorma sonra ben vicdan azabi cekerimmaaaaa Neden yasliyim dedin ki simdi gayet fikir fikirsin valla
![]()
ayy matematiğim berbatAAA yasitmiyiz yok tatlim ben 20 de evlendim tam dogum gunumde evlendim simdi 2 ay sonra 2.yilimiz olucak insallah![]()
anlasılan gümüşde sende erkenden evlenmıssınızz nedenseee artıkkkben 26 yasındayımmm sizin yasınızda bekardımm :26::26: uff bebegımde olsaydıı yaa 30 olmadan :26::26::26:
ayy matematiğim berbat
benm 3yılım bitti evlilikte 3 yıla 4 bebek sığdırdım
gecen hamileyken hastaneye gittim yanımdaki kadın sohbet açmaya çalışıyo kaçıyorum fln seninki kaçıncı bebek dedi benm 4. cocuğum dedim ayyy maşallah dyo kaçtım hemen kim dert anlatcak şimdi dedim![]()
nıce nıce mutlu senelerr gecırırsınız ınsallahhhAAA yasitmiyiz yok tatlim ben 20 de evlendim tam dogum gunumde evlendim simdi 2 ay sonra 2.yilimiz olucak insallah![]()
ben işimi bilirimm kızımmmdoğru tespit kanka
kaçmakda bi yöntem kaçan balık büyük olur daha cazip olur devam et doğru yoldasın![]()
ayy matematiğim berbat
benm 3yılım bitti evlilikte 3 yıla 4 bebek sığdırdım
gecen hamileyken hastaneye gittim yanımdaki kadın sohbet açmaya çalışıyo kaçıyorum fln seninki kaçıncı bebek dedi benm 4. cocuğum dedim ayyy maşallah dyo kaçtım hemen kim dert anlatcak şimdi dedim![]()