bebek için kaç günde bir ilişki gerekli.

gizemligunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
927
1.774
33
36
merhabalar;
hazirandan beri adet bitiminden 7 gün sonra başlayıp, regl olmama 3 gün kalaya kadar bir gün durup bir gün ilişkiye giriyoruz, henüz bebek yok :)
doktorum bir gün dur bir gün yap demişti.
yumurtalıklarım iyi, değerlerim güzel, eşim sperm testi verdi oda gayet iyi dedi doktor.
bugün adet bitimimin 8. günü. takvim gebe ihtimali orta diyor. bu ay her gün ilişkiye girsem sizce olur yani dahamı fazla?
tecrübelerinizden faydalanmak istedim. teşekkür ederim :)

Her gün sperm kalitesini azaltır, şansı artırmak yerine düşürebilirsiniz aksine. Yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz? Yani o aradaki 7 günde yumurtluyor olabilir misiniz?

İlişki sıklığından çok doğru günde ilişkiyi yakalamak önemli adetleriniz düzenliyse tam ortası yumurtlama gününüz olacaktır olulsayon testlerini de kullanabilirsiniz ben tam ortasında tek ilişkiyle hamile kalmıştım ama ilerlemedi maalesef. Sperm kalitesinde sıkıntı yoksa her gün de olabilir diye biliyorum ama bi dolu bi boş daha mantıklı bence zaten sperm içerde üç gün yaşayabiliyor yanlış hatırlamıyorsam illaki denk gelir.

adet bitiminden sonraki 7 gün çok zor diye biliyorum. yada regle 5 gun kala. o yuzden o 7 gün yumurtlamıyorumdur herhalde . bilemedim olabilirmi ya :s
ovulasyon testimi alsam.
test yerine bir gün durup bir gün yapalım demiştik, böylede olmadı. ocakta rahim filmi cektireceğim egerki olmazsa artık.

Burada bi arkadaş adet bitiminin 3.günü yumurtlamıştı belli olmaz, bence 1-2 ay ovülasyonla da takip edin. Ne kadar süredir deniyorsunuz

Burada bi arkadaş adet bitiminin 3.günü yumurtlamıştı belli olmaz, bence 1-2 ay ovülasyonla da takip edin. Ne kadar süredir deniyorsunuz
Ben de 5-6 ay denedim ilaçlar iğneler falan olmadı meğersem erken yumurtluyormuşum o zaman gittiğim doktorum da yumurta takibi yapmamıştı 1 kere çatlatma iğnesi yaptırdım boşa yaptırmışım zaten öncesinde yumurtlamışım ve yumurtam çatlamış zaten ama o zamanı değerlendiremedik diye olmamıştı sonra doktorumu değiştirdim her gün yumurta takibi yaptı adetimin 8. günü yani bittikten sonra 4.gün çatlatma iğnesini yapmıştık o ay hamile kaldım. Düşündüğümüz gibi 14. gün olamayabiliyor gerçekten bazen

Aynen aynen zaten takvimler klasik 14.günü gösteriyor herkese ama aynı ay içinde 2 kere yumurtlayan, yeni adetine yakın ya da bi önceki adetine yakın yumurtlayan da çok kişi var ben de burada gördüm. Hayırlı olsun size

şaşkınım.
bu ay kaçırdım. diğer ay test alayım ovulasyon. belkide gerçekten kaçırıyorum.
hazirandan beri deniyoruz. sprem kalitesi iyi oldugu için her gün yapsakmı die dusunduk dun. en iyisi kasım için bir test alıp ona göre yapmak. aralıktada hergun yaparım. artık dahada olmazsa o korkunç koltuk yolları gözüktü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…