Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

ben yaptırdım normal benmkiler senin doktorda hiçbişey istemiyo araştırma hastanesine gitsen daha iyiydi bnce

dur buluyumda koyım:1::1:
evet yaaa niyeee böylee yaaa :43::43:
kendi doktorum istemedi beni sonra tüp bebek merkezine gönderdi oradaki doktor hepsini tekrar yapti...3 gün önce sonuclari aldim..bisey cikmadi...bizde bisey yapamayiz yapacak bisey yok cünkü hersey normal tekrar dene ve heparine devam dedi...:5::5::5:
ahh cnmm :43::43::43: pekii hamıle kalsakta yapılıyormu bu test :26:
hadi bekliyom..gumus zaten simdiki avatarini hic sevmiyodum....:8::8::8::8::8:

nıyee kızz kapkara cok tatlıydı karaböcükk :1::1:

evet yaaa niyeee böylee yaaa :43::43:

ahh cnmm :43::43::43: pekii hamıle kalsakta yapılıyormu bu test :26:
yok hamile kalinca yapilmazki ozaman niye yaptiracanki demekki sorun yok demek oluyo....:ssz::ssz::ssz:

nıyee kızz kapkara cok tatlıydı karaböcükk :1::1:

yaw cok kara böcük:51:

ayende kutu icindekide benim yorumum var oraya nasil gittii yaw:10:

Son düzenleme:
hosgeldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :29:
ayende bos ver canim benim biz gelecege bakalim artik:50::50::50:..gecmisle üzülmek bize bisey katmayacak:5::5:...sen söyle bi hareketli bisey yolla...:16:

bugun bıraz duygusalım nıyeyseee ühüüüüüüüüüüü :14: tmm toparlıyorum kendımıı ozaman mustafa cecelii - deli gönlümm dinleee :36::36:

hosgeldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :29:
ayende bos ver canim benim biz gelecege bakalim artik:50::50::50:..gecmisle üzülmek bize bisey katmayacak:5::5:...sen söyle bi hareketli bisey yolla...:16:

bugun bıraz duygusalım nıyeyseee ühüüüüüüüüüüü :14: tmm toparlıyorum kendımıı ozaman mustafa cecelii - deli gönlümm dinleee :36::36:

simdik oldu...:3::3::3::3::3:

kızlar dün gece hazırlandım eşim geldi rezervasyon yaptırmış yemek yedik .müzikli bir yerdi sonra tam yemek bitti şarkıcı adam ismimizi söyledi eşim burdayız diye işaret verdi sonra adam bana dans etmek istermisiniz dedi bende güldüm herkes bize bakarken eşim dansa kaldırdı.çok utandım ama ettik çok duygulandım.dansın içinde yüzük almış alyanslarımızı yenilemiş :46::46:herkes bize bakarken parmağıma geçirdi ve dansa devam ettik.salondadnda bir alkış .:52::52::52::52:ben heyecandan altıma işemedim diye dua ettimyani o derece:9::9::9:sonra 10 gibi kalktık ordan taksime geçtik alışveriş yaptık eve geldik :38::38::38:ben bu adama boşuna aşık olmamışım ya:46::46::46::46::16:

kızlar dün gece hazırlandım eşim geldi rezervasyon yaptırmış yemek yedik .müzikli bir yerdi sonra tam yemek bitti şarkıcı adam ismimizi söyledi eşim burdayız diye işaret verdi sonra adam bana dans etmek istermisiniz dedi bende güldüm herkes bize bakarken eşim dansa kaldırdı.çok utandım ama ettik çok duygulandım.dansın içinde yüzük almış alyanslarımızı yenilemiş :46::46:herkes bize bakarken parmağıma geçirdi ve dansa devam ettik.salondadnda bir alkış .:52::52::52::52:ben heyecandan altıma işemedim diye dua ettimyani o derece:9::9::9:sonra 10 gibi kalktık ordan taksime geçtik alışveriş yaptık eve geldik :38::38::38:ben bu adama boşuna aşık olmamışım ya:46::46::46::46::16:

ne romantıkmısss kızz kocaaaaaaaannnnn :nazar::nazar: neguzelll özelbi gunmuyduuu :16::16::16: ama en cok alısverıs kısmı hosuma gıttı :9::9: ne romantıgım dımıı :1::1: inşallah bi ömür aşınız böylee sürsünnn :16::16::16::16:

ayy bayıldım cok hoş ya:21::21:

ne romantıkmısss kızz kocaaaaaaaannnnn :nazar::nazar: neguzelll özelbi gunmuyduuu :16::16::16: ama en cok alısverıs kısmı hosuma gıttı :9::9: ne romantıgım dımıı :1::1: inşallah bi ömür aşınız böylee sürsünnn :16::16::16::16:
:46::46::46::46:

kiz hayalot ne güzel bi gün gecirmisin..insallah rabbim bu güzel aileye kuzucuklar nasip eder...:16::16::16::16::16:

bundan sonra senin kocisinin adida melek adam tamammi? BIDE GÜNAHINI ALIYODUN MELEK ADAMIN alalalala:16::16::16:

Yaw scorpıonsum sımdı burda degılmıydı nıye bı selam neyım vermedı acaba....:44::44::44::44::44:

Back
X