Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

inşallah canım benim ya.bundanda çok korkuyodum ben nevarsa söküp atıyomuş sözde içinden korkuyodum ya bebek tutunmaya çalışırda bu soğan mahvederse diye:51::51:

canim benim zaten simdi baslarsan 15.gün bitiyo zaten yumurtlama yeni baslamis oluyo...bende bunu cok arastirdim..sarasoglunu tvde de dinledim..sormuslar di..oda hayir hic düsüge neden olmaz bi zarari yok demisti...hamile oldugunuzu anladiginizda birakabilirsiniz demisti...ben okdar cok kisi duydumki bu kür sayesinde bebegine kavusan..tamam benimkiler düstü ama hepsinin incelemede cikti belirli bi sebepleri vardi..kürle hic alakasi yoktu....:16:

Son düzenleme:
canim benim zaten simdi baslarsan 15.gün bitiyo zaten yumurtlama yeni baslamis oluyo...bende bunu arastirdm..sarasoglunu tv de de dinledim..sormuslar di..oda hayir hic düsüge neden olmaz bi zarari yok demisti...hamile oldugunuzu anladiginizda birakabilirsiniz demisti...ben okdar cok kisi duydumki bu kür sayesinde bebegine kavusan..tamam benimkiler düstü ama hepsinin incelemede cikti belirli bi sebepleri vardi..kürle hic alakasi yoktu....:16:

ozaman rahatça başlayabilirim artık zaten d.kontrol kullancam ben bu ay.kasımdan boş çıkıcam ama aralık dolu olcak inşallah.kız sen içime dogdun bırden sankı kasıma hamıle gırcen he:49::49::49:

Son düzenleme:
ozaman rahatça başlayabilirim artık zaten d.kontrol kullancam ben bu ay.kasımdan boş çıkıcam ama aralık dolu olcak inşallah.kız sen içime dogdun bırden sankı kasıma hamıle gırcen he:49::49::49:

basla canim benim..yok hayalotum nerde bence ayin 25 de kirmizilar gelecek hissediyorum bunu....:ssz::ssz::ssz:

hayalotum canim benim simdi cikiyorum..aksam görüsürüz:16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54:

basla canim benim..yok hayalotum nerde bence ayin 25 de kirmizilar gelecek hissediyorum bunu....:ssz::ssz::ssz:

alaala sen okırmızılara söle getirtmesinler beni taaa oralara kadar tübe tübe:10::10:hem bu ay demedimki bebeğim kasım için dedim :34:bu sefer olcak inşallah bak görürüsün:16:

kaçakhayaim ben çıkıyorum biraz çamaşır var asılcak katlancak ütülencek:24::24:biraz işim yapam gelirim yine:54::54::54:

Kizlar cikiyorum bende yemek fln yiyim malum isim zor aksama gelirim :16::54:
aslanım benm sülümanla halvete girecek :21::21:dediklerimi unutma :34:
kizlar hepimiz ciksakta olur...farkindaysaniz topik yeni acildigi halde 20 .sayfaya ulastik:9::9::9::9::9::9::9::9:
bizim çeneye sayfamı dayanır :21:
kaçakhayaim ben çıkıyorum biraz çamaşır var asılcak katlancak ütülencek:24::24:biraz işim yapam gelirim yine:54::54::54:
:20::20:çıkıyorum diyo işim var diyo hala topiklerde geziyo kukuş tehlikede haberin olsun:20::20:

:20::20:çıkıyorum diyo işim var diyo hala topiklerde geziyo kukuş tehlikede haberin olsun:20::20:

:52::52: anammmm yasakhayal kukusun tehlike netcen kizz..:26:

alaala sen okırmızılara söle getirtmesinler beni taaa oralara kadar tübe tübe:10::10:hem bu ay demedimki bebeğim kasım için dedim :34:bu sefer olcak inşallah bak görürüsün:16:

ah seni bi görseler korkup gelmezler ama:52::52::52::52::52::52:gelmiyesiceler ila:9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:

hayalotum yaw ben senden önce cikis almistim.:10:.kime cikiyorum dedin:8::8::8:....adi üstünde kacakhayalim hayallerim hep burda:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:

eee ilk gözağrıyı bırakmamak gerek dime ama:34:bikaç dua topiğim var onlara bi bakmam gerek :51:

loori senin ne isin var aksamda belki giremem dedin:33:..söyle bakim gercekleri..gizlimiz olmamali...:9::9::9:

Back
X